Vergelijk 440 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

FBTO

Informatie over FBTO Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over FBTO

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens FBTO

Bezoek de website


Klantenservice FBTO
058-582345600 (Lokaal tarief)


FBTO
Postbus 318
8901 BC Leeuwarden

Bezoekadres:
Lange Marktstraat 26
8911 AD Leeuwarden

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    30208631
  • AFM-nummer:
    12001022
Doelgroep van FBTO

Zoals al even aangegeven is FBTO ooit begonnen als een verzekeraar voor boeren en tuinders. Tegenwoordig is iedereen welkom bij FBTO. Van jong tot oud, van directeur tot boer, iedereen kan een verzekering afsluiten bij FBTO. Ze richten zich daarbij vooral op de klanten die graag een duidelijke verzekering willen en niet zitten te wachten op allerlei kleine lettertjes. Vooral de erg goedkope verzekeraars hebben vaak een hoop extra regeltjes en voorwaarden waar je allemaal aan dient te voldoen voordat je ook daadwerkelijk iets kunt claimen. Heb je daar allemaal geen zin in? Kies dan voor een voordelige en overzichtelijke verzekering van FBTO.

Prijzen / premie's van FBTO

FBTO is een goedkope verzekeraar. Ze werken met het principe om de klant veel zelf te laten doen. Hierdoor kan er worden bespaard op de kosten en dit berekenen ze bij FBTO door aan de klant. Op deze manier worden de kosten van je premie lager. Deze lagere kosten betekenen niet dat je minder goed geholpen wordt door FBTO dan door andere verzekeraars. Natuurlijk is het wel zo dat je bij andere verzekeraars meer hulp kan krijgen bij het afsluiten van je verzekering. Bij FBTO kun je natuurlijk ook hulp krijgen, maar wanneer je wat meer geld uit wilt geven aan je verzekering kun je meer service krijgen bij andere verzekeraars. Dit is een keuze die je als klant zelf kunt maken.

Waarom kiezen klanten voor FBTO?

FBTO onderscheidt zich op een aantal vlakken van de concurrentie. Een van de belangrijkste punten is dat je bij FBTO een hoop zelf kunt regelen. Hun slogan is niet voor niets ‘verzekeren kun je zelf’. Net als een aantal andere verzekeraars proberen ze je bij FBTO steeds meer zelf te laten regelen. Het idee hierachter dat alles wat je zelf doet, niet door het personeel gedaan hoeft te worden, waardoor er minder personeel nodig is. Hierdoor gaan de kosten voor de verzekeraar dus omlaag wat je als klant uiteindelijk weer terug zal zien in de prijs. Dit komt daarnaast ook door het feit dat FBTO een direct writer is, dit betekent dat ze geen tussenpersonen hebben, maar direct zaken doen met de klant.
Naast het feit dat je bij FBTO een hoop zelf kunt doen is het zoals eerder al even gemeld ook een zeer duidelijk verzekeraar. De kleine lettertjes blijven achterwege, dus je zult bij FBTO niet snel voor verrassingen komen te staan.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema