Delta Lloyd Zorgverzekering Restitutie

Delta Lloyd Zorgverzekering 2019

 • Zorgpremie: Vanaf € 119,60 p/m
 • Prijs / kwaliteit:
  Delta Lloyd Zorgverzekering Restitutie
  6.3
  Maandpremie: 7.0  
  Eigen risico: 6.5  
  Dekking: 6.5  
  Klantenservice: 5.2  
  Voorwaarden: 6.5  
  Totaalscore: 6.3
  (6 stemmen)
Informatie over Zorgverzekering van Delta Lloyd


Basisverzekering
Pakket naam: Delta Lloyd Zorgverzekering Restitutie
Beschrijving: In 2019 gaat Delta Lloyd samen met Nationale Nederlanden verder met de Delta Lloyd Restitutie zorgverzekering, waarvoor een maandpremie van € 119,60 per maand geldt. Zonder de online korting komt de premie uit op € 128,60 per maand. U wilt natuurlijk de best mogelijke zorg ontvangen en daarnaast vrije zorgkeuze hebben. Dat kan met de restitutiepolis van Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. U kiest zelf uw arts of ziekenhuis en profiteert daarbij van uitgebreide dekkingen en extra's, zoals een second opinion.

Met Start (€ 12,75 p/m), Extra (€ 23,45 p/m), Compleet (€ 37,65 p/m), Comfort (€ 65,95 p/m), Top (€ 136,50 p/m) en Zilver (€ 25,- p/m) kan uw basisverzekering verder naar wens verbeterd worden, zoals met bijvoorbeeld fysiotherapie (vanaf 6 behandelingen per jaar tot onbeperkt). Ook alternatieve geneesmiddelen, ongevallen dekking mondzorg, orthodontie en spoedeisende zorg in het buitenland kunnen allemaal toegevoegd worden door middel van de aanvullende verzekeringen.
Doelgroep: Iedereen
Hulp bij overstappen:  
Samenvatting:
 • Kies zelf uw arts of ziekenhuis
 • 24/7 gezondheidslijn
 • Second opinion door topspecialist


Kosten
Eigen risico: € 385,00
Maandpremie: € 119,60


Dekking
Extra informatie: Delta Lloyd maakt afspraken met zorgverleners en leveranciers over de kwaliteit van de zorg en over de tarieven. Kiest u voor zo’n gecontracteerde partij, dan vergoedt Delta Lloyd de geleverde zorg voor 100%. Kiest u voor een partij waarmee Delta Lloyd geen afspraken heeft gemaakt (een niet-gecontracteerde partij), dan heeft dit gevolgen voor wat u vergoed krijgt.
Vrije zorgkeuze?: Beperkt
Vraag en antwoord

1
Wat is de meegroeiservice van Delta Lloyd? Gevraagd door Verzekeraar.nl op maandag 1 oktober 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
U heeft bij Delta Lloyd de mogelijkheid om uw zorgverzekering aan te passen door een aanvullende dekking toe te voegen of er juist een minder door te laten lopen. U kunt dat eens per jaar doen, op het moment dat u van levensfase verandert. U zorgt er op die manier voor dat uw zorgverzekering van Delta Lloyd altijd zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen op dat moment. Door Verzekeraar.nl op maandag 1 oktober 2012
1
Kan ik in het buitenland ook een zorgverzekering van DL afsluiten? Gevraagd door Verzekeraar.nl op maandag 1 oktober 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
U kunt vanuit het buitenland alleen een zorgverzekering bij Delta Lloyd afsluiten wanneer u direct voorafgaand een basisverzekering bij deze verzekeraar heeft, als u als medewerker in actieve dienst verzekerd bent bij een werkgever en deze werkgever een collectief zorgcontract heeft bij Delta Lloyd. Bovendien dient u deel te nemen aan dit collectieve zorgcontract, om er gebruik van te kunnen maken. Door Verzekeraar.nl op maandag 1 oktober 2012
1
Wat is luxe verpleging ziekenhuis van Delta Lloyd? Gevraagd door Verzekeraar.nl op maandag 1 oktober 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
De luxe verpleging ziekenhuis staat voor de meerkosten van een luxe arrangement indien u te maken krijgt met een opname in het ziekenhuis. In 2012 betaalt u hiervoor een premie van €25,15 per maand. Indien u wordt opgenomen in het ziekenhuis krijgt u de vergoeding van een tv, telefoon, internet en radio bij u op de kamer. U kunt op die manier op een meer prettige wijze verblijven in het ziekenhuis. Door Verzekeraar.nl op maandag 1 oktober 2012
Deel uw ervaring over de Delta Lloyd Zorgverzekering op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

iPad actie Maak kans op een iPad 3!
Deel uw ervaring over een verzekeraar op Verzekeraar.nl en maak automatisch kans op een iPad 3.

Actievoorwaarden
Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Reviews met Delta Lloyd
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 6x gestemd en er zijn 6 recencies geschreven over Delta Lloyd.

Delta lloyd gaf onjuiste informatie over 100% fysiovergoeding Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 4  
Dekking: 4  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 4.0
Door Bee op donderdag 25 oktober 2018 over Delta Lloyd Zorgverzekering

2 jaar terug was ik klant bij delta lloyd voor de zorgverzekering met als afspraak dat ik 100% fysio vergoed zou krijgen als ik voor het aanvullende pakket zou kiezen. Dit is mij via de telefoon bevestigt. Later dat jaar bleek dat ik sterk beperkt zou worden in het aantal bezoekjes dat ik aan de fysio mocht brengen omdat ik al over het limiet was van toegestane bezoekjes en er een boete zou volgen als ik niet zou minderen.
Fysio was voor mij een super belangrijk punt en ook 1 van de voorwaarden waar ik hard naar heb gezocht dat jaar zelfs al moest ik daar zelf persoonlijk extra geld voor betalen per maand. Om dan te zien dat de verzekeraar zulke afspraken in de prullenbak kan gooien zonder consequenties is bijzonder frustrerend terwijl ik verplicht thuis moet blijven zitten met lichamelijke klachten.
Na delta lloyd ben ik overgestapt op vvaa omdat die mij werd aangeraden door kennissen voor fysio. Daar betekend 100% vergoeding wel echt 100% vergoeding met het aanvullende pakket. Van delta lloyd heb ik nooit excuses of niks ontvangen over de bevestiging die mij is gegeven over de fysiovergoedingen via de telefoon.

Belabberde klantenservice, premieS doen ze nog rustig wat verder omhoog. Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door Joost S. op donderdag 9 november 2017 over Delta Lloyd Zorgverzekering

Op basis van mijn ervaringen met Delta Lloyd in 2017 was ik al min of meer van plan om in 2018 over te stappen naar een andere zorgverzekering met vrije zorgkeuze. Dat gevoel is slechts sterker geworden nu ik de nieuwe Delta Lloyd premie voor 2018 te horen heb gekregen. Dat ik al van plan was over te stappen heeft eigenlijk uitsluitend te maken met de belabberde klantenservice van deze verzekeraar. Ze vertellen je aan de telefoon wat je wilt horen, maar zodra de telefoon op de haak gaat zijn ze je vergeten. Terugbellen doen ze niet, dus kun je zelf overal achteraan. En nu komen de hogere premies voor de verzekering en aanvullende verzekeringen (+10%!) daar nog even bij om Delta Lloyd nog minder aantrekkelijk te maken. Het is mijn plan om zo lang mogelijk onder de 140 euro premie per maand te blijven, dus moet ik wel z.s.m. weg bij Delta Lloyd.

Plezant verrast door de zorgverzekering van Delta lloyd Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door B.wijk op woensdag 9 december 2015 over Delta Lloyd Zorgverzekering

Als iemand die regelmatig zorg nodig heeft ben ik plezant verrast door mijn overstap naar de zorgverzekering van Delta lloyd in 2015.

Contact met de verzekeraar voelt altijd direct en persoonlijk aan;
Rekeningen zijn tot nu toe altijd binnen 2 weken betaald;
Er wordt korting geleverd op de premie door online af te sluiten, de zorgverzekering is net zo goed als wanneer deze op kantoor wordt afgesloten;
Ook flinke kortingen op aanvullende verzekeringen mogelijk, iets waar ik zelf vrij veel geld mee bespaar op jaarbasis;

Zit nog steeds te wachten op kraampakket Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door Everts op zondag 1 december 2013 over Delta Lloyd Zorgverzekering

Ik ben helemaal niet blij met de Delta Lloyd zorgverzekering.

Mijn vrouw is hoogzwanger en we zitten te wachten op een kraampakket. Na veel bellen, en beloftes dat ik terug gebeld zou worden hebben we nog steeds niets.

Als je hoogzwanger ben zit je niet te wachten om hier telkens achteraan te gaan.. Beloofd is beloofd. En ik weet het, het is maar 2 tientjes ongeveer maar we hbeben het wel nodig en ik betaal ervoor. Daar gaat het bij mij om.

Nou uiteindelijk zijn we meer geld kwijt aan telefoonkosten en tijd. De enige oplossing die wij nog zagen was de firma bellen die deze kraampakketten levert. Gelukkig ging dit een stuk beter en hadden we dit eigenlijk al veel eerder moeten doen.

Wij stappen voor komend jaar in ieder geval over naar een betere zorgverzekering. Dan betaal ik maar een paar euro meer maar heb ik wel iets goeds en een klantenservice die je gewoon te woord staat!!!!!

Keuze zorgverzekering voor Delta Loyd Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door HRA op donderdag 12 april 2012 over Delta Lloyd Zorgverzekering

Mijn keuze voor de zorgverzekering 2012 is gevallen op Delta Loyd. Ieder jaar rond november vergelijk ik zorgverzekering. Vreemdgenoeg toch ieder jaar weer een andere keuze.

Overstappen ging makkelijk met een soort overstapwizard. Even aangeven wie mijn huidige aanbieder was (Azivo) en de gegevens werden door DL zelf overgenomen.

Kreeg keurig per post een bevestiging thuisgestuurd, uiteraard met de mogelijkheid nog te annuleren en te kiezen voor een alternatieve zorgaanbieder.

Vorige maand mijn eerste factuur ingediend. Moest deze wel eerst zelf betalen. De terugbetaling ging vrij vlot, een week of 3-4, dat is acceptabel.

De klanteservice is ook erg aardig. ZEe nemen de tijd voor je, je hebt niet het idee dat je een nummer bent,

Al met al tevreden tot nu toe met deze zorgverzekering.

Voor de keuze van zorgverzekering 2013 ga ik weer eerst zorgverzekeringen vergelijken . Scheelt een hoop geld.

Handige informatie Er zijn 10 zorgverzekeringen goedkoper dan deze. Bekijk ze hier Er zijn 26 zorgverzekeringen die beter scoren dan deze. Bekijk ze hier
Vergelijk premies & voorwaarden

Selecteer hieronder maximaal 2 producten en klik op de button "Vergelijken".

Vergelijk allemaal
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16810
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema