Zorgverzekering Studenten 2020

Op zoek naar een studenten zorgverzekering? Vergelijk nu 23 zorgverzekeringen op premie!

Zoek nu naar studenten zorgverzekering
Studenten Zorgverzekering vergelijken en afsluiten Zorgverzekering Met een studenten zorgverzekering in 2016 heb je de mogelijkheid om voor een heel specifieke polis te kiezen, die is gebaseerd op het gebruik door studenten. Zo zal je binnen het pakket geen ouderdomstherapieën vinden, maar is er aan de andere kant wel ruimte voor de vergoeding van condooms of fysiotherapie, die je kan helpen na het oplopen van een blessure bij het sporten. Je kunt hier de zorgverzekering 2016 voor studenten vergelijken en direct doorklikken naar de verzekeraar, om deze af te sluiten.
Studenten Zorgverzekering 2015 vergelijken Je kunt de studenten zorgverzekering 2016 vergelijken door goed te kijken naar de manier waarop de polis is opgebouwd. Let op de dekking van de verschillende mogelijke kostenposten, maar daarnaast ook op de maximale bedragen die er in het geval van kosten uitgekeerd zullen worden. Zorg ervoor dat de dekking van de zorgverzekering voor studenten goed past bij de wensen die je op dit gebied hebt. Zo kun je een eerlijke vergelijking maken op basis van de voorwaarden, om vervolgens ook de premie mee te nemen in je onderzoek.
Collectieve studenten Zorgverzekering Je kunt een studenten zorgverzekering voor 2016 individueel afsluiten na deze te hebben vergeleken, maar het is ook verstandig om de mogelijkheden tot een collectiviteitskorting te onderzoeken. In veel gevallen is het mogelijk om via je hogeschool, universiteit of de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) een korting te bedingen op de premie. Op die manier betaal je minder voor de zorgverzekering voor studenten, terwijl je aan de andere kant wel de uitstekende dekking ontvangt.
Goedkope studenten zorgverzekeringen
Univé
Univé Zorgverzekering 6.9
€ 107,95 p/m
Just
Just Zorgverzekering 7.6
€ 107,95 p/m
HEMA
HEMA Zorgverzekering 8.0
€ 113,00 p/m
Besured
Besured Zorgverzekering 7.2
€ 115,25 p/m
UMC
UMC Zorgverzekering 5.0
€ 116,43 p/m
Ervaringen met studenten zorgverzekeringen Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema