iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
CZdirect

Beoordeling CZdirect
CZdirect verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.5 (15 reviews)

Verzekeringen van CZdirect

Ervaringen met CZdirect Verzekeringen (15)



Sorteer recensies op:
Merk geen verschil met duurdere vorige zorgverzekering Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Martijn op zaterdag 10 december 2016 over CZdirect Zorgverzekering

Ben 2 jaar geleden naar czdirect.nl overgestapt om te besparen op de continu toenemende premie van de zorgverzekering. Sindsdien heb ik meerdere keren gebruik moeten maken van zorg (in het ziekenhuis) en heb ik letterlijk nooit verschil gemerkt met mijn vorige zorgverzekering. De gemaakte kosten worden net zo goed en net zo snel vergoed. Voor iedereen die de overstap naar czdirect.nl overweegt kan ik alleen aanraden om van tevoren te kijken of het ziekenhuis, of andere zorgaanbieder naar voorkeuze, in eigen omgeving gecontracteerd is. Anders zie ik geen enkele reden om bij een duurdere zorgverzekeraar te blijven.

Gaat lekker mee met de tijd met apps en online service Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Jordy op vrijdag 2 december 2016 over CZdirect Zorgverzekering

Czdirect gaat goed mee met de tijd in de zin dat veel online en via de smartphone geregeld kan worden. Ze maken whatsappen mogelijk (binnen 2 uur antwoord) en werken ook aan een andere app ("app de dokter") waar een deskundige antwoord geeft op gezondheidsvragen. In de toekomst belooft czdirect dat deze app ook gebruikt kan worden voor het bestellen van herhaalrecepten en voor het maken van een afspraak met de huisarts. Mijn mening en impressie over czdirect is tot nu toe best positief.

Super voordelige zorgverzekering en super handige website Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door saskia op dinsdag 29 november 2016 over CZdirect Zorgverzekering

Op de site van czdirect.nl gezocht naar een vraag waar ik geen antwoord op kon vinden, super handig dat ik live een chat met een medewerker kon openen om alsnog antwoord op mijn vraag te krijgen, ik hoefde slechts een paar minuten te wachten. De site is verder ook super handig omdat ik alle belangrijke informatie over de actuele staat van mijn zorgverzekering kan zien nadat ik inlog.

De zorgverzekering van czdirect.nl is al super voordelig ook al heb ik aanbiedingen gehad van andere zorgverzekeraars waar het nog net 1 of 2 euro per maand goedkoper kan. Voor mij hoeft dit allemaal niet omdat ik ten eerste zelf tevreden ben over de kwaliteit van czdirect.nl en ook op het internet ervaringen lees van tevreden klanten, ten tweede lees ik minder goede ervaringen over de andere zorgverzekeraars, voor mijn idee en gevoel zit ik super bij czdirect.nl.

Via de telefoon zeer goed geholpen door de klantenservice Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Mevr. Haas op zaterdag 26 november 2016 over CZdirect Zorgverzekering

Ik heb maanden lang op een wachtlijst gestaan om behandeld te worden door een bepaalde zorgverlener in mijn buurt. Omdat dit te lang duurde heb ik contact gezocht met CZdirect om te zien of er alternatieven beschikbaar zouden zijn. Samen met de telefonische klantenservice was dit verrassend snel geregeld en had ik dezelfde week al een afspraak bij een andere zorgverlener die geheel binnen de dekking van CZdirect viel. Naast een lage premie kan er dus ook een prima klantenservice met een probleemoplossend vermogen verwacht worden van CZdirect.

Jammer van de premieverhoging in 2017, blijft wel een goedkope zorgpolis. Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Louw op donderdag 24 november 2016 over CZdirect Zorgverzekering

Ben altijd een groot fan geweest van de zorgpolis van czdirect omdat ze daar de premie wel laag wisten te houden in voorgaande jaren. Het is daarom ook eigenlijk wel erg jammer om de premies voor 2017 ontdekt te hebben en te zien dat ook czdirect komend jaar niet ontkomt aan de trend om de premies omhoog te gooien. Ik neem er echter genoegen mee dat czdirect nog steeds de zo goed als goedkoopste naturapolis aanbiedt vergeleken met de rest van de verzekeraars. Het is en blijft wel erg jammer dat we allemaal zulke hoge premies moeten gaan betalen dankzij een nietsnut van een minister die ten eerste niet kan rekenen en ten tweede het nodig acht overbodige en dure dingen toe te voegen aan het basispakket waar bijna niemand van zal profiteren behalve de pillenmakers.....

Betere ervaringen met CZdirect dan met de duurste zorgverzekeraar Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Ronald op dinsdag 22 december 2015 over CZdirect Zorgverzekering

Bij mijn vorige verzekeraar (Avero) werden er nog wel eens rekeningen afgewezen zonder opgaaf van reden. En dat was dan ook nog eens een van de duurdere, of zelfs de duurste zorgverzekeraar die er is. Eenmaal overgestapt naar CZdirect en ik heb nergens problemen meer mee. Alles loopt letterlijk van een leien dakje. In andere woorden.. een zorgverzekering hoeft niet de duurste te zijn om te beste te zijn!

Laagste maandpremie in ruil voor geen volledige keuzevrijheid. Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Jan-Willem op zondag 13 december 2015 over CZdirect Zorgverzekering

De zorgverzekering van czdirect.nl kan goedkoper aangeboden worden omdat ze de voorwaarden hier en daar wat aangescherpt hebben. Met deze logica kun je wel of niet akkoord gaan. Wil je volle keuzevrijheid en overal terecht kunnen voor zorg en dienstverlening dan kun je beter een duurdere zorgverzekering afsluiten.

Voor mij is deze zorgverzekering in ieder geval geen probleem. Ik heb me wel eerst goed verdiept in de dekkingen en voorwaarden en raad anderen aan hetzelfde te doen alvorens deze zorgverzekering af te sluiten.

De informatie op verzekeraar.nl maakt in ieder geval al een paar belangrijke punten duidelijk:

1) Voor een volledige vergoeding moet je naar een zorgverlener waarmee czdirect.nl een contract heeft.
2) Voor een volledige vergoeding moet je hulpmiddelen bestellen via czdirect.nl.
3) Zo niet, dan geldt er een vergoeding van 65% van de nota van het gemiddelde markttarief.

Zeker van plan bij czdirect verzekerd te blijven Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.2
Door Michelle op zondag 8 november 2015 over CZdirect Zorgverzekering

Sinds dit jaar bij czdirect en heb weinig te klagen, misschien op 1 ding na en dat is dat er wat langer gewacht moet worden tot ze geld uitkeren. Bij mijn vorige zorgverzekeraar stond het geld zo goed als altijd binnen een werkweek op mijn rekening. Bij czdirect heb ik de vorige keer ruim 2 werkweken moeten wachten alvorens het geld werd uitgekeerd. Ondanks het langer moeten wachten ben ik blij te zijn overgestapt naar czdirect omdat ik er op jaarbasis flink bespaar. Omdat ik wel eens ergens last van heb, heb ik niet gekozen om het eigen risico vrijwillig te verhogen. Voor anderen zou dit natuurlijk wel een aanrader zijn omdat het de maandpremie echt enorm kan verlagen. Mits czdirect in 2016 ook de goedkoopste zorgverzekering levert dan blijf ik zeker gebruik maken van hun diensten. Ik wacht geduldig op alle zorgpremies van 2016.

Zorgverzekering van czdirect is lekker goedkoop, een aanrader Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door Ron op zondag 18 oktober 2015 over CZdirect Zorgverzekering

Na altijd verzekerd geweest te zijn bij cz zelf, nu al enkele jaren verzekerd bij czdirect omdat dit dochterbedrijf toch een stuk goedkoper is dan cz. Op het gebied van kwaliteit van de basisdekking heb ik niet in hoeven leveren, tenminste niet op de dingen die belangrijk zijn voor mij. Het meeste loopt wel via het internet maarja, dat krijg je als je een lagere premie hoeft te betalen.
Bovenop de basisverzekering van czdirect heb ik de aanvullende basic dekking zodat ik toch verzekerd ben voor een groot deel van de tandarts kosten. Dit is eigenlijk het enige gebied waar ik ook echt ooit kosten maak, ben verder nooit ziek etc.
Czdirect is ook behulpzaam voor mensen die nog niet helemaal weten wat ze af moeten sluiten. Door online een vragenlijstje in te vullen weet je gelijk welke dekking bij jou past en wat je gaat betalen per maand of per jaar.

Makkelijk in gebruik en snelle afhandeling Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Chantal op zondag 4 oktober 2015 over CZdirect Zorgverzekering

Heel 2015 klachtloos gebruik gemaakt van de zorgverzekering van czdirect, dit was het eerste jaar dat ik klant ben geweest van deze verzekeraar. Ik hoop dat ze volgend jaar ook zo goedkoop zijn dan zal ik er zeker klant blijven.

Redenen voor tevredenheid zijn het snel afhandelen van digitaal in te dienen declaraties, de lage zorgpremie, de snelle overstap welke natuurlijk geheel door czdirect werd geregeld en het gebruik van hun website voor het inzien van gemaakte zorgkosten en declareren.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17330
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema