Vragen over Reisverzekeringen (13)Sorteer op:
Per verzekeraar:
0
Zit in mijn doorlopende reisverzekering ook de annuleringsverzekering? Gevraagd door Juul Bessems op vrijdag 7 februari 2014 over Reisverzekering (doorlopend)
Beantwoord deze vraag
Indien nee als antwoord: Kan ik mijn doorlopende reisverzekering bij VGZ dan uitbreiden met een doorlopende annuleringsverzekering en hoeveel kost dat?
0
is dit een wereld dekking Gevraagd door D. de Haan op dinsdag 1 oktober 2013 over Reisverzekering (doorlopend)
Beantwoord deze vraag
Is daar Suriname bij inbegrepen
0
Ik had 7 uur vertraging op een reis naar Turkije word dit vergoed door de reisverzekering Gevraagd door Molenaar op woensdag 11 september 2013 over Reisverzekering (tijdelijk)
Beantwoord deze vraag
0
Wat kost een reisverzekering op jaarbasis voor 2 pers. Gevraagd door vanden bulke carlos op vrijdag 29 maart 2013 over Reisverzekering (doorlopend)
Beantwoord deze vraag
0
wat kost reisverzekering met geneeskundige kosten? Gevraagd door swarts op vrijdag 16 november 2012 over Reisverzekering (doorlopend)
Beantwoord deze vraag
1
heb ik een reisverzekering nodig? Gevraagd door Keereweer op woensdag 24 oktober 2012 over Reisverzekering (doorlopend)
Beantwoord deze vraag
23 dagen naar Buenos Aires op vakantie heb ik bij mijn Ohra Zorgverzekering Restitutie/ Zelfverzekerd Compact/ Zelfverzekerd Tand,Comp,Plus dan ook nog een reisverzekering nodig?

Antwoorden:
Beste mevrouw Keereweer,

Vanuit uw Zorgverzekering + aanvulling wordt spoedeisende medische hulp in het buitenland vergoed.

Een reisverzekering + module "geneeskundig kosten" geeft dekking voor medische kosten die tijdens de vakantieperiode zijn gemaakt die niet op de zorgverzekering kunnen worden verhaald. Dit kunnen bijvoorbeeld kosten zijn die niet worden vergoed ivm het eigen risico op de Zorgverzekering.
Daarnaast is uw bagage etc. natuurlijk ook verzekerd.

Voor meer informatie: http://www.ohra.nl/reisverzekeringen/index.jsp

Met vriendelijke groet,

OHRA Webcare Door OHRA op donderdag 25 oktober 2012
1
Zijn inwonende kinderen van 18 jaar meeverzekerd met onze reisverzekering? Gevraagd door Frans van Dijk op zaterdag 14 juli 2012 over Reisverzekering (doorlopend)
Beantwoord deze vraag
Wij hebben een alles-in-een polis waaronder een reisverzekering.
Onze 2 kinderen zijn 18 jaar thuiswonende studenten. Vallen de kinderen onder de dekking van de polis

Antwoorden:
Nee, kinderen van 18 en ouder zijn niet automatisch met ouders mee verzekerd als het om een reisverzekering gaat.

U dient dus voor uw beide kinderen een losse reisverzekering af te sluiten. Het beste kunt u hiervoor onze vergelijkingstool voor reisverzekeringen gebruiken zodat u zeker weet dat u niet teveel betaalt:

http://www.verzekeraar.nl/reisverzekering-vergelijken/ Door Verzekeraar.nl op donderdag 26 juli 2012
1
Dekt onze reisverzekering Europa of wereldwijd? Gevraagd door Chin ten fung - oemrawsingh op zaterdag 14 juli 2012 over Reisverzekering (doorlopend)
Beantwoord deze vraag
Onze kinderen zijn in Amerika op vakantie en wij willen weten of onze reisverzekering dit ook dekt.

Antwoorden:
De reisverzekering van Unigarant kan zowel Europa als wereldwijde dekking hebben. Wij kunnen dit niet voor u controleren. U kunt dit terug vinden in de verzekeringspapieren die u heeft ontvangen van Unigarant.

Kunt u de papieren niet vinden? Dan kunt u de vraag rechtstreeks aan Unigarant stellen. Dat kan via hun website:

http://www.unigarant.nl/UnigarantWebsite/Contact/Stel+een+vraag/vraag.htm Door Verzekeraar.nl op zaterdag 14 juli 2012
1
ik heb schade aan mijn bril (rechter vleugel afgebroken) hoe is de schade vergoeding Gevraagd door jjl van de langerijt op vrijdag 22 juni 2012 over Reisverzekering (doorlopend)
Beantwoord deze vraag
ik ben woensdagmiddag 20 juni 2012 op camping beringerzand gevallen en hierbij is mijn bril stuk gegaan.
er is geen nieuwe vleugel te krijgen, ik kan via zorgverzekering een nieuwe brill declareren , maar houdt een eigen risico van E.517,-

Antwoorden:
eigen risico?
mij is een keer uitgelegd dat waar je aanvullend voor verzerekerd bent niet onder je eigen risico valt. Door opticien op woensdag 15 augustus 2012
1
Ik ga op vakantie in Nederland, heb ik een reisverzekering nodig? Gevraagd door U. Pouw op dinsdag 29 mei 2012 over Reisverzekering
Beantwoord deze vraag
Volgende maand ga ik 2 weken kamperen met de kinderen binnen Nederland. Heb ik hiervoor een reisverzekering nodig of dekken mijn huidige verzekeringen de evt schade?

Antwoorden:
De meeste mensen denken dat een reisverzekering niet nodig is wanneer je binnen Nederland op vakantie gaat. Maar dit is een misverstand. De kosten van het verlies (of schade/diefstal) van bagage is niet verzekerd door andere verzekeringen dan een reisverzekering.

Het is bij een reisverzekering afsluiten vaak mogelijk om enkel dekking binnen Nederland te krijgen, hierdoor wordt de reisverzekering erg goedkoop. Vaak zie je dat deze verzekering ook geldig is binnen de Benelux en binnen Duitsland.

In dit geval betreft het hier een kortlopende reisverzekering. De doorlopende reisverzekering dekt normaal gesproken een trip binnen Nederland niet. Overigens is dit mede afhankelijke van de premie voorwaarden van de reisverzekeraar.

Ons advies is om een kortlopende reisverzekering af te sluiten met een dekking die enkel binnen Nederland geldt. Dit kan bij diverse aanbieders. Om een goed overzicht te krijgen kunt u de kortlopende reisverzekeringen vergelijken via de volgende link:

http://www.verzekeraar.nl/reisverzekering-tijdelijk-vergelijken/ Door Verzekeraar.nl op dinsdag 29 mei 2012
Ons pand Verzekeraar.nl
Wilhelminapark 21, 5041 EB Tilburg
KvK: 18082962, © 2008 - 2012
contact@verzekeraar.nl
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16890
Vergelijk op Verzekeraar.nl verzekeringen van o.a.: Monuta Centraal Beheer Achmea Ohra Meeùs FBTO Inshared Bekijk alle verzekeraars