FBTO Inboedelverzekering

FBTO Inboedelverzekering

 • Maandpremie: Vanaf € 5,58
 • Prijs / kwaliteit:
  FBTO Inboedelverzekering
  6.3
  Maandpremie: 6.6  
  Eigen risico: 5.9  
  Dekking: 6.4  
  Klantenservice: 6.4  
  Voorwaarden: 6.2  
  Totaalscore: 6.3
  (8 stemmen)
Informatie over Inboedelverzekering van FBTO


Algemeen
Pakket naam: FBTO Inboedelverzekering
Beschrijving: De FBTO Inboedelverzekering zorgt voor een goede dekking van de spullen die u thuis heeft staan, die vaak meer waarde vertegenwoordigen dan u in eerste instantie zou denken. Hoeveel zijn bijvoorbeeld de meubels waard die u heeft staan? Denk ook eens aan de vloer, de keuken en de apparatuur waar u gebruik van maakt. Heeft u uw computer(s) en laptop(s) meegerekend, net als de televisie en de audio-apparatuur. De kans is groot dat de waarde van de inboedel snel op zal lopen, waardoor het verstandig is om u daar met de FBTO Inboedelverzekering goed tegen te verzekeren.

U kunt met de FBTO Inboedelverzekering standaard rekenen op een dekking tot maximaal €150.000, wat betekent dat u in de meeste gevallen niet onderverzekerd zal zijn. Heeft u uw huis goed beveiligd en kunt u dit aan de verzekeraar aantonen? Dan biedt FBTO u een korting van 15% op de premie, omdat de kans op diefstal in ieder geval een stuk kleiner is. Op die manier kunt u de FBTO Inboedelverzekering gebruiken om uw spullen op een voordelige manier goed te verzekeren, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Een bijkomend voordeel van de FBTO Inboedelverzekering is dat u kunt rekenen op een dekking tijdens een verhuizing, of tot 2 jaar in de opslag. U heeft wat dat betreft geen omkijken naar het financiële risico dat u loopt met uw spullen. Klanten van de FBTO Inboedelverzekering beoordelen de verzekering gemiddeld met een 7,8, wat betekent dat ze hier zeer over te spreken zijn. Het is daarom de moeite waard om de FBTO Inboedelverzekering in ieder geval mee te nemen in uw vergelijking met andere verzekeraars, of deze online wellicht meteen af te sluiten.
Hulp bij overstappen:  
Samenvatting:
 • Zelfs tijdens je verhuizing of in de opslag verzekerd
 • Alles zelf online regelen: aanvragen, wijzigen en schade melden
 • Geen lijsten bijhouden van je spullen
 • Voor huurders zijn verbeteringen aan de woning meeverzekerd tot € 15.000,-
Verzekerd tegen glasschade:  
Voordeel met alarminstallatie:  
Voordeel met rookmelders:  


Kosten
Eenmalige poliskosten: Geen
Eigen risico: € 100,00
Maandpremie: € 5,58


Dekking
Dekking: € 150.000,00
Vraag en antwoord

1
telefoon beschadiging Gevraagd door Seibels op zondag 18 december 2016 over Inboedelverzekering
Beantwoord deze vraag
heb net een telefoon gekocht, een verzekering afsluiten wordt mij steeds gemeld, maar wanneer dan, voor buitenshuis lijkt mij, want
als de telefoon binnenshuis valt ( parketvloer !! ) en het scherm is
kapot, wordt deze dan vergoed uit de inboedel, of telefoonverzekering ??

Antwoorden:
Dan wordt deze gewoon vergoed door je telefoonverzekering Door De Leeuw op maandag 2 januari 2017
Deel uw ervaring over de FBTO Inboedelverzekering op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Reviews met FBTO
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 8x gestemd en er zijn 8 recencies geschreven over FBTO.

vreselijk, en fbto is gewoon achmea wat bekent staat als bikkelhard. Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Anne op dinsdag 22 mei 2018 over FBTO Inboedelverzekering

FBTO is een vreselijk bedrijf waar je alleen premie mag betalen. Na ruim 25 jaar verzekerd te zijn (alle verzekeringen!) wilde ze niets voor ons doen bij een waterschade. Gewoon afschepen! Wij hebben in die 25 jaar 1 keer een kleine schade verhaald dus ze hebben voldoende aan ons verdient. Maar meedenken ho maar, onaardig personeel.

Meer vrijheid dan bij de gemiddelde inboedelverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door A. van Veen op vrijdag 17 november 2017 over FBTO Inboedelverzekering

Mijn inboedel is verzekerd bij FBTO. Dit heeft als reden dat ik graag al mijn verzekeringen bij dezelfde verzekeraar onderbreng, of tenminste zoveel mogelijk van mijn verzekeringen. Een tweede reden dat ik voor de inboedelverzekering van FBTO heb gekozen, is dat ik daar net iets meer vrijheid bleek te hebben om de verzekering naar mijn eigen wens te regelen. Meer vrijheid betekent minder betalen voor dingen die ik niet nodig heb, en zo ben ik relatief goedkoop verzekerd tegen inbraak, schade, etc.

De helpdesk van FBTO heeft al een goede indruk op mij weten te maken, echter heb ik nog geen ervaring opgedaan met het claimen van schade. Op dat gebied moet ik vertrouwen op de positieve mond-op-mond reclame die ik om me heen hoor.

Voor ietsje extra per maand veel beter verzekerd Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Kj. op donderdag 30 oktober 2014 over FBTO Inboedelverzekering

De inboedelverzekering van fbto sprak mij aan door naar het totaalpakket te kijken en zo te zien dat deze de beste bang for buck levert. Deze verzekering voor inboedelschade/diefstal kost een paar euro per maand meer dan de absoluut goedkoopste inboedelverzekering maar heeft een inhoud die veel aantrekkelijker is en daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om.

Standaard dekt fbto 150.000 euro. Voor alleenstaande huurders zou ik daarom zeggen dat het niet onverstandig is om 1 of 2 euro per maand extra neer te leggen en voor deze inboedelverzekering te kiezen.

15% korting voor goed beveiligde woningen helpt uiteindelijk ook een beetje. De meeste woningen hebben wel een keurmerk of alarminstallatie. Mij is hier wel opgevallen dat fbto de inboedelverzekeraar is met een wat lagere korting voor preventie. Sommigen geven 20% of meer. Toch blijven deze minder interessant door veel slechtere dekkingen en regeltjes.

Top, geen papierhandel. Duidelijk en snel Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Jolanda op woensdag 11 juni 2014 over FBTO Inboedelverzekering

Net in mijn verbouwde huis komen wonen en binnen 6 weken waterschade. Ik ben nog nooit zo goed geholpen. Ook met de reisverzekering. Zo heb je 15 jaar niets en binnen 1 jaar waterschade, fiets gestolen en bij de auto ingebroken op vakantie. Alles wordt makkelijk geregeld en is gelukkig geen bureaucratisch gedoe

FBTO doet helemaal niets voor ons Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Marina Rietveld op woensdag 24 oktober 2012 over FBTO Inboedelverzekering

Mijn Buurman heeft een opbouw geplaatst en heeft de dakbedekking bij onze opbouw weggehaald , waardoor er na een regenbui een grote hoeveelheid water naar binnen is gelopen. Mijn inboedelverzekering van FBTO doet helemaal niets voor ons. en beroept zich op een clausule waarin staat "waterschade ontstaan door op en aanbouw niet wordt vergoed". Het maakt ook niet uit dat de schade door mijn buren is veroorzaakt.

Aangezien 2 massief houten vloeren, een laminaat vloer stukwerk, schilderwerk trapbekleding en meer vernield zijn en ik via de verzekeringsmaatschappij van mijn buren alleen maar de dagwaarde kan krijgen. Blijven wij met het probleem dat we de schade niet eens kunnen laten herstellen. Het is een verschrikking voor ons gehele gezin. En dat terwijl we heel veel verzekeringen hebben lopen via FBTO. Ik vind het een schande.

Handige informatie Er zijn 8 inboedelverzekeringen goedkoper dan deze. Bekijk ze hier Er zijn 21 inboedelverzekeringen die beter scoren dan deze. Bekijk ze hier
Vergelijk premies & voorwaarden

Selecteer hieronder maximaal 2 producten en klik op de button "Vergelijken".

Vergelijk allemaal
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16391
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema