Vergelijk 445 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Proteq Dier & Zorg

Informatie over Proteq Dier & Zorg Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Proteq Dier & Zorg

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Proteq Dier & Zorg

Klantenservice Proteq Dier & Zorg
072-5180280 (Lokaal tarief)
070-3338600 (fax)


Proteq Dier & Zorg
Postbus 600
1800 AP Alkmaar

Bezoekadres:
Umbriellaan 10
1702 AJ Heerhugowaard

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    37056150
  • AFM-nummer:
    12000589
Doelgroep van Proteq Dier & Zorg

Proteq Dier & Zorg is er voor iedereen die graag zijn of haar hond of kat wil verzekeren. Het is voor ons de normaalste zaak van de wereld om jezelf te verzekeren tegen bijvoorbeeld ongevallen of schade die je anderen kunt toebrengen met de auto. Eigenlijk is het dus ook heel logisch om deze verzekeringsmentaliteit door te trekken naar je huisdier. Proteq Dier & Zorg biedt verschillende pakketten waardoor iedereen met een hond of kat een passende verzekering zal vinden. Proteq Dier & Zorg zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de rekening van een dierenarts. Geef je huisdier de best mogelijke zorg zonder je druk te hoeven maken over wat dat allemaal wel niet moet gaan kosten.

Prijzen / premie's van Proteq Dier & Zorg

De prijs van Proteq Dier & Zorg is niet de laagste die er beschikbaar is. Je betaalt bij Proteq Dier & Zorg net wat meer, maar hier krijg je dan vervolgens ook de eerder genoemde voordelen voor terug. Een ruime ervaring, een goede service en een eventueel uitgebreide dekking. Je betaalt wat meer, maar dat zie je terug in de service en zorg die je krijgt voor je hond of kat.

Waarom kiezen klanten voor Proteq Dier & Zorg?

Proteq Dier & Zorg is de marktleider op het gebied van verzekeringen voor honden en katten. Het is daarom een zeer veilige en verantwoordelijke keuze om hier je hond of kat te verzekeren. Geef je als baasje dus veel om je hond of kat, kies dan voor een verzekering van Proteq Dier & Zorg.
Daarnaast biedt Proteq Dier & Zorg natuurlijk een aantal belangrijke voordelen. Naast de kracht van de grootste heeft Proteq Dier & Zorg verschillende pakketten te bieden. Zo is er het Ziektekostenpakket Standaard en het Ziektekostenpakket Extra. Deze pakketten vallen zelfs nog aan te vullen met de Aanvullende Dekking. Door deze keuze kun je bij Proteq Dier & Zorg zelf kiezen hoeveel je wilt betalen en wat je verzekerd wilt hebben voor je hond of kat.
Door de zeer ruime ervaring als onderdeel van SNS REAAL en de frisse blik vanwege het korte bestaan van de verzekering op zich, levert Proteq Dier & Zorg een snelle en moderne service met de degelijkheid van een jarenlange ervaring.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema