Zorgverzekering Kiezen 2020

Welke zorgverzekering past bij u? Vergelijk 23 zorgverzekeringen op premie!

Zoek naar de zorgverzekering die bij u past
Max. Maandpremie:
Prijs / kwaliteit score:

1. Selecteer de gewenste maandpremie
2. Selecteer de gewenste prijs / kwaliteit score
3. Klik op de knop "Zoek zorgverzekeringen"

Welke Zorgverzekering voor 2015 past bij mij? Zorgverzekering Vraag u zich wel eens af: welke zorgverzekering voor volgend jaar (2016) past bij mij? Dan bent u zeker niet de enige! Het valt niet altijd mee om de juiste zorgverzekering en de juiste verzekeraar te vinden, maar door een goede vergelijking te maken kunt u relatief eenvoudig een keuze maken. Zo kunt u de zorgverzekering voor 2016 kiezen die zowel qua dekking als qua premie goed bij u past. Ten derde is het verstandig om goed te letten op de dienstverlening die u aangeboden wordt door de verzekeraar.
Zorgverzekering 2015 kiezen op basis van de dekking U kunt uw zorgverzekering 2016 kiezen op basis van de premie, maar het is minstens zo interessant om goed naar de dekking te kijken. Uiteindelijk is het een product of dienst die u aanschaft, waardoor u de vraag ‘welke zorgverzekering past bij mij’ het best kunt beantwoorden met de specificaties van uw aankoop. Zorg ervoor dat de dekking goed past bij de risico’s die u loopt. Kies bijvoorbeeld geen pakket zonder fysiotherapie wanneer u veel sport en zorg dat orthodontie gedekt wordt indien u verwacht een beugel te moeten dragen. Zo zorgt u ervoor dat u een goede zorgverzekering afsluit, die zowel qua premie als qua dekking goed aansluit bij uw wensen.
Zorgverzekering kiezen op basis van verzekeraar Daarnaast kunt u de vraag ‘welke zorgverzekering past bij mij in 2016’ beantwoorden door goed te kijken naar de verzekeraar en het type dienstverlening dat er wordt aangeboden. U kunt een aanbieder kiezen die behoort tot de traditionele verzekeraars, waar u langs kunt gaan wanneer u een vraag heeft. Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor een van de online aanbieders, die per mail of telefoon bereikbaar zijn. Zo kunt u een zorgverzekering kiezen die goed bij u past, ook op basis van het type dienstverlening dat er wordt aangeboden.
Goedkope zorgverzekeringen kiezen
Univé
Univé Zorgverzekering 6.9
€ 107,95 p/m
Just
Just Zorgverzekering 7.6
€ 107,95 p/m
HEMA
HEMA Zorgverzekering 8.0
€ 113,00 p/m
Besured
Besured Zorgverzekering 7.2
€ 115,25 p/m
UMC
UMC Zorgverzekering 5.0
€ 116,43 p/m
Ervaringen met zorgverzekeringen kiezen Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema