ANWB Reisverzekering (doorlopend)

ANWB Reisverzekering

 • Maandpremie: Vanaf € 1,33
 • Prijs / kwaliteit:
  ANWB Reisverzekering (doorlopend)
  7.4
  Maandpremie: 7.6  
  Eigen risico: 7.4  
  Dekking: 7.2  
  Klantenservice: 7.8  
  Voorwaarden: 7.4  
  Totaalscore: 7.4
  (5 stemmen)
Informatie over Reisverzekering van ANWB


Algemeen
Pakket naam: ANWB Reisverzekering (doorlopend)
Annuleringsverzekering inbegrepen:  
Beschrijving: Wilt u gebruik maken van een doorlopende ANWB Reisverzekering, of wilt u daar meer over weten? Het is heel eenvoudig om online de premie te berekenen, zodat u een goed beeld krijgt van wat u kunt verwachten. Bent u lid van de ANWB? Dan kunt u rekenen op 5% korting op de premie. Op die manier is de ANWB Reisverzekering een voordelige reisverzekering. Dankzij het doorlopende karakter hoeft u zich gedurende het jaar geen zorgen te maken. U kunt tijdens iedere reis gebruik maken van de ANWB Reisverzekering, zodat u deze niet steeds apart hoeft af te sluiten.

De ANWB Reisverzekering is al na 1 jaar direct opzegbaar, waardoor u zelf bepaalt hoe lang u daar gebruik van wenst te maken. Bent u na een jaar nog altijd zeer tevreden over de doorlopende ANWB Reisverzekering, of wilt u graag overstappen naar een andere verzekeraar? U heeft de volledige vrijheid, zodat u zelf kunt bepalen hoe u hier mee om wenst te gaan.

Bovendien geldt de doorlopende ANWB Reisverzekering voor alle uitstapjes die u maakt, zowel in het binnen- als buitenland. Trekt u er regelmatig op uit, bijvoorbeeld om in Nederland een weekendje weg te gaan? Dan kunt u gebruik maken van de dekking, bijvoorbeeld voor de bagage die u bij zich heeft en waar schade aan kan ontstaan. Daarnaast geldt de ANWB Reisverzekering natuurlijk voor de reizen naar het buitenland die u maakt, of de korte trips over de grens die u onderneemt.

U kunt met de ANWB Reisverzekering in ieder geval rekenen op de ANWB Alarmcentrale, die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Op het moment dat er wat aan de hand is kunt u zowel vanuit Nederland als het buitenland eenvoudig contact opnemen en ervoor zorgen dat u de juiste ondersteuning ontvangt. Wat dat betreft staat u er met de ANWB Reisverzekering in ieder geval nooit alleen voor. U kunt de doorlopende ANWB Reisverzekering eenvoudig online afsluiten, of deze vergelijken met de aanbiedingen van andere verzekeraars om op basis daarvan een keuze te maken.
Dagen achter elkaar verzekerd: 365
Hulp bij overstappen: Niet bekend
Periode: Doorlopend
Samenvatting:
 • Kinderen tot 5 jaar Gratis
 • 5% ANWB ledenkorting
 • Vertrouwde hulp Alarmcentrale
Verzekerd bedrag bagage: € 3.000,00


Kosten
Eenmalige poliskosten: Geen
Eigen risico: € 150,00
Maandpremie: € 1,33


Dekking
Dekking automobilistenhulp:  
Dekking gevaarlijke sporten: Aanvullend te verzekeren
Dekking medische kosten: Aanvullend te verzekeren
Dekking onderwatersport:  
Dekking ongevallen: Aanvullend te verzekeren
Dekking zakenreis: Aanvullend te verzekeren
Dekkingsgebied: Europa
Wintersportdekking inbegrepen:  
Vraag en antwoord

2
ik heb schade aan mijn bril (rechter vleugel afgebroken) hoe is de schade vergoeding Gevraagd door jjl van de langerijt op vrijdag 22 juni 2012 over Reisverzekering (doorlopend)
Beantwoord deze vraag
ik ben woensdagmiddag 20 juni 2012 op camping beringerzand gevallen en hierbij is mijn bril stuk gegaan.
er is geen nieuwe vleugel te krijgen, ik kan via zorgverzekering een nieuwe brill declareren , maar houdt een eigen risico van E.517,-

Antwoorden:
eigen risico?
mij is een keer uitgelegd dat waar je aanvullend voor verzerekerd bent niet onder je eigen risico valt. Door opticien op woensdag 15 augustus 2012
20 maart 2018 ben ik op een treinreis van Rotterdam - Leeuwarden mijn fototoestel Canon powerShot A720 verloren. direct de Ns geinformeerd .
wat kan ik verder doen ? Door p kruithof op woensdag 21 maart 2018
Deel uw ervaring over de ANWB Reisverzekering (doorlopend) op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Reviews met ANWB
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 5x gestemd en er zijn 4 recencies geschreven over ANWB.

GOED! Vakantie zonder "zorgen" Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Elke ter h. op donderdag 25 juli 2013 over ANWB Reisverzekering

Afgelopen meivakantie met de caravan naar Frankrijk geweest met het gezin. Een prima vakantie, totdat mijn vrouw viel en haar enkelbanden scheurde.. Door de ANWB reisverzekering hebben wij aan geld etc. niet hoeven denken, we zijn prima geholpen en de onvoorziene kosten hebben we terug gehad. Hoewel een reisverzekering in de eerste instantie misschien wat overbodig lijkt, is het toch erg belangrijk! Wij zijn erg blij met de ANWB!

Klantenservice niet goed Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 6.2
Door G. L. op zaterdag 25 mei 2013 over ANWB Reisverzekering

De maandpremie van de ANWB reisverzekering en het eigen risico zijn goed te betalen. Er zijn wel goedkopere reisverzekeringen te vinden, maar ik vind de ANWB een prima verzekeraar qua prijs. Enige minpunt dat ik heb bij de ANWB is dat de klantenservice enorm moeilijk doet over het uitbetalen van schade.

In acht jaar tijd heb ik twee keer aanspraak moeten doen op de reisverzekering, maar ANWB probeert daar onderuit te komen met hun voorwaarden. Ze blijven excuses zoeken om maar niet te hoeven betalen of maar een deel uit te keren, en eer dat ze betalen daar gaat veel tijd overheen.

Ik vind dat erg geniepig en oneerlijk, daarom overweeg ik het nu toch om over te stappen naar een andere verzekeraar. Hopelijk kan ik daar op betere klantenservice rekenen.

Goede ervaringen met ANWB reisverzekering Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.4
Door Han op donderdag 17 mei 2012 over ANWB Reisverzekering

prima service en reisverzekering van ANWB.Lees veel slechte ervaringen maar mensen schrijven sneller een slechte ervaring op internet dan een positieve.
Heb nog niet vaak de reisverzekering hoeven te gebruiken maar die keren dat we iets geclaimed hebben werden er geen vragen gesteld en werd het bedrag zeer snel uitbetaald.
Dit gebeurde oa toen een deel van onze bagage was gestolen op een vliegveld en een keer wanneer wij door ernstige regenval de camping af moesten en in een hotel hebben overnacht voor een week. 1 telefoontje was genoeg.

Goede dekking reisverzekering van ANWB Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Peter Rutten op donderdag 12 april 2012 over ANWB Reisverzekering

Wij zijn vorig jaar op vakantie geweest in Frankrijk. Lekker met de familie op de camping gezeten. Toen we er 3 dagen waren brak er brand uit op de camping waardoor we per direct van de camping af moesten en in een hotel moesten logeren.

Zijn dus ook eerder naar huis gegaan dan gepland, erg vervelend allemaal. Op de dag dat we terug reden met de ANWB gebeld en ze hebben wat papieren opgestuurd. Deze hebben we ingevuld en op de bus gedaan, 2 weken later ontvingen we een vergoeding. Moet zeggen dat ik er blij mee ben en niet verwacht had dat we zoveel vergoedt zouden krijgen. Maar dit is te danken aan de goede dekking van de reisverzekering van de ANWB.

Handige informatie Er is 1 reisverzekering goedkoper dan deze. Bekijk ze hier Er zijn 14 reisverzekeringen die beter scoren dan deze. Bekijk ze hier
Vergelijk premies & voorwaarden

Selecteer hieronder maximaal 2 producten en klik op de button "Vergelijken".

Vergelijk allemaal
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16892
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema