CZ

Informatie over CZ Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over CZ

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens CZ

Bezoek de website


Klantenservice CZ
0900 0949 (lokaal tarief)
(013) 594 95 00 (fax)

http://www.cz.nl

Schade melden / Declareren
Schade melden / declareren bij CZ

Beschikbaarheid klantenservice
werkdagen van 08.30 - 17.30 uur.

CZ
Postbus 90152
5000 LD Tilburg

Bezoekadres:
Ringbaan west 236
5038 KE Tilburg

Doelgroep van CZ Verzekeringen

De doelgroep van CZ bestaat in principe uit iedereen die op zoek is naar een geschikte zorgverzekering. Het unieke van de manier waarop CZ op zoek gaat naar haar klanten is door de zorg zo goed mogelijk te maken. Natuurlijk probeert men de prijzen zo scherp mogelijk te houden, maar het is aan de andere kant altijd de kwaliteit die voorop staat. Wat betreft haar klanten is men dan ook altijd op zoek naar mensen die de zaken graag goed geregeld hebben. De zorg dient op de eerste plaats te staan binnen de doelgroep, om vervolgens te kijken naar de kosten daarvan.

Prijzen / premie's van CZ Verzekeringen

De premies en prijzen van CZ behoren niet tot de meest spectaculaire aanbiedingen, maar zijn aan de andere kant ook nooit te hoog in vergelijking tot de kwaliteit. Men slaagt er ieder jaar weer in om een uitstekende verzekering op te zetten, waar de klant een eerlijke prijs voor dient te betalen. Juist door uit te gaan van de uitstekende zorg en daar vervolgens een prijs bij te zoeken zorgt men voor een kwalitatief uitstekende combinatie. Klanten die op zoek zijn naar de laagste prijs voor hun zorgverzekering doen er echter verstandig aan om CZ niet direct mee te nemen in de op te maken vergelijking.

Waarom kiezen klanten voor CZ Verzekeringen?

Klanten kiezen vooral voor CZ vanwege het feit dat men er geen winstoogmerk heeft en er zoveel mogelijk aan doet om de zorg goed te regelen. Door doorlopend op zoek te zijn naar nieuwe mogelijkheden om voor een goede verzekering te zorgen, slaagt men erin een uitstekend product neer te zetten. Daarnaast kiest men graag voor CZ vanwege het feit dat men er een marktaandeel van ongeveer 20% heeft in Nederland. Dat is een zeer groot gedeelte van de markt, waardoor men in staat blijkt de zaken op een uitstekende manier te regelen, zodat u daar als klant van kunt profiteren.


Verzekeringen van CZ
Ervaringen met CZ Verzekeringen
Deel uw ervaring met CZ Verzekeringen

Ons pand Verzekeraar.nl
Wilhelminapark 21, 5041 EB Tilburg
KvK: 18082962, © 2008 - 2012
contact@verzekeraar.nl
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16890
Vergelijk op Verzekeraar.nl verzekeringen van o.a.: Monuta Centraal Beheer Achmea Ohra Meeùs FBTO Inshared Bekijk alle verzekeraars