Autoverzekering Berekenen

Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Bereken uw premie!

Bereken en bekijk de premies van 101 autoverzekeringen
Max. Maandpremie:
Prijs / kwaliteit score:

1. Selecteer de gewenste maandpremie
2. Selecteer de gewenste prijs / kwaliteit score
3. Klik op de knop "Premies autoverzekeringen tonen"

Online Autoverzekering berekenen Autoverzekering Wilt u uw autoverzekering berekenen? Dat kan gewoon online, via onze website Verzekeraar.nl. U hoeft alleen maar aan te geven welke auto u graag wilt verzekeren en enkele gegevens omtrent uw persoonlijke situatie te delen. Op die manier kunt u de verzekering voor de auto berekenen, met behulp van de rekenmodule die de diverse verzekeraars online beschikbaar hebben gemaakt. U hoeft er de deur wat dat betreft niet voor uit. Het berekenen van een autoverzekering is ontzettend eenvoudig en geeft u een uitstekende schatting van de kosten, waarop u dient te rekenen.
Verzekering auto berekenen U kunt de verzekering voor de auto berekenen door onze andere aan te geven hoe oud de auto is, om welk type auto het gaat en van welk merk deze afkomstig is. Dit kan door het handmatig in te vullen, of eenvoudig het kenteken in te voeren in de online module. Zo kunt u eenvoudig de autoverzekering berekenen, door de tool het werk te laten doen en zelf alleen de gegevens aan te leveren. Het is ook van belang om aan te geven hoe oud u bent, welk type verzekering u af wilt sluiten en hoeveel schadevrije jaren u tot nu toe heeft opgebouwd.
Verzekering auto berekenen U kunt de autoverzekering berekenen voor een nieuwe auto, maar het is daarnaast ook goed mogelijk om de premie te berekenen voor een tweedehands auto die u aan wilt schaffen. In dat geval kunt u bovendien eenvoudig het kenteken van de auto gebruiken, zodat u minder gegevens in hoeft te vullen. U kunt bij een nieuwe auto de verzekering van de auto berekenen door aan te geven om welk merk en model het gaat.
Goedkope autoverzekeringen berekenen
InShared
InShared Autoverzekering 6.9
€ 9,11 p/m
OHRA
OHRA Autoverzekering 7.2
€ 9,36 p/m
ANWB
ANWB Autoverzekering 5.4
€ 9,57 p/m
Zelf.nl
Zelf.nl Autoverzekering 5.7
€ 10,93 p/m
NetPolis
NetPolis Autoverzekering 5.3
€ 10,98 p/m
Ervaringen met autoverzekeringen berekenen Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema