Besured Zorg Plan

Besured Zorgverzekering 2020

 • Zorgpremie: Vanaf € 115,25 p/m
 • Prijs / kwaliteit:
  Besured Zorg Plan
  7.2
  Maandpremie: 7.9  
  Eigen risico: 6.9  
  Dekking: 7.4  
  Klantenservice: 6.6  
  Voorwaarden: 7.3  
  Totaalscore: 7.2
  (12 stemmen)
Informatie over Zorgverzekering van Besured


Basisverzekering
Pakket naam: Besured Zorg Plan
Beschrijving: Het Besured Zorg Plan vormt ook weer in 2020 een voordelige keuze voor onder andere studenten, al zijn ook andere verzekerden er natuurlijk van harte welkom. Het is een polis met een scherpe premie per maand (€ 115,25), die diverse online mogelijkheden biedt om veel van de zaken zelf te regelen. Bovendien kunt u met het Besured Zorg Plan rekenen op een vrije keuze uit alle ziekenhuizen. Dit is een belangrijk punt, aangezien dit bij veel andere verzekeraars niet langer het geval is. U bent dan gebonden aan de contracten die een zorgverzekering heeft gesloten, met de Besured Zorgverzekering hoeft u daar in ieder geval geen rekening mee te houden.

In plaats daarvan zorgt u er met het Besured Zorg Plan voor dat u eenvoudig een zorgverzekering af kunt sluiten, waarmee u overal in Nederland toegang heeft tot de zorg die er beschikbaar is. Dient u naar de apotheek te gaan om een (herhaal)recept op te halen? Met de Besured Zorgverzekering kunt u tevens in alle apotheken terecht, waardoor het ook op dit gebied niet nodig is om vooraf na te gaan waar u naartoe dient te gaan.

Het unieke van het Besured Zorg Plan is dat u daar aan de andere kant een scherpe premie betaalt, zelfs wanneer u besluit om geen gebruik te maken van het hogere eigen risico per jaar. Aan de andere kant kunt u het vrijwillig eigen risico natuurlijk wel op laten lopen tot maximaal €500. U zorgt er daarmee voor dat de premie wordt verlaagt tot € 95,25 per maand, waardoor u maximaal op de kosten kunt besparen. Op die manier kunt u met het Besured Zorg Plan een goedkope zorgverzekering afsluiten, zonder dat dit aan de andere kant ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit van de zorg of de dekking waar u op kunt rekenen.
Doelgroep: Studenten
Hulp bij overstappen:  
Samenvatting:
 • Lage zorgpremie
 • Gratis Tand­ongevallen­verzekering
 • Kies alleen wat jij nodig hebt
 • Razendsnel je geld
 • In 5 minuten geregeld


Kosten
Eigen risico: € 385,00
Maandpremie: € 115,25


Dekking
Extra informatie: De vergoedingen kunnen lager uitvallen wanneer er gebruik wordt gemaakt van een zorgverlener waarmee geen afspraken zijn gemaakt.
Vrije zorgkeuze?: Beperkt
Vraag en antwoord

1
Wat voor soort polis is de basisverzekering van Besured? Gevraagd door Verzekeraar.nl op dinsdag 25 september 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
De basisverzekering van Besured is een naturapolis. Dit houdt in dat de zorgverzekeraar goede afspraken heeft gemaakt met verschillende ziekenhuizen en andere zorgverleners. Als klant hoeft u geen enkele nota voor te schieten en heeft u op die manier zo min mogelijk omkijken naar de kosten van de zorg. Uiteraard is het ook mogelijk om zorg te ontvangen van een verlener waar men geen afspraken mee heeft, al kan het dan zijn dat niet alle kosten vergoed worden. Door Verzekeraar.nl op dinsdag 25 september 2012
1
Waarom is de zorgpremie van Besured zo laag? Gevraagd door Verzekeraar.nl op dinsdag 25 september 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
Besured biedt in ieder geval 10% collectiviteitskorting van Avero Achmea, maar daarnaast ook nog eens een lagere premie die eigenlijk hoort bij het vrijwillig eigen risico van €500. Dit eigen risico wordt vervolgens volledig gecompenseerd, waardoor het mogelijk is om een zeer voordelige verzekering af te sluiten bij Besured, die aan de andere kant wel goed in elkaar zit. Door Verzekeraar.nl op dinsdag 25 september 2012
1
Wanneer kom ik in aanmerking voor de Zorgverzekering van Besured? Gevraagd door Verzekeraar.nl op dinsdag 25 september 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
U komt in aanmerking voor de zorgverzekering van Besured op het moment dat u studeert. Het is daarbij van belang dat u studiefinanciering ontvangt. Op die manier heeft men de mogelijkheid om de lage premie aan te bieden, waardoor het mogelijk is voor een zeer voordelige zorgverzekering te kiezen, die goed in elkaar zit. Door Verzekeraar.nl op dinsdag 25 september 2012
Deel uw ervaring over de Besured Zorgverzekering op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Reviews met Besured
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 12x gestemd en er zijn 7 recencies geschreven over Besured.

Prettig verzekerd met zorgverzekering van Besured Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door de Lange op donderdag 13 oktober 2016 over Besured Zorgverzekering

In de eerste paar weken leek het er op dat ik de overstap naar Besured sterk zou berouwen omdat de boel administratief niet verwerkt en op orde was. Toen ik belde voor vragen kon mijn klantinformatie namelijk niet gevonden worden in hun systeem.

Gelukkig duurde het niet lang voordat bovenstaande wel juist verwerkt was. Vervolgens heeft Besured zich van een veel betere kant laten zien waar ik wel positief over mag zijn.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de nieuwe premies van Besured voor 2017. Voor mijn gevoel zit ik wel goed bij ze.

Belabberde service, vriendelijk maar niet efficient Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.0
Door Onbekend op dinsdag 27 mei 2014 over Besured Zorgverzekering

Besured maakt regelmatig fouten met het afschrijven van bedragen. Ook als je door je eigen risico heen bent worden er nog vrolijk bedragen afgeschreven. Uiteraard hierover klantenservice gesproken, deze is vaak erg druk en dan word er beloofd dat je binnen 2 uur wordt teruggebeld, dit hebben ze bij mij nog nooit in de praktijk gebracht. Daarnaast moeten er vaak dingen uitgezocht worden, logisch. Er wordt dan duidelijk afgesproken over een datum waarop teruggebeld wordt, en jawel, weer geen gehoor. Ik heb inmiddels zo vaak gebeld om opheldering te krijgen over bepaalde zaken (Bijvoorbeeld een factuur van mei 2013 waar ik op 20 mei 2014 pas bericht van kreeg, ruim een jaar na dato, belachelijk) dat ze inmiddels mijn telefoonrekening ook zouden kunnen uitbetalen.

Veel en duidelijke informatie gehad Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Ria op dinsdag 10 september 2013 over Besured Zorgverzekering

Samen met mijn man zijn wij op zoek gegaan naar een goede zorgverzekering. We hebben van meerdere verzekeraars informatie opgevraagd. Besured kwam als beste uit de bus. Wij kregen hier ook de meeste informatie van, wat ook allemaal erg duidelijk was. Nu zijn we inmiddels al een goed half jaar verzekerd en we zijn zeer tevreden.

Lekker goedkoop, goede service Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Leo ten Huize op donderdag 25 juli 2013 over Besured Zorgverzekering

Op zoek gegaan naar de goedkoopste zorgverzekering, ik kwam bij Besured terecht. Dekking is uitstekend. Deze verzekering is een echte aanrader voor iedereen. Mijn vrouw is zwanger en heb gevraagd wat de beste opties waren ivm kraamzorg etc. Ik ben helemaal naar wens geholpen!!!

Eigen risico zorgverzekering 2013 is 400 euro Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 3  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Lize89 op vrijdag 14 september 2012 over Besured Zorgverzekering

ik hoorde dat de eigen risico van 2013 400 euro wordt. Dit is echt niet normaal meer. Als je student bent heb je echt een groot probleem als er nu iets gebeurd dan kan je even 400 euro aftikken, net alsof studenten dat geld zomaar hebben ofzo.

De premie van besured is wel lekker laag, omdat het voor studenten is dus daarmee wordt er al wel wat gecompenseerd maar niet genoeg in mijn ogen.

Probleem is dat alle zorgverzekeraars dit eigen risico moeten hanteren omdat het vanuit de overheid bepaald is.

Handige informatie Er zijn 3 zorgverzekeringen goedkoper dan deze. Bekijk ze hier Er zijn 10 zorgverzekeringen die beter scoren dan deze. Bekijk ze hier
Vergelijk premies & voorwaarden

Selecteer hieronder maximaal 2 producten en klik op de button "Vergelijken".

Vergelijk allemaal
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15911
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema