Univé Verzekeringen

Univé Verzekeringen

Daar plukt U de vruchten van!

Informatie over Univé Verzekeringen

Univé is een verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten zijn eigenlijk leden en staan daarmee dan ook centraal in plaats van het streven naar winst. Univé gebruikt de winst die ze maken om uw premie te verlagen en de winst weer uit te keren naar haar leden, of te investeren in het verbeteren van de producten. Ze hebben niet voor niets als slogan dat ú de vruchten plukt.
Univé is daarnaast een van de grootste verzekeraars van Nederland en daarmee zeer betrouwbaar. In totaal is Univé op 150 plaatsen door heel Nederland gevestigd. Al sinds 1794 bestaan er vestigingen van Univé, maar in de huidige vorm bestaat het sinds 1991. Dit neemt niet weg dat het bedrijf kan terugvallen op een enorme basis van kennis en ervaring. Opnieuw bent u degene die hiervan profiteert wanneer u te maken krijgt met bijvoorbeeld een schade.

Bezoek de website


Univé Vervoersverzekeringen

Univé
Autoverzekering

v.a. € 14,02 p/m

Univé
Motorverzekering

v.a. € 2,23 p/m

Univé
Caravanverzekering

v.a. € 10,45 p/m
Univé Woonverzekeringen Univé Levensverzekeringen

Univé
Zorgverzekering 2019

v.a. € 116,50 p/m
Univé Vakantieverzekeringen

Univé
Reisverzekering

v.a. € 1,99 p/m
Klantvriendelijk, betaalbaar, bereikbaar, hoge kwaliteit Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Bert op zondag 21 oktober 2018 over Univé Reisverzekering

Ik breng de meeste verzekeringen altijd onder bij unive door de goede ervaringen die ik over de jaren heb opgedaan. Voor mijn doorlopende reisverzekering is dit niet anders en wellicht is dit ook nog wel de verzekering waar ik het vaakst beroep op heb moeten doen.

Er zijn zeker 3 situaties geweest waar mijn familie tijdens een vakantie ziek werd of schade op heeft gelopen aan dure elektronica dmv diefstal of eigen knulligheid. Unive was in elk van deze gevallen snel te bereiken via de alarmcentrale met snelle uitbetaling als gevolg. De dekking van deze reisverzekering is behoorlijk ruim en in verhouding met wat je ervoor terugkrijgt ook spotgoedkoop. De kosten die wij nu al gemaakt hebben, zal unive niet zomaar aan ons terugverdienen.

Unive is klantvriendelijk, klantgericht, betaalbaar, heeft uitstekende voorwaarden en dekkingen, biedt snelle service, goede bereikbaarheid (dag en nacht) en hoge kwaliteit. Zeker een aanrader om mee op vakantie te nemen.

Aantrekkelijk ledencollectief, tot 10% korting op zorgverzekering Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Bas op zaterdag 23 december 2017 over Univé Zorgverzekering

Voor mij blijft Unive interessant door de ledenkorting in combinatie met schadepolissen. Heb je een autoverzekering of inboedelverzekering van Unive dan ontvang je 5% korting per schadeverzekering tot maximaal 10% korting. Extra fijn is het om meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar onder te brengen door de mindere hoeveelheid papierwerk. Het aanvragen van een online account verliep bij mij niet bepaald soepel, dat was wel weer een nadeel. Hier kan Unive nog ruime verbeteringen maken. Ik weet echter niet hoe het op dit gebied gesteld is bij de concurrenten, misschien is het daar wel net zo'n zooitje.

Ja, Unive gooit de zorgpremie net zoals veel andere zorgverzekeraars omhoog. Echter mag niet vergeten worden dat ze best hoge kwaliteit bieden en vaste leden extra voordeel geven. Dat doen ook lang niet alle verzekeraars; die steken het liefst zoveel mogelijk geld in eigen zak.

Gebaseerd op alle voor- en nadelen van Unive geef ik ze nu een ruime 7. Zodra ze het drama met inloggen / DigiD opknappen, minimaal een 8.

Geen unieke voordelen meer, zorgpremie naar het duurste segment. Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Van Veen op zaterdag 25 november 2017 over Univé Zorgverzekering

De zorgpremie van Univé gaat te snel de verkeerde richting in om een overstap van zorgverzekering te blijven negeren. Ooit behoorde Univé tot de goedkopere verzekeraars met misschien wel de beste prijs en kwaliteitsverhouding op de markt, die dagen liggen echter achter ons. Door met het hele gezin van 5 personen over te stappen naar een gelijkwaardige zorgverzekering kan er vrij eenvoudig in de buurt van 200 euro per jaar bespaard worden in mijn huishouden. In de voorwaarden en keuzevrijheid heb ik geen redenen kunnen vinden om alsnog de voorkeur te blijven geven aan Univé, en precies hetzelfde kan gezegd worden over de zorgpremie en klantenservice, waar ik altijd wachtrijen ervaar met gehaaste telefonische medewerkers. Ik wil Univé absoluut geen slechte zorgverzekeraar of algemene verzekeraar noemen want dan zijn ze zeker niet, alleen valt het niet te ontkennen dat de glans steeds verder van de appel verdwijnt met het langzaam opkrabbelen van de zorgpremie naar het hoogste segment en andere afnemende unieke voordelen. Vijf jaar geleden bood Univé nog wat extra's ten opzichte van de rest van de verzekeraars, nu worden de producten steeds eentoniger en moet je hard zoeken om de kleinste verschillen te vinden. Vergelijken en overstappen gaat door de jaren heen steeds meer lonen als het op verzekeren aankomt, en dan met name de zorgverzekering.

Beoordeling Univé Verzekeringen
Maandpremie: 6.9  
Eigen risico: 6.8  
Dekking: 6.8  
Klantenservice: 6.6  
Voorwaarden: 6.6  
Totaalscore: 6.6
Op basis van 53 ervaringen
Voordelen
  • Een van de grootste van Nederland
Nieuws
Zorgverzekering
VGZ en Univé verhogen zorgpremies 2015 Geplaatst op dinsdag 11 november 2014
Zorgverzekering
Univé verlaagt basispremie met 144 euro Geplaatst op dinsdag 5 november 2013
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17951
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema