Beste Zorgverzekering 2020

Op zoek naar de beste zorgverzekering? Vergelijk nu 22 zorgverzekeringen op kwaliteit!

Zoek nu naar de beste zorgverzekering
Max. Maandpremie:
Prijs / kwaliteit score:

1. Selecteer de gewenste maandpremie
2. Selecteer de gewenste prijs / kwaliteit score
3. Klik op de knop "Zoek de beste zorgverzekering"

Beste Zorgverzekering 2015 afsluiten Zorgverzekering Wilt u de beste zorgverzekering afsluiten voor 2016? Dan is het van belang om ervoor te zorgen dat de polis past bij uw wensen qua prijs en premie, qua dekking en natuurlijk ook qua dienstverlening. Dit zijn de drie onderdelen die u helpen een goede vergelijking te maken van de verschillende aanbiedingen. We bieden u hier op Verzekeraar.nl graag een helder overzicht van de premies en voorwaarden die in 2016 gelden. Zo kunt u de beste zorgverzekering afsluiten, zonder dat dit u aan de andere kant veel moeite hoeft te kosten.
Beste Zorgverzekering op prijs U kunt de beste zorgverzekering selecteren op prijs, door goed te kijken naar de premie die u per maand of per jaar dient te gaan betalen. Welke variant u kiest maakt in principe niet uit, mist u maar geen appels met peren gaat vergelijken, om het zo eerlijk mogelijk te houden. U kunt kijken naar de premie per maand, ook in combinatie met een hoger of lager eigen risico, aangezien er op die manier verschillen kunnen ontstaan. Zo kiest u uiteindelijk voor het 2016 is de beste zorgverzekering, waarbij u zo min mogelijk kosten zal maken en zoveel mogelijk over zal houden.
Beste Zorgverzekering op basis van de dekking U kunt de beste zorgverzekering daarnaast afsluiten door goed te kijken naar de dekking die u geboden wordt, voor de premie die u dient te gaan betalen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er fysiotherapie in het pakket zit wanneer u veel aan sport doet, of dat kraamzorg tot een relatief hoog bedrag gedekt wordt wanneer u verwacht een kindje te krijgen. Zo kiest u een zorgverzekering die niet alleen voordelig is, maar ook daadwerkelijk uitkeert wanneer u kosten maakt. Dit is uiteindelijk de beste zorgverzekering voor u in 2016, aangezien u zowel op de korte als de lange termijn een minimaal bedrag aan kosten zal maken.
Beste zorgverzekeringen
HEMA
HEMA Zorgverzekering 8.0
€ 113,00 p/m
ONVZ
ONVZ Zorgverzekering 7.6
€ 133,00 p/m
Just
Just Zorgverzekering 7.6
€ 107,95 p/m
OHRA
OHRA Zorgverzekering 7.5
€ 116,50 p/m
De Amersfoortse
De Amersfoortse Zorgverzekering 7.4
€ 133,30 p/m
Positieve ervaringen met een zorgverzekering Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14191
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema