FBTO Verzekeringen

FBTO Verzekeringen

Verzekeringen op maat. Voordelige premies & Ruime dekking.

Informatie over FBTO Verzekeringen

FBTO is een onderdeel van Achmea, dat een van de grootste financiële dienstverleners is van Nederland. FBTO kan hierdoor altijd terugvallen op een enorme ervaring en kennis en zal daardoor je vragen en claims goed kunnen behandelen. Zo’n kleine 60 jaar geleden werd FBTO opgericht als een verzekeraar voor boeren en tuinders. Langzamerhand werd de doelgroep uitgebreid.
FBTO is een Nederlandse verzekeraar en heeft een kantoor in Leeuwarden. Daar werken dagelijks ongeveer 450 mensen om je verzekeringskwesties te behandelen. Samen zorgen ze ervoor dat je goed verzekert bent en geen last hebt van kleine lettertjes. FBTO staat namelijk voor no-nonsense en een eenvoudige verzekering. Wanneer je bij FBTO je polis leest weet je ook daadwerkelijk waar je aan toe bent, in tegenstelling tot bij veel andere verzekeraars.

Bezoek de website


FBTO Vervoersverzekeringen

FBTO
Autoverzekering

v.a. € 11,53 p/m

FBTO
Autoverzekering (WA+)

v.a. € 15,33 p/m

FBTO
Caravanverzekering

v.a. € 8,56 p/m

FBTO
Bootverzekering

v.a. € 20,10 p/m
FBTO Woonverzekeringen

FBTO
Woonhuisverzekering

v.a. € 5,60 p/m

FBTO
Inboedelverzekering

v.a. € 5,58 p/m
FBTO Levensverzekeringen

FBTO
Zorgverzekering 2018

v.a. € 105,50 p/m
FBTO Vakantieverzekeringen

FBTO
Reisverzekering

v.a. € 2,19 p/m
Meer vrijheid dan bij de gemiddelde inboedelverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door A. van Veen op vrijdag 17 november 2017 over FBTO Inboedelverzekering

Mijn inboedel is verzekerd bij FBTO. Dit heeft als reden dat ik graag al mijn verzekeringen bij dezelfde verzekeraar onderbreng, of tenminste zoveel mogelijk van mijn verzekeringen. Een tweede reden dat ik voor de inboedelverzekering van FBTO heb gekozen, is dat ik daar net iets meer vrijheid bleek te hebben om de verzekering naar mijn eigen wens te regelen. Meer vrijheid betekent minder betalen voor dingen die ik niet nodig heb, en zo ben ik relatief goedkoop verzekerd tegen inbraak, schade, etc.

De helpdesk van FBTO heeft al een goede indruk op mij weten te maken, echter heb ik nog geen ervaring opgedaan met het claimen van schade. Op dat gebied moet ik vertrouwen op de positieve mond-op-mond reclame die ik om me heen hoor.

Fijne dekking GGZ icm lage premie en handige modules Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Richard V. op donderdag 19 oktober 2017 over FBTO Zorgverzekering

Na 4 jaar klant te zijn van de FBTO zorgverzekering heb ik nog nooit een negatief moment met de verzekeraar gedeeld. Destijds ben ik naar FBTO overgestapt omdat ze een betere dekking boden met betrekking tot de GGZ, sindsdien heb ik geen moment getwijfeld om van de FBTO zorgverzekering over te stappen naar een andere zorgverzekering. Van de gemaakte zorgkosten maakt FBTO altijd een gedetailleerd overzichtje die hartstikke eenvoudig te begrijpen is, iets waar ik nog wel eens mee moest worstelen bij mijn vorige zorgverzekeraar. Ik heb nog niet met de losse modules van FBTO gewerkt, maar ik hoor van anderen dat deze uitstekend toepasbaar zijn. Het is hoe dan ook fijn om te weten dat de zorgverzekering tussendoor uitgebreid kan worden, je gezondheid is immers niet altijd een jaar van tevoren te voorspellen.

Flexibele zorgverzekering FBTO is (bijna) ideaal Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Kees op donderdag 28 september 2017 over FBTO Zorgverzekering

Fbto is een zeer flexibele (zorg)verzekeraar, wat ook de reden is waarom ik sinds 2016 mijn zorgverzekering bij ze heb ondergebracht.

In eerste instantie wekte Fbto de indruk dat de flexibele modules het hele jaar door aan én uit gezet konden worden, wat natuurlijk ideaal zou zijn. Maar het werkt dus alleen zo dat je de modules kunt activeren wanneer je wilt, behalve tandartskosten en fysiotherapie, die moet je gelijk aan het begin van het jaar al afsluiten. Bijna ideaal dus, want je bespaart er nog steeds geld mee op de rest van de modules die ze aanbieden.

De klantenservice van Fbto kan ik geen ruime voldoende geven. Maar dan nog is deze goed genoeg om niet te klagen. Het is slechts zo dat er wat langer gewacht moet worden op reactie omdat ze niet altijd even snel zijn.

Verder zijn de voorwaarden en dekking wel ruim voldoende voor wat ik zou verwachten van zo'n scherp geprijsde zorgverzekering met flexibele modules. Als meer zorgverzekeraars volgens hetzelfde principe zouden gaan werken, dan zou ik zeker een overstap naar een zorgverzekering met iets betere klantenservice en of lagere maandpremie overwegen. Tot die tijd blijf ik Fbto toch wel voorrang geven, zolang ze niks geks doen met hun eigen premies.

Beoordeling FBTO Verzekeringen
Maandpremie: 7.2  
Eigen risico: 7.1  
Dekking: 7.1  
Klantenservice: 7.1  
Voorwaarden: 7.0  
Totaalscore: 7.0
Op basis van 44 ervaringen
Voordelen
  • Veel zelf kunnen regelen
Nieuws
Zorgverzekering
Zorgpremie FBTO in 2018 maandelijks 2 euro duurder Geplaatst op zaterdag 11 november 2017
Zorgverzekering
Kortere wachttijd aanvullende modules FBTO Geplaatst op zaterdag 25 oktober 2014
Zorgverzekering
FBTO houdt basispremie gelijk Geplaatst op maandag 12 november 2012
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12533
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema