Basisverzekering

CZdirect Zorgverzekering 2018

 • Zorgpremie: Vanaf € 102,35 p/m
 • Prijs / kwaliteit:
  Basisverzekering
  7.6
  Maandpremie: 8.7  
  Eigen risico: 7.8  
  Dekking: 7.0  
  Klantenservice: 7.5  
  Voorwaarden: 7.0  
  Totaalscore: 7.6
  (17 stemmen)
Informatie over Zorgverzekering van CZdirect


Basisverzekering
Pakket naam: Basisverzekering
Beschrijving: Voor de CZdirect Natura Direct zorgverzekering geldt in 2017 een maandelijkse premie van € 102,35 bij een eigen risico van € 385,-. Kiest u voor het maximale eigen risico van € 885,- dan komt de maandpremie uit op slechts € 82,85.

CZdirect biedt klanten de keuze om zich aanvullende te verzekeren met START (€ 1,95 p/m), BASIC (€ 6,- p/m) of EXTRA (€ 15,- p/m). Tandartsdekking moet apart verzekerd worden door middel van TAND 1 (€ 8,20 p/m) of TAND 2 (€ 14,65 p/m).
Doelgroep: Iedereen
Hulp bij overstappen:  
Samenvatting:
 • Regel alles online
 • Betaal alleen wat je nodig hebt
 • Stap gemakkelijk over
 • Betaal het eigen risico gespreid


Kosten
Eigen risico: € 385,00
Maandpremie: € 102,35


Dekking
Extra informatie: Kies je een zorgverlener waarmee CZdirect géén contract heeft of bestel je hulpmiddelen op een andere manier dan via CZdirect.nl? Je krijgt dan de vergoeding zoals in de verzekeringsvoorwaarden. Je krijgt maximaal 65% van de nota tot maximaal 65% van het afgesproken tarief vergoed. Met het afgesproken tarief bedoelen zij het gemiddelde van de tarieven die zij met de gecontracteerde zorgverleners hebben vastgelegd.
Vrije zorgkeuze?: Beperkt
Vraag en antwoord

1
Welke zorg van CZdirect valt onder het eigen risico? Gevraagd door Verzekeraar.nl op vrijdag 28 september 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
Bijna alle zorg die valt binnen het basispakket van CZdirect zorgverzekering valt onder het eigen risico. Alleen het inschrijfgeld en de kosten van een bezoek aan de huisarts zijn hiervan uitgezonderd, net als de kosten van verloskundige zorg en kraamzorg. Ook kosten van nacontroles van nier- en leverdonoren, hulpmiddelen in bruikleen en ketenzorg zijn uitgezonderd van het eigen risico en worden dus volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Door Verzekeraar.nl op vrijdag 28 september 2012
1
Kan ik eigen risico in termijnen betalen bij CZdirect? Gevraagd door Verzekeraar.nl op vrijdag 28 september 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
Ja, het is mogelijk om het eigen risico in 10 termijnen te betalen bij CZdirect, indien u heeft gekozen voor het wettelijk verplichte eigen risico. U betaalt het eigen risico, ook wanneer u op dat moment nog geen zorgkosten gemaakt heeft. Aan het eind van het jaar ontvangt u het bedrag terug dat u teveel aan eigen risico heeft betaald, waardoor u niet geconfronteerd wordt met een aanvullende rekening, voor de zorg die u gebruikt heeft. Door Verzekeraar.nl op vrijdag 28 september 2012
1
Wat is het verschil tussen CZdirect en CZ? Gevraagd door Verzekeraar.nl op vrijdag 28 september 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
Het grote verschil tussen CZdirect en CZ is dat de premie een stuk lager is. Dat komt door het feit dat CZdirect een internetverzekeringsproduct is, terwijl CZ zelf een traditionele verzekeraar is. Uiteraard kunt u ook met een reguliere verzekering gebruik maken van het internet, maar de integratie is een stuk minder uitgebreid doorgevoerd. Met CZdirect heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw hulpmiddelen online te bestellen. Door Verzekeraar.nl op vrijdag 28 september 2012
Deel uw ervaring over de CZdirect Zorgverzekering op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

iPad actie Maak kans op een iPad 3!
Deel uw ervaring over een verzekeraar op Verzekeraar.nl en maak automatisch kans op een iPad 3.

Actievoorwaarden
Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Reviews met CZdirect
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 17x gestemd en er zijn 17 recencies geschreven over CZdirect.

App de Dokter van CZdirect is een uitstekende toevoeging Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 9  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 9.0
Door Jacob op donderdag 12 oktober 2017 over CZdirect Zorgverzekering

Opvallend aan CZdirect is dat ze tot de goedkoopste zorgverzekeraars behoren, en toch een zeer fijne klantenservice aanbieden. Ik doel hier met name op "App de Dokter", een app in de AppStore / Google Play Store die direct contact geeft met het medisch team van CZdirect. Hier geven (of tenminste, proberen) experts direct antwoord op vragen over bijsluiters of lichamelijke klachten. Ik maak zelf met regelmaat gebruik van deze app omdat ik een verhoogd risico heb op huidkanker. Met de app kan ik gewoon foto's versturen van nieuwe / veranderende huid- en moedervlekken voor beoordeling door een expert. Blijkt een moedervlek verdacht, dan maak ik direct een afspraak met mijn huisarts om deze weg te laten snijden.
Dit werkt echt perfect, want voorheen stond ik om de 3 maanden bij mijn huisarts voor controle, en nu houd ik het zelf thuis in de gaten en kan ik de app erbij pakken wanneer ik twijfel. Op werkdagen is het team achter de app van 7.00 tot 23.00 uur bereikbaar, en reageren ze ook letterlijk binnen anderhalf uur. Misschien niet ideaal voor pijnlijke stralingen in de linkerarm (dat moge duidelijk zijn), maar wel voor moedervlekken en andere niet zo dringende gevallen!
In eerste opzicht zouden veel mensen deze app waarschijnlijk onderwaarderen, ik had precies dezelfde gedachte. Maar het werkt toch echt uitstekend, aan de andere kant zitten echte medische experts met verstand en een snel reactievermogen. Het is bijna als een huisarts in je broekzak hebben en weten of verder bezoek wel of niet overbodig zou zijn.

Werkt super goed wanneer je het nodig hebt Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.0
Door H.F.M. op donderdag 28 september 2017 over CZdirect Zorgverzekering

Dit jaar heb ik slechts een keertje gebruik hoeven maken van mijn zorgverzekering en ik ben super te spreken over hoe dat is afgehandeld met czdirect.

Ik heb geen rekening voor hoeven schieten en ben niet bezig geweest met papierwerk of eindeloze formulieren.

Voor een zorgverzekeraar die zich met name inzet op een lage maandprijs en het persoonlijke contact beperkt houdt, ben ik positief verrast over de afhandeling van mijn situatie.

Czdirect vraagt een super lage premie voor zowel hun basisverzekering als aanvullende dekkingen en je hoeft niet aan de telefoon in de wacht te staan. Dat alleen al is reden voor mij om czdirect aan te raden aan mensen die het graag simpel willen houden en willen besparen op de premie van hun zorgverzekering.

Merk geen verschil met duurdere vorige zorgverzekering Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Martijn op zaterdag 10 december 2016 over CZdirect Zorgverzekering

Ben 2 jaar geleden naar czdirect.nl overgestapt om te besparen op de continu toenemende premie van de zorgverzekering. Sindsdien heb ik meerdere keren gebruik moeten maken van zorg (in het ziekenhuis) en heb ik letterlijk nooit verschil gemerkt met mijn vorige zorgverzekering. De gemaakte kosten worden net zo goed en net zo snel vergoed. Voor iedereen die de overstap naar czdirect.nl overweegt kan ik alleen aanraden om van tevoren te kijken of het ziekenhuis, of andere zorgaanbieder naar voorkeuze, in eigen omgeving gecontracteerd is. Anders zie ik geen enkele reden om bij een duurdere zorgverzekeraar te blijven.

Gaat lekker mee met de tijd met apps en online service Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Jordy op vrijdag 2 december 2016 over CZdirect Zorgverzekering

Czdirect gaat goed mee met de tijd in de zin dat veel online en via de smartphone geregeld kan worden. Ze maken whatsappen mogelijk (binnen 2 uur antwoord) en werken ook aan een andere app ("app de dokter") waar een deskundige antwoord geeft op gezondheidsvragen. In de toekomst belooft czdirect dat deze app ook gebruikt kan worden voor het bestellen van herhaalrecepten en voor het maken van een afspraak met de huisarts. Mijn mening en impressie over czdirect is tot nu toe best positief.

Super voordelige zorgverzekering en super handige website Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door saskia op dinsdag 29 november 2016 over CZdirect Zorgverzekering

Op de site van czdirect.nl gezocht naar een vraag waar ik geen antwoord op kon vinden, super handig dat ik live een chat met een medewerker kon openen om alsnog antwoord op mijn vraag te krijgen, ik hoefde slechts een paar minuten te wachten. De site is verder ook super handig omdat ik alle belangrijke informatie over de actuele staat van mijn zorgverzekering kan zien nadat ik inlog.

De zorgverzekering van czdirect.nl is al super voordelig ook al heb ik aanbiedingen gehad van andere zorgverzekeraars waar het nog net 1 of 2 euro per maand goedkoper kan. Voor mij hoeft dit allemaal niet omdat ik ten eerste zelf tevreden ben over de kwaliteit van czdirect.nl en ook op het internet ervaringen lees van tevreden klanten, ten tweede lees ik minder goede ervaringen over de andere zorgverzekeraars, voor mijn idee en gevoel zit ik super bij czdirect.nl.

Handige informatie Er is 1 zorgverzekering goedkoper dan deze. Bekijk ze hier Er is 1 zorgverzekering die beter scoort dan deze. Bekijk ze hier
Vergelijk premies & voorwaarden

Selecteer hieronder maximaal 2 producten en klik op de button "Vergelijken".

Vergelijk allemaal
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15394
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema