Vergelijk 427 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Goedkoopste Zorgverzekering 2020

Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering? Vergelijk nu 22 zorgverzekeringen op premie!

Zoek nu naar de goedkoopste zorgverzekering
Max. Maandpremie:
Prijs / kwaliteit score:

1. Selecteer de gewenste maandpremie
2. Selecteer de gewenste prijs / kwaliteit score
3. Klik op de knop "Zoek goedkope zorgverzekeringen"

Goedkoopste Zorgverzekering vinden voor 2015 Zorgverzekering Bent u op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering voor 2016? Maak hier uw vergelijking, of klik direct door naar de websites van de verschillende zorgverzekeraars. U vindt ze hier allemaal, waardoor u eenvoudig kunt kiezen voor de verzekeraar die het best aan uw wensen weet te voldoen. Het is uiteraard verstandig om onder andere goed te kijken naar het eigen risico, de premie per maand en vooral de maximale vergoedingen. Zo kunt u een goedkope zorgverzekering afsluiten voor 2016 en zorgt u er aan de andere kant voor dat u op een uitstekende manier verzekerd bent tegen zorgkosten.
Goedkope Zorgverzekering vergelijken U kunt een goedkope zorgverzekering vergelijken door allereerst op zoek te gaan naar een aantal verzekeraars die qua voorwaarden een aantrekkelijk pakket aanbieden. Kies de gewenste modules of zorg ervoor dat de dekking aansluit bij de manier waarop u gebruik wenst te maken van de zorg. U kunt bovendien kiezen voor een speciale studenten zorgverzekering, of een zorgverzekering die specifiek gericht is op ouderen die vaak wat meer gebruik maken van de zorg. U kiest de goedkoopste zorgverzekering door binnen uw vergelijking vergelijkbare verzekeringen naast elkaar te leggen op basis van de premie die u er gaat betalen.
Goedkoopste Zorgverzekering afsluiten U kunt de goedkoopste zorgverzekering vervolgens online afsluiten, door te klikken op de link naar de website van de verzekeraar die u wenst. Uiteraard is het hierbij van belang om er rekening mee te houden dat u ieder jaar voor 1 januari over kunt stappen. Zeg uw oude zorgverzekering tijdig op en houd daarmee rekening met eventuele drukke perioden bij de post, zoals rond de feestdagen. Vervolgens kunt u zich tot 1 februari aanmelden bij uw nieuwe verzekeraar. Zo kunt u een goedkope zorgverzekering afsluiten voor het 2016 is, of overstappen op het moment dat u al een verzekering heeft lopen.
Goedkope zorgverzekeringen
Univé
Univé Zorgverzekering 6.9
€ 107,95 p/m
Just
Just Zorgverzekering 7.6
€ 107,95 p/m
HEMA
HEMA Zorgverzekering 8.0
€ 113,00 p/m
Besured
Besured Zorgverzekering 7.2
€ 115,25 p/m
UMC
UMC Zorgverzekering 4.5
€ 116,43 p/m
Ervaringen met goedkope zorgverzekeringen Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14191
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema