Over Verzekeraar.nl


Verzekeraar.nl is een vergelijkingssite voor verzekeringen die dagelijks door duizenden bezoekers wordt gebruikt om de goedkoopste en / of beste verzekeringen te vinden.


Waarom Verzekeraar.nl?
  • 100% onafhankelijk vergelijken
  • Bespaar geld door het vergelijken van verzekeringen
  • Eenvoudig vergelijkingen maken op o.a. premie, eigen risico en ervaringen
  • Ervaringen van andere consumenten

Onafhankelijk vergelijken

Om onafhankelijk te kunnen vergelijken moet je als bedrijf ook echt onafhankelijk zijn. Verzekeraar.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of belangengroep.

Vergoedingen
Van sommige verzekeraars ontvangt Verzekeraar.nl een vergoeding wanneer een bezoeker er een verzekering afsluit. Echter staan er ook vele verzekeraars op Verzekeraar.nl waar wij geen vergoeding voor ontvangen. Verzekeraar.nl ontvangt geen vergoedingen om bepaalde verzekeraars bovenaan de vergelijkingen te tonen.

Ervaringen
Daarnaast vindt u op Verzekeraar.nl ervaringen van consumenten met verzekeraars. Zo krijgt u een indruk van wat andere mensen vinden van een bepaalde verzekeraar.


Onze visie

Verzekeraar.nl is in het leven geroepen om transparantie te bieden op de verzekeringsmarkt. Zo toont Verzekeraar.nl informatie als de premie, eigen risico en dekking van een verzekering. Dit is de informatie die er echt toe doet.

Daarnaast doen wij ons best om een zo compleet mogelijk aanbod van verzekeringen en verzekeraars aan te bieden. Ook de verzekeraars waar wij geen vergoeding voor krijgen.

Contact & meer informatie

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, bent u op zoek naar meer informatie of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan de onderstaande links.
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema