AllSecur WA

AllSecur Autoverzekering

 • Maandpremie: Vanaf € 14,00
 • Prijs / kwaliteit:
  AllSecur WA
  7.0
  Maandpremie: 7.7  
  Eigen risico: 7.4  
  Dekking: 6.6  
  Klantenservice: 6.4  
  Voorwaarden: 6.9  
  Totaalscore: 7.0
  (14 stemmen)
Informatie over Autoverzekering van AllSecur


Algemeen
Pakket naam: AllSecur WA
Beschrijving: Wilt u gebruik maken van de AllSecur Autoverzekering met WA dekking? De AllSecur WA dekking is de meest voordelige, al dient u rekening te houden met een beperkte dekking. U verzekert zich voor de schade die u eventueel aan anderen toebrengt, om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen op dit punt. De verzekering is niet van toepassing op schade aan uw eigen auto, daar dient u zelf voor op te draaien. De AllSecur Autoverzekering met WA dekking zorgt ervoor dat u kunt voldoen aan uw wettelijke verplichting, om met de auto de openbare weg op te mogen.

Op het moment dat u gebruik maakt van de AllSecur Autoverzekering met WA dekking kunt u rekenen op de betaling van schade aan andere auto’s en personen, aan anderen op het moment dat er een lading van uw auto valt of schade aan een andere auto van uzelf. Zelfs op het moment dat een aanhanger achter uw auto de schade veroorzaakt kunt u rekenen op een dekking. Aan de andere kant bestaat er geen dekking voor de schade aan uw eigen auto en aanhanger, aan uzelf of aan uw spullen. Ook tijdens het laden en lossen bent u niet gedekt en ook niet op het moment dat een bestuurder zonder uw toestemming in de auto rijdt (joyriding).

U maakt gebruik van een uitgeklede dekking, wat betekent dat de AllSecur WA verzekering vooral geschikt is voor auto’s vanaf 10 jaar en ouder. U heeft dan over het algemeen voldoende aan de dekking van de AllSecur Autoverzekering, mede omdat de waarde van de auto flink lager is dan op het moment van aanschaffen. U kunt de AllSecur Autoverzekering met WA dekking vergelijken met de andere polissen van AllSecur, of zorgen voor een vergelijking ten opzichte van de andere WA autoverzekeringen die er beschikbaar zijn.
Contractduur: Direct opzegbaar
Dekking: WA
Gelijkwaardige auto regeling:  
Hulp bij overstappen:  
No-claimbescherming: Aanvullend te verzekeren
Samenvatting:
 • Schade aan personen gedekt tot 5 miljoen
 • Schade aan spullen van anderen gedekt tot 2,5 miljoen
 • Onderweg Service
 • Geen eigen risico
 • Geen opzegtermijn
 • Jaarlijkse polischeck
Vervangend vervoer: Aanvullend te verzekeren
Vrije reparatiekeuze:  


Kosten
Eenmalige poliskosten: Geen
Eigen risico: Geen
Maandpremie: € 14,00


Dekking
Dekking: € 5.000.000,00


Extra
Hulpverlening in het buitenland: Aanvullend te verzekeren
Maandpremie (v.a.) inzittendenverzekering: € 3,75
Maandpremie (v.a.) rechtsbijstandsverzekering: € 3,25
Premieverhoging na schade: Normaal
Vraag en antwoord

0
weigering WAM verklaring Gevraagd door Weels op vrijdag 5 oktober 2012 over Autoverzekering (WA)
Beantwoord deze vraag
Doordat ik werkeloos ben geraakt ga je automatisch financieel achteruit. Hierdoor heb ik mijn autoverzekering voor de periode van 6 augustus tot 6 november 2012, niet tijdig kunnen betalen.

Ik kreeg van het RDW een brief dat de auto op 26 september 2012 niet verzekerd was en dat ik een boete van €390,- riskeerde tenzij ik een WAM verklaring van mijn verzekeringsmaatschappij kon overleggen.
De premie heb ik op 27 september betaald. Maar nu ik om de WAM verklaring vraag, weigert Allsecur die af te geven omdat de verzekering vanaf 24 september tot 29 september tijdelijk was opgeschort. Maar ik heb wel de premie voor de dagen dat de verzekering was opgeschort betaald!

Juridische gezien was ik dan verzekerd heel het kwartaal waar ik voor heb betaald? En als dat zo is heb ik dan recht op de WAM verklaring ?
En als het niet zo is, hoor ik dan niet het premie bedrag van 24 september tot 29 september terug te krijgen? Tenslotte krijg ik al een boete van €390,- omdat ik onverzekerd rond reed, maar ik heb mijn premie(weliswaar te laat) betaald voor een heel kwartaal.

Hopelijk kunt u antwoorden op mijn vragen geven.
Deel uw ervaring over de AllSecur Autoverzekering (WA) op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Reviews met AllSecur
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 14x gestemd en er zijn 12 recencies geschreven over AllSecur.

Slechte service in het buitenland. praatjes maar weinig actie. Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 3  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door nvt op zaterdag 20 oktober 2018 over AllSecur Autoverzekering

Totaal geen fan van deze partij als autoverzekeraar. In het buitenland autopech gehad, direct met Allsecur gebeld met de belofte dat alles in notime geregeld zou worden. Wat bleek?? De hulpdienst liet uren op zich wachten, sta je dan langs de weg. Zelf ook nog eens vervoer moeten regelen om terug te komen naar ons verblijf tientallen kilometers verderop. Onze eigen auto bleek uiteindelijk ook langer nodig te hebben om weer rijklaar te worden gemaakt. We hebben onze vakantie nog maar net niet laten verpesten door de onkunde van Allsecur om ook buiten Nederland goede service te leveren aan trouw betalende klanten. Als kers op de taart werd er ook nog een niet gespecificeerde rekening van honderden euros opgestuurd toen we weer thuis waren. Gelijk overgestapt naar een beter beoordeelde en goedkopere verzekeraar voor onze autoverzekering. Naderhand is het niet moeilijk om slechte ervaringen met deze autoverzekeraar te vinden op het internet. Helaas kom je daar pas achter zodra het te laat is, dus voortaan doe ik zeker meer onderzoek voordat ik geld overmaak voor een nieuwe verzekering.

Van duur naar duurder Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.8
Door D.K. op zondag 5 november 2017 over AllSecur Autoverzekering

Voor de prijsklasse waarin de autoverzekering van Allsecur ligt ben ik best wel teleurgesteld in de nadelige voorwaarden die ze aanbieden. Zo moest ik zelf ineens ontdekken dat mijn schadevrije jaren waren teruggeschroefd en dat ik als gevolg daarvan ook ineens aan een premieverhoging van bijna 50% moest gaan geloven (Allsecur is om te beginnen bij lange na al niet de goedkoopste). Een waarschuwing of simpel berichtje kon er niet vanaf.

Ik heb Allsecur direct opgezegd omdat ik niet akkoord ging met de nieuwe premie die ik moest betalen, en waarom zou ik, als de premie lager kan en de voorwaarden een stuk beter?

onvriendelijk medewerkers,reactiessnelheid niet zo best. duidelijkheid Totaalscore: 3.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 2  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 3.8
Door jop stokvis op woensdag 24 oktober 2012 over AllSecur Autoverzekering

onvriendelijk medewerkers,reactiessnelheid niet zo best. duidelijkheid

inshared.nl ervaring Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.2
Door TourLover12 op zaterdag 14 juli 2012 over AllSecur Autoverzekering

Ik heb met 8 auto's in bezit (worden door familie en werknemers gereden) inmiddels al behoorlijk wat ervaring met autoverzekeringen en vooral de klantenservice van autoverzekering.

Heb autoverzekeringen gehad bij ohra, inshared, fbto en verzekeruzelf. Op dit moment heb ik al mijn autoverzekeringen bij AllSecur. De klantenservice daar is van een uitstekende niveau net als de premie. Het is niet de goedkoopste autoverzekeraar . Maar als je kijkt naar de premie icm de voorwaarden en klantenservice hebben ze echt veruit de beste deal.

Ook met inshared.nl heb ik goede ervaring, het werkt zoals je zou verwachten en is niet hopeloos verouderd zoals bij vele andere verzekeraars.

Autoverzekering kosten laag, service hoog Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.4
Door milak dDunmar op maandag 2 juli 2012 over AllSecur Autoverzekering

Khet een goede ervaring met Allsecur te delen. Vorig jaar zag ik op mijn TV een programma KASSA heet het.

Daar kwam de autoverzekering van ALLSecur in voor (die gingen ze beoordelen en de voorwaarden bekijken enzo).

De conclusie was dat de kosten van de autoverzekering laag waren (ik geloof dat het 30% lager dan het gemiddelde) en de service en dekkingen een paar punten hoger scoorde dan de rest.

In januari ben ik vanf FBTO naar ALLsecur overgestapt.
Nu heb ik ook een goedkopere autoverzekering en zelfs nog met een betere dekking. Dus mijn bericht is positieve reclame voor hen hahah!

Handige informatie Er zijn 25 autoverzekeringen goedkoper dan deze. Bekijk ze hier Er zijn 58 autoverzekeringen die beter scoren dan deze. Bekijk ze hier
Vergelijk premies & voorwaarden

Selecteer hieronder maximaal 2 producten en klik op de button "Vergelijken".

Vergelijk allemaal
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema