InShared Verzekeringen

InShared Verzekeringen

Goedkoper, online en inzichtelijk

Informatie over InShared Verzekeringen

InShared is een digitale verzekeraar. Dit betekent dat InShared zoveel mogelijk online doet, hierdoor hebben ze geen duur callcenter of kantoor nodig. InShared is een relatief zeer jonge verzekeraar die vooral inspringt op de wensen van de huidige internetgeneratie. Snelheid gecombineerd met lage kosten, dat is waar InShared voor staat. Ze maken net als veel andere jonge initiatieven gebruik van de enorme kennis van de verzekeringsreuzen die we wereldwijd hebben. Zo wordt je schade bij een InShared verzekering bijvoorbeeld afgehandeld door DEKRA Claims Services, een internationale verzekeraar die actief is in 22 landen. Andere grote partners zijn:

  • Eurocross (medische en vervoersproblemen)
  • ABS Autoherstel BV (autoschade)
  • Autotaalglas (autoruitschade)
  • Hersteldirect (schade aan woningen)

Door de combinatie van de frisse blik van een jonge verzekeraar met de ervaring en kwaliteit van de grote spelers kan InShared tegen een lage prijs een uitstekende verzekering bieden.

Bezoek de website


InShared Vervoersverzekeringen

InShared
Autoverzekering

v.a. € 9,11 p/m

InShared
Motorverzekering

v.a. € 3,99 p/m
InShared Woonverzekeringen InShared Levensverzekeringen InShared Vakantieverzekeringen

InShared
Reisverzekering

v.a. € 5,53 p/m
InShared Dierenverzekeringen
Premie, service en voorwaarden zijn helemaal top! Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.4
Door B. Vermeer op donderdag 2 november 2017 over InShared Autoverzekering

Zit al jaren bij Inshared door de lage premie die ze rekenen in combinatie met de prima voorwaarden en service. Een ruime dekking, behalve voor aansprakelijkheid, heb ik met WA niet nodig, een vervangende auto en goede hulpverlening juist weer wel. Dat zit bij Inshared wel goed! En ook geen premieverhoging na schade, iets waar andere autoverzekeraars juist extreem streng in zijn. Kortom, ik heb nog nooit reden gehad om over mijn WA autoverzekering van Inshared te klagen.

Aangeraden kattenverzekering via verschillende fora Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Loes op donderdag 5 oktober 2017 over InShared Kattenverzekering

Via verschillende huisdieren en katten fora werd de kattenverzekering van inshared mij aangeraden.

Wat ik zelf fijn vond aan inshared is dat ik echt met een basisverzekering begon en zelf zus en zo kon toevoegen om mijn kat (Nora, 7) naar eigen wens te verzekeren.

Standaard vallen onderzoek, medicijnen, behandeling en (fysio)therapie na een ongeluk, dierenambulance en inslapen onder de dekking van de inshared kattenverzekering. Extra te verzekeren (tot 50% of 100%) zijn o.a. chemotherapie, echo's, bloed- en urineonderzoek, vaccinatie, gebitsreiniging, crematie na overleden etc.

Ik vind het super dat inshared zoveel opties aanbiedt maar niet opdringt. Ook fijn om te weten dat er verzekeraars zijn die een goed product willen aanbieden voor mensen met een hond of kat, in plaats van zich enkel op zorgverzekeringen en autoverzekeringen te richten.

Goede, betaalbare digitale inboedelverzekering Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Brett op vrijdag 29 september 2017 over InShared Inboedelverzekering

Reden dat ik voor de inboedelverzekering van inshared heb gekozen is dat de voorwaarden en digitale werking mijn voorkeur kregen ten opzichte van de concurrentie.

Voor prijs is inshared niet per se de meest aantrekkelijke inboedelverzekeraar. Het complete plaatje sprak mij echter wel erg aan. Ik wil mijn verzekeringen zoveel mogelijk digitaal kunnen beheren en inshared maakt dat in dit geval goed mogelijk met hun inboedelverzekering.

Een tip die ik mee wil geven is dat je als klant van een verzekeraar en dus ook van inshared moet blijven controleren of je niet goedkoper uit kunt zijn bij een ander of zelfs je huidige verzekeraar. Ik heb meegemaakt dat inshared de maandprijs van de inboedelverzekering had verlaagd maar deze niet automatisch had doorgevoerd voor bestaande klanten. Ik heb hier zelf achteraan moeten mailen. De klantenservice reageerde snel en heeft me daarna ook snel overgezet naar de lagere premie zonder dat ik echt heb hoeven klagen of dreigen met een overstap naar de concurrent.

Beoordeling InShared Verzekeringen
Maandpremie: 7.3  
Eigen risico: 7.1  
Dekking: 7.2  
Klantenservice: 6.7  
Voorwaarden: 6.8  
Totaalscore: 6.8
Op basis van 32 ervaringen
Voordelen
  • Midden in de huidige internetgeneratie
Nieuws
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13323
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema