Monuta Verzekeringen

Monuta Verzekeringen

De steun bij iedere uitvaart

Informatie over Monuta Verzekeringen

Monuta is zowel uitvaartverzorger als uitvaartverzekeraar, waardoor men een uitgebreide ervaring heeft binnen deze branche in het algemeen. Zo kan men zich bijvoorbeeld goed verplaatsen in de verschillende rollen en zorgt men ervoor dat de producten goed op elkaar aansluiten. Als klant kun je gemakkelijk van de meer dan 85 jaar aan ervaring profiteren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zowel je verzekering als de uitvaart zelf bij Monuta onder te brengen. Monuta verzekeringen is bovendien een van de grootste partijen op het gebied van uitvaartverzekeringen. Zo weten ze als geen ander wat er van belang is en zorg je ervoor dat het in ieder geval goed geregeld wordt.

Bezoek de website


Monuta Levensverzekeringen
Monuta kan nog wat punten verbeteren Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Karen op donderdag 11 december 2014 over Monuta Uitvaartverzekering

In 2014 hebben we een uitvaart moeten regelen met Monuta als verzekeraar. Het begon al gelijk goed, want de uitvaartverzorger kwam niet op tijd naar een afspraak die om te beginnen al niet makkelijk geregeld kon worden. Toen de afspraak wel plaatsvond, was dit een puur zakelijk gesprek. Dit is in zekere zin te begrijpen, maar een graantje meelevendheid was fijn geweest van een partij die hoort te helpen in zulke lastige situaties. De mentaliteit om het papierwerk zo snel mogelijk af te krijgen is een beetje onbeschoft.
Alle verdere handelingen zijn naar wens en volgens afspraak verlopen. De uitvaart zelf heeft ons zonder klachten achtergelaten. Alleen al het gedoe er omheen wanneer iemand overlijdt, heeft ons niet helemaal tevreden gesteld. Aan de personen met wie wij te maken kregen was duidelijk te merken dat het onbelangrijk voor hen was en daar zit je als rouwend persoon niet op te wachten.

Ik hoop dat Monuta in zichzelf investeert om deze punten te verbeteren. Dan zou ik hen zeker zonder aan kunnen raden voor een uitvaart.

Grootste en mogelijk beste uitvaartverzekeraar van NL Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Mark op dinsdag 11 november 2014 over Monuta Uitvaartverzekering

Monuta is bij mijn weten de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland en heeft ook meerdere dochters. Dit is te zien aan de expertise en lage premie die door Monuta voor een uitvaartverzekering wordt gevraagd.

Zelf heeft ons gezin wel een uitvaartverzekering van Monuta, maar hebben we hier (gelukkig) nog geen beroep op hoeven te doen. Wel heb ik kennissen die dit al wel hebben moeten doen en die zijn heilig overtuigd van de diensten en dekking van Monuta.

geruststellend Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Peter V op dinsdag 13 augustus 2013 over Monuta Uitvaartverzekering

Afgelopen jaar is mijn vrouw overleden na een lang ziekbed. Tussen al het verdriet door moet je ineens een uitvaart regelen. Je wilt natuurlijk dat dit goed gaat, maar je hoofd is er niet goed bij. Gelukkig neemt Monuta dit deels van je over. Ze hebben me altijd goed begrepen en ze denken natuurlijk aan meer dingen waar ik in de eerste instantie aan dacht. Het klinkt gek maar ik heb veel steun aan Monuta gehad.

Beoordeling Monuta Verzekeringen
Maandpremie: 7.4  
Eigen risico: 6.8  
Dekking: 7.0  
Klantenservice: 7.4  
Voorwaarden: 7.6  
Totaalscore: 7.2
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over Monuta verzekeringen
Voordelen
  • Begrijpelijke en heldere voorlichting
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16076
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema