ING Basis Inboedelverzekering

ING Inboedelverzekering

 • Maandpremie: Vanaf € 5,26
 • Prijs / kwaliteit:
  ING Basis Inboedelverzekering
  6.3
  Maandpremie: 7.4  
  Eigen risico: 6.3  
  Dekking: 6.5  
  Klantenservice: 5.7  
  Voorwaarden: 6.3  
  Totaalscore: 6.3
  (8 stemmen)
Informatie over Inboedelverzekering van ING


Algemeen
Pakket naam: ING Basis Inboedelverzekering
Beschrijving: Inbraak of brand. Het kan u ook overkomen. Uw spullen in huis zijn met de ING Inboedelverzekering maar liefst 10 jaar tegen de nieuwwaarde verzekerd. Wel zo prettig.
Hulp bij overstappen:  
Samenvatting:
 • Uw inboedel 10 jaar tegen nieuwwaarde verzekerd
 • Verzekering tegen schade door onder andere inbraak of brand
 • Keuze uit basisdekking of allriskdekking
Verzekerd tegen glasschade: Aanvullend te verzekeren
Voordeel met alarminstallatie:  
Voordeel met rookmelders:  


Kosten
Eenmalige poliskosten: € 5,00
Eigen risico: € 100,00
Eigen risico (meer info): In grote steden (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht) geldt een eigen risico van € 225,- bij diefstal.
Maandpremie: € 5,26


Dekking
Dekking: € 100.000,00
Vraag en antwoord

0
Is hier ook een rechtshulp verzekering bij? Gevraagd door Van der Linden op vrijdag 7 maart 2014 over Inboedelverzekering
Beantwoord deze vraag
Het is vrij onduidelijk wat er verzekerd wordt.Hoeveel de verzekering met rechtsbijstandhulp
Deel uw ervaring over de ING Inboedelverzekering op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Reviews met ING
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 8x gestemd en er zijn 5 recencies geschreven over ING.

Bij duidelijke sporen van inbraak betaalt ING 2x toch niet uit Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door Anoniempje op vrijdag 3 november 2017 over ING Inboedelverzekering

Tot twee maal toe heb ik in de afgelopen 13 jaar gebruik proberen te maken van mijn inboedelverzekering bij ING. In allebei de gevallen was er bij mij ingebroken met absoluut duidelijke sporen dat dit ook werkelijk gebeurd was. Nou zou ieder weldenkend mens het vanzelfsprekend vinden dat ING mij tot twee maal toe de schade heeft vergoed dankzij het feit dat ik 13 jaar lang netjes mijn premie heb betaald voor de inboedelverzekering. Nou komen die mensen bedrogen uit, net als ik, want ING heeft in allebei de situaties reden gevonden om NIET uit te betalen. Voor een verklaring hoef ik de bank ook niet te benaderen, ik krijg enkel excuusjes.
Na de eerste keer heb ik ING duidelijk nog voordeel van de twijfel gegeven, misschien dat ik zelf iets over het hoofd had gezien of wat dan ook, maar nu is het gewoon overduidelijk dat ING een verzekeraar is die koste wat het kost niet uitbetaalt.
Mijn rekeningen en verzekeringen heb ik direct overgezet naar andere partijen (inboedelverzekering naar Univé, waar ik tegelijkertijd ook minder premie betaal en beter behandeld word). ING is gewoon niks waard.

Stellen gerust, houden zich aan afspraak en snel! Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.4
Door Monique & David op zondag 12 januari 2014 over ING Inboedelverzekering

Helaas hebben wij 2 maanden geleden een inbraak gehad, erg eng het idee dat er iemand tussen je spullen heeft zitten snuffelen. Ik heb toen direct met ING gebeld en zij hebben ons ontzettend gerust gesteld. Ze hebben beloofd dat alles in orde zou komen.

Het vervelende was dat er ook een hoop bonnetjes gestolen waren. We hadden wel nog enkele dozen. Hetgeen wat wij hebben opgegeven is allemaal 100% vergoed, echt helemaal super. Zelfs de laptop die al 2 jaar oud was, is 100% vergoed. We hadden het geld al binnen 3 weken op onze rekening staan. Dat is toch ook wel erg fijn. Wij zijn erg tevreden over de hulpverlening van de ING en kan het aan iedereen aanbevelen.

Wat problemen gehad, nu goed Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Jimmy op zondag 24 november 2013 over ING Inboedelverzekering

Ing is erg snel met afhandelen vind ik. Ik heb helaas te maken gehad met een inbraak. Dit is nu ruim 2 maanden geleden. Ik ben toen van de ene medewerker naar de andere medewerker gestuurd. De schade expert is langs geweest en heeft de schade vastgesteld.

Uiteindelijk heeft het even geduurd, wanneer ik weer wat hoorde. Ik heb toen een keer boos opgebeld, dat ik het hier echt totaal neit mee eens was. Gelukkig werd ik toen wel serieus genomen en heb ik gezegd wat ik ervan vond. Ze hebben me gezegd dat dit natuurlijk nooit de bedoeling is geweest dat ik zo slecht geholpen ben en zouden binnen een week het geld overmaken. ik heb hier uiteraard een hard hoofd in, maar binnen 2 dagen had ik inderdaad het geld op mijn rekening!


Ondanks dit ben ik toch redelijk tevreden, omdat ze het goed hebben opgelost en het afsluiten toen ook erg goed ging.

veel gedoe Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.2
Door Tim & Annemarie op dinsdag 13 augustus 2013 over ING Inboedelverzekering

ik word er altijd zo moe van dat van dit zulk belangrijke zaken zoooo moeizaam gaan. Je zou toch denken dat ze vaak dezelfde vragen krijgen etc? Maar nee... Door omstandigheden moesten mijn vriendin en ik de inboedelverzekering van een ander rekeningnummer laten afschrijven. Dit was allemaal erg lastig voor de klantenservice. Ik zou worden teruggebeld. 2 dagen later nog niets gehoord. Toen maar zelf weer even gebeld. 3x doorverbonden voordat ik mn verhaal weer mocht doen. Uiteindelijk begreep deze meneer er meer van, dan de overige medewerkers bij elkaar. Inmiddels is het geregeld.

Klantenservice wekt irritatie op, maar verder prima verzekering Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 2  
Dekking: 8  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 6.4
Door Michelle P. op zaterdag 25 mei 2013 over ING Inboedelverzekering

Ik ben gematigd tevreden over mijn inboedelverzekering bij ING. De maandpremie is prima, daar gaat het niet om, maar ik vind het eigen risico zo hoog. Ik woon in een grote stad, en om die reden heeft ING besloten dat mijn inboedelverzekering duurder moet. Ik begrijp dat wel, omdat het risico op een inbraak nu eenmaal groter is waar ik woon, maar dat er zoveel verschil is in premie vind ik eigenlijk niet goed.

Waar ik niet over te spreken ben, is de klantenservice. Ik had een e-mail gestuurd met een vraag over één van de voorwaarden. Er zou binnen een paar werkdagen een antwoord komen, maar dat kreeg ik niet. Ik kreeg een e-mail met daarin dat het druk was en dat het langer zou duren voor ik een antwoord kreeg. Toen kreeg ik eindelijk een antwoord, en verwezen ze mij naar de voorwaarden die ik in eerste instantie dus niet begreep! Ik heb nogmaals gemaild, ditmaal gelukkig een wat snellere reactie en eentje die wel antwoord gaf op mijn vraag. Maar ik had dus heel graag een wat snellere reactie gehad.

Verder ben ik wel gewoon tevreden, dus ik blijf zeker bij de ING met mijn inboedelverzekering. De maandpremie is namelijk prima en de geboden dekking volstaat in mijn geval. Een aanrader, zolang je de klantenservice niet nodig hebt dus.

Handige informatie Er zijn 7 inboedelverzekeringen goedkoper dan deze. Bekijk ze hier Er zijn 20 inboedelverzekeringen die beter scoren dan deze. Bekijk ze hier
Vergelijk premies & voorwaarden

Selecteer hieronder maximaal 2 producten en klik op de button "Vergelijken".

Vergelijk allemaal
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12680
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema