Reaal Hondenverzekering

Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

 • Maandpremie: Vanaf € 22,98
 • Prijs / kwaliteit:
  Reaal Hondenverzekering
  5.3
  Maandpremie: 4.8  
  Eigen risico: 5.0  
  Dekking: 6.0  
  Klantenservice: 6.0  
  Voorwaarden: 5.5  
  Totaalscore: 5.3
  (13 stemmen)
Informatie over Hondenverzekering van Reaal Dier & Zorg


Algemeen
Pakket naam: Reaal Hondenverzekering
Beschrijving: Wilt u gebruik maken van een Reaal hondenverzekering? U zorgt daarmee voor een goede dekking van zorgkosten voor uw hond, zodat u zich daar financieel in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. We verzekeren ons als mensen goed tegen ziektekosten, waardoor het verstandig is om daarnaast gebruik te maken van een Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering. U zorgt er daarmee voor dat u de rekening van de dierenarts zonder zorgen tegemoet kunt zien. Bovendien kiest u met de Reaal hondenverzekering voor een uitstekende dekking, die bestaat uit vergoeding van de medische zorg waar uw hond behoefte aan heeft.

De Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering biedt een aantal voordelen, onder andere met betrekking tot de dekking waar u op kunt rekenen. Het gaat onder andere om het standaard meeverzekeren van heupen en ellebogen, gewrichten die een relatief groot risico vormen bij honden. Bovendien kunt u gewoon online uw rekeningen declareren, waardoor u kunt rekenen op een snelle vergoeding door de verzekeraar. U weet met de Reaal hondenverzekering op die manier zeker dat u de bedragen vlot kunt laten uitbetalen, zodat u de rekeningen snel betaald krijgt en u zelf geen kosten hoeft te maken.

Verder heeft u met de Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering in ieder geval een vrije keuze uit dierenartsen, zodat u terecht kunt waar u dat wenst. Wilt u uw hond ook verzekeren voor bijvoorbeeld vaccinaties en een eventuele crematie? Dit is mogelijk, u kunt op die manier zelf bepalen hoe de Reaal hondenverzekering eruit dient te zien. Gaat het om een rekening van meer dan €500 bij bijvoorbeeld de dierenarts? Dan hoeft u deze binnen de Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering niet zelf voor te schieten. In dat geval kan de dierenarts de rekening meteen naar de verzekeraar sturen, zodat het niet nodig is om zelf grote bedragen vooruit te betalen.
Contractduur: 1 Jaar
Samenvatting:
 • castratie en sterilisatie
 • €65 preventieve zorg p/j
 • operaties van heupen en ellebogen


Kosten
Castratie/sterilisatie: 100%
Chemotherapie of Radiotherapie: 100%
Crematie: Aanvullend te verzekeren
Doorlopende reisverzekering: Aanvullend te verzekeren
Eenmalige poliskosten: € 9,08
Eigen risico: 21%
Eigen risico (meer info): Eigen risico van 19% per declaratie.
Gebitsreiniging: Aanvullend te verzekeren
Kosten voor een dierenarts in Nederland: 50%
Maandpremie: € 22,98
Specialistische diagnostiek:  
Vaccinatie: 100%
Vraag en antwoord

Er zijn nog geen vragen gesteld over deze verzekering.

Stel een vraag over Hondenverzekering Reaal Dier & Zorg
Deel uw ervaring over de Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Reviews met Reaal Dier & Zorg
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 13x gestemd en er zijn 9 recencies geschreven over Reaal Dier & Zorg.

misschien iets duurder maar superrrrrrr goed Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door marieke de bruijn op donderdag 26 juni 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Wij hebben deze verzekering afgesloten toen wij onze pup kregen helaas is onze hond is maar 8 maanden oud geworden zij had een gezwel in haar luchtpijp dus 5 maanden veel bij dieren artsen geweest veel verdriet en wanhoop maar een zorg minder een verzekering waar je echt op kan bouwen snelle nette afhandeling van declaraties zeer vriendelijke medewerkers die je alle hulp bieden waar nodig zelfs betalen ze mij nog 25% van de premie terug i.v.m. de royal canin actie dit was voor een jaar maar ook nu zelfs begrip voor onze situatie
Het verlies van Donna is groot maar de dankbaarheid aan proteq is er ook

Negatief: verhogen van premies en verminderen van dekking Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.0
Door Max op dinsdag 22 april 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Door consequent verhogen van maandpremies, verhogen van eigen risico, verminderen van dekking en negatief aanpassen van de voorwaatden, heeft Proteq als maatschappij en de Proteq-honderverzekering in bijzonder volledig afgedaan.
1. Ik ga nooit meer een verzekering afsluiten bij Proteq
2. Ik ben nog "in gesprek" voor mijn laatste declaratie

Hond door verzekeraar als oud vuil aan de kant gezet Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 5.0
Door J. Verniers op dinsdag 18 maart 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Op 16 maart ging ik op zondag naar de dierenarts voor mijn pas 2 jaar oude Boxer die inmiddels extreem artrose blijkt te hebben. Dit omdat hij het vanmorgen uitgilde van de pijn. Ik kreeg pijnstillers om even verder te kunnen, nadat verzekeraar Proteq recent eenzijdig de verzekering voor de hond heeft beëindigd….
Sinds augustus zit of zat ik, dat moet nog bevochten worden, met de nieuwe Boxer bij deze firma, de verzekeraar die pretendeert als enige de aandoeningen als HD te vergoeden als er weliswaar een hoge premie wordt geaccepteerd door de klant. Het was mede daarom dat ik van Petplan, na een andere negatieve ervaring aangaande de vergoeding voor een noodzakelijke castratie, in goed vertrouwen overstapte. Daarna is bij mijn pas twee jaar jonge hond recent artrose vastgesteld. In eerste instantie werden de röntgenfoto's vergoed, maar inmiddels heeft deze firma een stok om mijn hond mee te slaan. Als drogreden wordt nu een huidaandoening aangevoerd waar ik ook een declaratie voor stuurde, dat wil zeggen voor de tweede keer, nadat ik de declaratie voor die foto’s instuurde omdat ik na de eerdere declaratie geen reactie daaromtrent kreeg. Ze hebben daarom gegevens bij de dierenarts opgevraagd en zagen dat de hond er al eerder voor bij de dierenarts kwam, voor het contract wel te verstaan. Ik zou deze huidaandoening, die allang over is, aldus bewust verzwegen hebben. Zonder waarschuwing vooraf kreeg ik zelfs zonder een telefoontje een onpersoonlijke aangetekende brief met de mededeling dat ik, vanwege het feit dat ik niet vermeld zou hebben eerder bij de dierenarts te zijn geweest, geen verzekerde meer ben en dat daarom het contract eenzijdig is opgezegd. Ik heb aangetekend geantwoord en kreeg nu aangetekend antwoord. Dat ik al maanden €48 betaalde maakte niet uit, puur het feit dat de huidaandoening speelde voor de aanmelding bij Proteq is hun argument. Als dat wel op dat moment duidelijk was geweest zou Do ook niet geaccepteerd zijn, dus blijkbaar vanwege die huidkwestie….
Pure onzin: de huidaandoening is allang over en dus niet er zake. Ik zou de (huid-)declaratie zelfs kunnen terugtrekken en zo aangeven dat Proteq huidaandoeningen niet (meer) hoeft te vergoeden. Maar nee, Proteq sluit ‘daarom’, weliswaar achteraf door mij ook nog als leugenaar neer te zetten, Do voor alles uit voor allerlei aandoeningen. Waaronder natuurlijk de Artrose hetgeen in geval van een 2 jaar oude hond die wel 12 jaar kan worden natuurlijk heel duur zou kunnen komen te staan voor een commerciële verzekeraar…. Zelfs bij het ‘keurige’ en zogenaamd middels reclame zo ‘veel biedende’ Proteq komt dan de aap uit de mouw!! De firma heeft niet eens het lef om aan te geven dat het werkelijke probleem die artrose is. Hoe laf is die opstelling en hoe vals de mooie reclame alsof ze geen kwalen uitsluiten. Vandaar dat ondanks het door Proteq aan zichzelf toegedichte waarderingscijfer 8, op grond van zogenaamde reacties, Proteq een feitelijke waardering met bijvoorbeeld een 4,6 door klanten krijgt toebedeeld op de webpagina van Zeker.com, waar meningen over verzekeraars worden verzameld, op basis van 42 ervaringen. Blijkbaar is de aan haar zelf gegeven waardering net zo geflatteerd als haar beloftes die ze niet waar maakt!

J. Verniers
Arnhem

Uitsluiting oudere hond Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door ima op dinsdag 18 februari 2014 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Discriminerend voor klanten (die inmiddels een flink hoge premie betalen elk jaar verhoging) met een oudere hond. Uitgeklede basisdekking. Dus aanvullend verzekeren noodzakelijk. Oudere hond niet meer elders te verzekeren. Dus slikken of stikken. Betaal inmiddels 714 euro op jaarbasis.

Looptijd vijf jaar, dekking te nadele verandert en prijsverhoging te hoog;slecht Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 4  
Dekking: 4  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.2
Door Eric Hulle op woensdag 17 juli 2013 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Ik heb bijna 15 jaar (3x 5 jaar) een verzekering bij Proteq Dier & Zorg voor mijn wijlen hond en huidige hond.

In mijn studentijd heb ik het afgesloten, omdat je als student niet zoveel te besteden hebt en ik niet voor de keuze hoef te staan dat mijn hond naar een DA moet en ik geen geld heb. Mijn eerste hond heeft veel pech gehad en uiteindelijk overleden aan botkanker.

Door deze ervaring heb voor mijn tweede hond een verzekering afgesloten en ik hier al vier jaar spijt van! Je sluit een overeenkomst af voor vijf jaar en dat is echt een blok aan je been. Ten tweede is de premie ontzettend gestegen zoals ander hier al vermelden. Ten derde zijn de dekkingen verandert ten nadelen van de verzekerde. Mijn derde hond is niet verzekerd en is de pechvogel met wilt spelen;)

Mijn verzekering loopt binnenkort van rechtswege af met inachtneming van een jaar geleden opgezegd (schriftelijk bevestigd/bewijsvoering) en spaar het bedrag op en ben dan beter uit dan met een verzekering voor mijn honden. Ik ben wel heel te spreken over Proteq en heb daar al mijn andere verzekeringen ondergebracht zoals voor mijn woning.

Handige informatie Er zijn 5 hondenverzekeringen goedkoper dan deze. Bekijk ze hier Er zijn 5 hondenverzekeringen die beter scoren dan deze. Bekijk ze hier
Vergelijk premies & voorwaarden

Selecteer hieronder maximaal 2 producten en klik op de button "Vergelijken".

Vergelijk allemaal
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema