Univé Verzekeringen

Univé Verzekeringen

Daar plukt U de vruchten van!

Informatie over Univé Verzekeringen

Univé is een verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten zijn eigenlijk leden en staan daarmee dan ook centraal in plaats van het streven naar winst. Univé gebruikt de winst die ze maken om uw premie te verlagen en de winst weer uit te keren naar haar leden, of te investeren in het verbeteren van de producten. Ze hebben niet voor niets als slogan dat ú de vruchten plukt.
Univé is daarnaast een van de grootste verzekeraars van Nederland en daarmee zeer betrouwbaar. In totaal is Univé op 150 plaatsen door heel Nederland gevestigd. Al sinds 1794 bestaan er vestigingen van Univé, maar in de huidige vorm bestaat het sinds 1991. Dit neemt niet weg dat het bedrijf kan terugvallen op een enorme basis van kennis en ervaring. Opnieuw bent u degene die hiervan profiteert wanneer u te maken krijgt met bijvoorbeeld een schade.

Bezoek de website


Univé Vervoersverzekeringen

Univé
Autoverzekering

v.a. € 14,02 p/m

Univé
Motorverzekering

v.a. € 2,23 p/m

Univé
Caravanverzekering

v.a. € 10,45 p/m
Univé Woonverzekeringen Univé Levensverzekeringen

Univé
Zorgverzekering 2018

v.a. € 116,50 p/m
Univé Vakantieverzekeringen

Univé
Reisverzekering

v.a. € 1,99 p/m
Aantrekkelijk voor behandelingen bij niet gecontracteerde zorgverleners Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door B.T op woensdag 25 oktober 2017 over Univé Zorgverzekering

Unive vergoedt 100% van het marktconforme tarief bij zorgverleners waarmee ze geen contract hebben gesloten. Dit was voor mij de voornaamste reden om over te stappen naar de zorgverzekering van Unive, wants zelfs al heeft Unive om te beginnen veel afspraken gemaakt, ga ik om de zoveel maanden naar een praktijk die geen contract heeft met Unive. De rest van de praktijken die ik heb bezocht, zijn wel akkoord gegaan met de voorwaarden van Unive.

Bij (zelfs duurdere) concurrenten gaat het slechts om een tarief van 65% of 75% van het marktconforme tarief en dat zou mij dwingen om bijna 30KM af te leggen met openbaar vervoer voor mijn behandelingen. Als ik dan naar een zorgverlener naar keuze in mijn eigen omgeving ga, dan kan ik tot enkele honderden euro's zelf bijleggen. Bij Unive hoef ik alleen zelf bij te betalen als de zorgverlener belachelijke tarieven vraagt voor behandelingen. Daarom... altijd eerst informeren en prijzen vergelijken!

25 euro terug op inboedelverzekering van Unive Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Chantal op woensdag 11 oktober 2017 over Univé Inboedelverzekering

Net verhuisd en direct de inboedelverzekering van Unive afgesloten met een 25 euro terug actie.

Mijn oog was sowieso al op de inboedelverzekering van Unive gevallen. Toen ik de kortingsactie ook nog zag, werd ik helemaal over de streep getrokken.

Inboedel is standaard tot €10.000 verzekerd met een aparte €5.000 dekking voor sieraden. Tel daar de glasverzekering á €2,55 en all risk dekking á €1,41 bij op en ik betaal voor mijn tussenwoning €12,32 per maand. Unive geeft dus tijdelijk tweeënhalve maand inboedelverzekering weg.

Ik zat nog te twijfelen om mijn inboedel tot €20.000 te verzekeren voor €1,39 extra per maand. Nu zit mijn inboedel nog niet over die grens, dus wie weet breid ik het later alsnog uit, dat kan op ieder gegeven moment. Waarom zou ik dan onnodig ook maar €1 per maand bijbetalen?

Goede timing van de actie, ik maakte er zeker graag gebruik van!

Zorgverzekering kost iets meer, biedt veel meer. Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door Anne op dinsdag 10 oktober 2017 over Univé Zorgverzekering

Ik zou Unive een 9 geven voor alle punten, met uitzondering van de maandpremie (8). Dan nog houd ik rekening met het feit dat Unive een meer dan eerlijke maandpremie rekent voor wat ze aanbieden, een zorgverzekering met vrije zorgkeuze tegen 100% van het marktconforme tarief en al een hoop gecontracteerde zorg om te beginnen. Voorschieten of bijbetalen is zo eigenlijk nooit aan de orde, zolang iemand geen oplichtkliniek bezoekt. Bij vragen over de vergoedingen heeft Unive altijd een duidelijk antwoord klaarliggen zodat niemand voor verrassingen hoeft komen te staan.

Ja, de maandpremie is bij concurrenten tot wel 10 euro goedkoper. Dat is iets wat echt wel teruggevonden kan worden in de kwaliteit van de dekkingen en de klantenservice. Als ik haast heb en snel antwoord wil dan wil ik niet afhankelijk zijn van de tijd die een medewerker nodig heeft om door zijn e-mails te bladeren. De beller is sneller is mijn mening, ik wil ook echt niet verplicht lange e-mails opstellen waarin ik mijn situatie en vraag moet beschrijven en enkele werkdagen moet wachten op reactie, ik bel liever, krijg liever direct iemand aan de lijn die mijn gegevens erbij pakt en mij direct duidelijkheid geeft. De online reactietijd is ook bij Unive niet optimaal, terwijl de telefonische service juist ideaal is. Daarom betaal ik graag een klein bedrag extra voor de betere service en contracten van Unive.

Beoordeling Univé Verzekeringen
Maandpremie: 6.9  
Eigen risico: 6.8  
Dekking: 6.8  
Klantenservice: 6.5  
Voorwaarden: 6.6  
Totaalscore: 6.6
Op basis van 50 ervaringen
Voordelen
  • Een van de grootste van Nederland
Nieuws
Zorgverzekering
VGZ en Univé verhogen zorgpremies 2015 Geplaatst op dinsdag 11 november 2014
Zorgverzekering
Univé verlaagt basispremie met 144 euro Geplaatst op dinsdag 5 november 2013
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12533
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema