Univé Zorg Geregeld Polis

Univé Zorgverzekering 2016

 • Zorgpremie: Vanaf € 96,30 p/m
 • Prijs / kwaliteit:
  6.6
  Maandpremie: 6.3  
  Eigen risico: 6.5  
  Dekking: 7.1  
  Klantenservice: 6.4  
  Voorwaarden: 6.8  
  Totaalscore: 6.6
  (19 stemmen)
Informatie over Zorgverzekering van Univé


Basisverzekering
Pakket naam: Univé Zorg Geregeld Polis
Beschrijving: Wilt u een Univé Zorgverzekering afsluiten en bent u op dat gebied op zoek naar de mogelijkheden? U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de Univé Zorg Geregeld Polis. Dit betekent dat u een scherpe premie betaalt, op het moment dat u gebruik maakt van het maximale vrijwillig eigen risico, van €500 per jaar. U bespaart hierdoor enkele tientjes per maand op de zorgpremie, waardoor uw zorgkosten lager uitvallen op het moment dat u komend jaar weinig zorg nodig blijkt te hebben.

U kunt met de Univé Zorg Geregeld Polis bij alle ziekenhuizen in Nederland terecht, voor medisch specialistische zorg. Er geldt echter een uitzondering voor enkele behandelingen. Het gaat dan om een knie- of heupvervanging, net als om behandeling van morbide obesitas en staar. U kunt dan in 90% van de ziekenhuizen in Nederland terecht, waarmee Univé binnen de zorgverzekering heeft gekozen voor een contract met de beste ziekenhuizen. Wilt u bijvoorbeeld een oncologische behandeling ondergaan? Hiervoor bestaan geen specifieke afspraken, waardoor u met de Univé Zorg Geregeld Polis gewoon terecht kunt in het ziekenhuis waar u het beste gevoel bij heeft of waar u ook voor andere zaken komt.

Maakt u met de Univé Zorg Geregeld Polis gebruik van een ziekenhuis waar de behandeling die u ondergaat niet is gecontracteerd, of kiest u voor een andere niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan krijgt u 80% van de kosten vergoed, waardoor u slechts een beperkt deel zelf hoeft te betalen. Verder heeft u met de Univé Zorg Geregeld Polis de vrije keuze uit apotheken in Nederland en kunt u zelf uw leverancier van hulp- en verbandmiddelen kiezen. Wat dat betreft kunt u met de Univé Zorg Geregeld Polis rekenen op een voldoende grote mate van vrijheid, terwijl u bovendien een scherpe premie per maand voor de zorgverzekering betaalt.
Doelgroep: Iedereen
Hulp bij overstappen:  
Samenvatting:
 • 100% vergoeding gecontracteerde zorgaanbieders
 • 80% vergoeding niet-gecontracteerde zorgaanbieders
 • 98% van de apotheken is gecontracteerd
 • Keuze uit ruime aanvullende verzekeringen en losse tandverzekeringen


Kosten
Eigen risico: € 385,00
Maandpremie: € 96,30


Dekking
Extra informatie: 80% vergoeding van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgaanbieders en ziekenhuizen.
Vrije zorgkeuze?: Beperkt
Vraag en antwoord

1
Welke totaalpakketten biedt Univé? Gevraagd door Verzekeraar.nl op maandag 5 november 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
U kunt bij Univé kiezen uit vier verschillende totaalpakketten, waarmee u ervoor kunt zorgen dat u op een uitstekende manier verzekerd bent. Kies bijvoorbeeld voor Univé Jong, waarbij u kiest voor een pakket waarin onder andere tandartsbezoek en fysiotherapie gedekt zijn. Daarnaast kunt u kiezen voor het Univé Fit & Vrij Pakket, het Univé Gezin Pakket of het Univé Vitaal Pakket. Met behulp van de verschillende pakketten weet u zeker dat u een uitstekende dekking ontvangt. Door Verzekeraar.nl op maandag 5 november 2012
1
Wat is het Premie Voordeel Plan en hoe werkt het? Gevraagd door Verzekeraar.nl op maandag 5 november 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
Het Premie Voordeel Plan biedt u de mogelijkheid om tot 15% op uw premie te besparen, door meerdere verzekeringen bij Univé af te sluiten. De verzekeringen die meetellen voor deze mogelijkheid tot korting zijn verdeeld in acht verzekeringsgroepen, die stuk voor stuk een punt op kunnen leveren. Hoe meer punten u verzameld, des te meer korting u zal ontvangen. U kunt per groep maximaal een korting van €22,69 ontvangen op de premie die u dient te betalen. Door Verzekeraar.nl op maandag 5 november 2012
1
Wat zijn de voordelen van de Univé Zorgverzekering? Gevraagd door Verzekeraar.nl op maandag 5 november 2012 over Zorgverzekering
Beantwoord deze vraag


Antwoorden:
De Univé zorgverzekering biedt vier grote voordelen. Zo betaalt u een lage premie per maand, waardoor u zo min mogelijk kosten maakt voor de zorg. Daarnaast kunt u zelf kiezen hoe uw verzekering eruit ziet en hoe u uw persoonlijke zorgbudgeten besteedt. Verder zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd (ook voor de aanvullende verzekeringen) en betaalt u net als bij andere zorgverzekeraars geen eigen risico voor bijvoorbeeld de tandarts en kraamzorg. Door Verzekeraar.nl op maandag 5 november 2012
Deel uw ervaring over de Univé Zorgverzekering op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

iPad actie Maak kans op een iPad 3!
Deel uw ervaring over een verzekeraar op Verzekeraar.nl en maak automatisch kans op een iPad 3.

Actievoorwaarden
Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Reviews met Univé
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 19x gestemd en er zijn 16 recencies geschreven over Univé.

Een van de betere of zelfs beste zorgverzekeraar die er is Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.2
Door Miranda op vrijdag 4 december 2015 over Univé Zorgverzekering

Ik heb me al opgegeven om terug over te stappen naar unive in 2016. Dit jaar heb ik gekozen voor de laagste premie en heb daar constant spijt van gehad. Daarom wordt het in 2016 terug naar unive, daar hebben ze namelijk wel alles op een rijtje. Wanneer ik de zorgverzekeraars zo onderling bespreek op het werk of ergens anders dan zijn de meningen toch wel unaniem dat unive gewoon een van de betere of zelfs de beste zorgverzekeraar is.

Unive stuurt direct de honden op je af Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 3  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 2.6
Door Geen op donderdag 5 november 2015 over Univé Zorgverzekering

Unive is dusdanig slecht dat zij gewoon een speciaal webteam hebben opgericht om de zeer negatieve uitval op het internet en beoordelingswebsites te beperken.

Van zorgverzekering tot inboedelverzekering en van reisverzekering tot autoverzekering krijgt Unive keihard op zijn flikker van ontevreden klanten.

Wij zijn het volledig eens met de negatievelingen: Unive is zeer slecht. Om te beginnen is het al direct onmogelijk om eventuele oplossingen met hen te bespreken, zij gaan er direct van uit dat je een tokkie bent en sturen zo snel mogelijk een incasso buro achter je aan, ook al was het niet eens onze schuld dat er een achterstand in betaling was, maar van de bank.

Bovendien kon deze gewoon worden afbetaald, als er naar ons geluisterd werd, maar daar doen ze bij Unive niet aan.

In andere woorden: Unive heeft geen klantenservice om problemen op te lossen. Voor probleemoplossing gaan ze direct over op extreme methoden. Dit is onbespreekbaar.

Zoveel negatieve reacties over een verzekeraar zegt overduidelijk genoeg.

Honderden euro's besparen door van unive over te stappen Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.8
Door Haverslag op dinsdag 30 december 2014 over Univé Zorgverzekering

De belachelijke premieverhoging op de zorgverzekering van unive heeft mij ook tot het besluit gebracht om over te stappen. In 2014 ben ik heel tevreden geweest over het product. Echter ben ik niet van plan om in 2015 120 euro per maand te gaan betalen voor een zorgverzekering die bij andere verzekeraars minimaal 10 tot 20 euro per maand goedkoper uitkomt. De zorgverzekering van unive gaat er zo'n 20 euro per maand op achteruit in 2015 als ik rekening houd met de korting die ik heb ontvangen als eerste jaar klant zijnde. Dat komt uit op zo'n 250 euro per jaar die ik graag aan andere dingen had willen besteden. Vandaar ook mijn reden om over te stappen van zorgverzekering.

Unive is geen afrader maar lijkt zich meer te willen richten op mensen met flink gevulde zakken, anderen kunnen het zich moeilijk veroorloven om zulke hoge premies per maand over te maken.

Unive geen winstoogmerk maar toch bijna de duurste zorgverzekeraar Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door Hans op maandag 15 december 2014 over Univé Zorgverzekering

Langere tijd zorgverzekerd geweest bij Unive maar dit is het laatste jaar voor mij. Ondanks dat ze stellen geen winstoogmerk te hebben, ligt de premie super hoog in 2015. Voor nieuwe klanten is het eerste jaar best aantrekkelijk maar bestaande klanten gaan er flink op achteruit. Op de service en tijd die het kost om uit te betalen ben ik ook nooit gek geweest.

Voor mij geen zorg van Univé in 2015 Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.2
Door Rob op woensdag 19 november 2014 over Univé Zorgverzekering

Leuk dat Univé over het jaar 2015 tot de duurste zorgverzekeraars zal behoren. Naast het verliezen van de 10% korting in het eerste jaar kan ik ook niet profiteren van het ledencollectief dus zou ik de volle pond betalen in 2015. Er zijn genoeg zorgverzekeraars die volgend jaar ruim onder de 100 euro zitten dus voor mij is het vaarwel Univé!

Handige informatie Er zijn 4 zorgverzekeringen goedkoper dan deze. Bekijk ze hier Er zijn 24 zorgverzekeringen die beter scoren dan deze. Bekijk ze hier
Vergelijk premies & voorwaarden

Selecteer hieronder maximaal 2 producten en klik op de button "Vergelijken".

Vergelijk allemaal
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema