Univé Inboedelverzekering

Univé Inboedelverzekering

 • Maandpremie: Vanaf € 4,98
 • Prijs / kwaliteit:
  Univé Inboedelverzekering
  7.3
  Maandpremie: 7.5  
  Eigen risico: 7.3  
  Dekking: 7.7  
  Klantenservice: 7.5  
  Voorwaarden: 6.3  
  Totaalscore: 7.3
  (6 stemmen)
Informatie over Inboedelverzekering van Univé


Algemeen
Pakket naam: Univé Inboedelverzekering
Beschrijving: De Univé Inboedelverzekering zorgt voor een goede dekking van uw inboedel, de spullen die u thuis heeft staan. Kent u de waarde van uw inboedel en daardoor het belang van een goede polis? Wanneer u de waarde van de meubels, de apparatuur en de andere waardevolle spullen bij elkaar optelt is de kans groot dat u zich direct bewust bent van het belang van een goede Univé Inboedelverzekering. U zorgt daarmee voor een dekking tegen onder andere schade door brand, storm water en diefstal. U kunt uw spullen goed verzekeren, zodat u financieel gezien in ieder geval zo min mogelijk risico loopt.

De Univé Inboedelverzekering is bovendien geschikt voor een groot aantal verschillende doelgroepen. Bent u student, of woont u wellicht samen met uw partner? In de beide gevallen kunt u gebruik maken van de Univé Inboedelverzekering, net als wanneer u gehuwd bent of u aan de andere kant juist alleen woont. U kunt binnen de Univé Inboedelverzekering gebruik maken van twee verschillende pakketten: Super of Superieur. Onafhankelijk van het pakket dat u kiest bent u goed verzekerd tegen schade door brand, inbraak, diefstal en storm. Uiteraard kunt u de beide varianten vergelijken op basis van de dekking en de premie, zodat u de juiste Univé Inboedelverzekering kunt afsluiten.

Bovendien kunt u met de Univé Inboedelverzekering rekenen op een vlotte afhandeling van uw schade, waardoor u zeker weet dat u er niet alleen voor komt te staan. U krijgt een deskundig advies van de specialisten van de verzekeraar, die u zo snel mogelijk op weg helpen om de schade te laten herstellen. Daarnaast kunt u met de Univé Inboedelverzekering rekenen op 5 jaar waardegarantie, zodat u tijdens die periode in ieder geval niet onderverzekerd bent. Heeft u kostbaarheden zoals lijfsieraden of antiek staan? Deze zijn standaard meeverzekerd tot €5.000 per categorie, waardoor de Univé Inboedelverzekering een goede dekking te bieden heeft.
Hulp bij overstappen:  
Samenvatting:
 • Diefstal of schade door brand, inbraak, diefstal en storm zijn goed verzekerd.
 • U kiest zelf uw verzekering: Super of Superieur.
 • U bent gegarandeerd nooit onderverzekerd.
 • Uw kostbare inboedel is in drie categorieën tot € 5000,- per categorie meeverzekerd.
 • U heeft een complete dekking tegen een scherpe premie.
Verzekerd tegen glasschade:  
Voordeel met alarminstallatie:  
Voordeel met rookmelders:  


Kosten
Eenmalige poliskosten: € 3,40
Eigen risico: Geen
Eigen risico (meer info): Bij een schade veroorzaakt door storm of hagel of door
overbelasting van daken of wanden als gevolg van
sneeuw, geldt ten aanzien van het huurdersbelang een
eigen risico van € 250,- per gebeurtenis. Dit eigen risico
is echter niet van toepassing bij schadevergoeding op
grond van de glasbreukdekking.
Maandpremie: € 4,98
Vraag en antwoord

Er zijn nog geen vragen gesteld over deze verzekering.

Stel een vraag over Inboedelverzekering Univé
Deel uw ervaring over de Univé Inboedelverzekering op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Reviews met Univé
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 6x gestemd en er zijn 6 recencies geschreven over Univé.

25 euro terug op inboedelverzekering van Unive Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Chantal op woensdag 11 oktober 2017 over Univé Inboedelverzekering

Net verhuisd en direct de inboedelverzekering van Unive afgesloten met een 25 euro terug actie.

Mijn oog was sowieso al op de inboedelverzekering van Unive gevallen. Toen ik de kortingsactie ook nog zag, werd ik helemaal over de streep getrokken.

Inboedel is standaard tot €10.000 verzekerd met een aparte €5.000 dekking voor sieraden. Tel daar de glasverzekering á €2,55 en all risk dekking á €1,41 bij op en ik betaal voor mijn tussenwoning €12,32 per maand. Unive geeft dus tijdelijk tweeënhalve maand inboedelverzekering weg.

Ik zat nog te twijfelen om mijn inboedel tot €20.000 te verzekeren voor €1,39 extra per maand. Nu zit mijn inboedel nog niet over die grens, dus wie weet breid ik het later alsnog uit, dat kan op ieder gegeven moment. Waarom zou ik dan onnodig ook maar €1 per maand bijbetalen?

Goede timing van de actie, ik maakte er zeker graag gebruik van!

Univé en klantenservice houden goed op de hoogte Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 9  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.2
Door W. Brons op zaterdag 25 oktober 2014 over Univé Inboedelverzekering

De inboedelverzekering van Univé wordt hier al een paar jaar gebruikt en vooral de klantenservice en lage premiekosten weten uit te springen.

Na al meerdere jaren klant te zijn bij Univé voor dit product, hebben ze uitgereikt om de bestaande verzekering verder te bespreken. Er kwam kosteloos een adviseur langs om te bekijken of de dekking nog wel klopt. Dat bleek dus niet het geval, omdat er in der loop der jaren flink meer waardevolle spullen waren aangeschaft.

Een korte berekening van de adviseur en onszelf liet zien dat de huidige inboedelverzekering flink onder de werkelijke waarde van de inboedel betrof. Voor een klein bedrag per maand extra werd er aan duizenden euro's extra verzekerd. Dergelijke klantenservice kan ik wel waarderen, Univé hoeft het immers niet te doen, maar doet het wel.

Ook voor autoverzekering, zorgverzekering en vroeger een brommerverzekering vrijwel altijd gebruikgemaakt van Univé, en zonder problemen. Elke keer werd er netjes uitgekeerd om kosten te dekken.

Voorwaarden onduidelijk, goede verzekering, zeker tevreden. Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 7.8
Door Miranda van Ardenne-de Waal op zaterdag 25 mei 2013 over Univé Inboedelverzekering

Een tijdje terug heb ik aanspraak moeten maken op mijn inboedelverzekering bij Univé. Ik had voor meer dan tweeduizend euro schade, maar kreeg slechts €1.700 terug, omdat bepaalde dingen niet gedekt waren. Ik vond het uiteindelijk terug in de voorwaarden, maar vind wel dat Univé daar vooraf iets duidelijker over had mogen zijn. Dan had ik namelijk geweten dat ze niet alles dekken en wellicht een verzekering gekozen die alles had gedekt.

Verder vind ik mijn verzekering wel goed zo, de maandpremie is scherp en de klantenservice uitstekend. Na de diefstal had ik veel contact met de klantenservice, die mij uitstekend heeft geholpen. Ik ben hierover zeer tevreden, want na diefstal wil je ook niet nog eens met een bedrijf te maken krijgen dat je tegenwerkt. Univé heeft mij echter prima geholpen, dus ik ben een tevreden mens.

Brand en inboedelverzekering Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Miranda Ellkes op woensdag 27 juni 2012 over Univé Inboedelverzekering

Miranda Ellkes
Woensdag 27 juni

Hallo,

Tot voor kort heb ik nog nooit beroep hoeven doen op een verzekering, wat natuurlijk een goede zaak is. Welnu. Afgelopen maand mei heeft mijn man van zijn werkkamer een vuurzee weten te maken. De hele kamer (ongeveer 50m² en dat is een flinke ruimte) is uitgebrand. Gelukkig waren 2 oplettende buurmannen snel ter plekke en hebben met brandblussers het vuur intoom weten te houden totdat de brandweer arriveerde.

Geluk bij een ongeluk: Enkel de werkkamer is afgebrand. Door goede isolatie en afscherming is de brand niet overgeslagen naar de rest van het huis.

De dag erop ben ik naar het Univé kantoor geweest om de situatie voor te leggen aan een medewerker. Zij vertelde mij dat allicht alle schade voortgekomen uit de brand vergoedt zou worden. We hebben inderdaad (een paar weken later) een acceptabel bedrag ontvangen. Volgens mijn man staat het gelijk aan de schade die is opgedaan. Fijn, een inboedelverzekering die tot zijn recht komt.

Let op voorwaarden inboedelverzekering! Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 5.0
Door Boos op donderdag 22 maart 2012 over Univé Inboedelverzekering

Let op de voorwaarden bij het afsluiten van de inboedelverzekering via Unive!!

De volgende zaken worden NIET meeverzekerd als er wordt ingebroken bij je:
- beelden/schilderijen
- juwelen
- kunst
- audio-visuele apparatuur

Onze schade was zeer groot, meer dan 20.000 euro, maar door bovenstaande verborgen voorwaarden kregen we maar 4.250 euro uitgekeerd.

Heb het vertrouwe in Unive en de inboedelverzekering daarvan verlopen, ben snel overgestapt naar een andere verzekeraar.

Daar betaal je dan jarenlang premie voor, ongelooflijk.

Handige informatie Er zijn 4 inboedelverzekeringen goedkoper dan deze. Bekijk ze hier Er zijn 6 inboedelverzekeringen die beter scoren dan deze. Bekijk ze hier
Vergelijk premies & voorwaarden

Selecteer hieronder maximaal 2 producten en klik op de button "Vergelijken".

Vergelijk allemaal
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13586
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema