iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 883 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (883)



Sorteer recensies op:
prima geregeld en loopt prima Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.6
Door Gerard Nibbelke op donderdag 21 juni 2018 over ABN Amro Lijfrenteverzekering

Wij hebben dit samen met de privatebanker geregeld. Heel snel soepel en tegen goede condities

Goede expert en snel geregeld Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door Andre Neunzig op vrijdag 15 juni 2018 over ASR Inboedelverzekering

Donderdag met een wolkbreuk het laminaat onder water. Vrijdag gebeld en Maandag erop de expert thuis.Meteen afgehandeld en vrijdag alles vergoed. Expert Remco K. perfect geregeld en zeer duidelijk en eerlijk. Nogmaals bedankt.

Slechte verzekering die je heel lang in de kou laat zitten. Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 3  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.0
Door Maat op zondag 3 juni 2018 over ING Woonhuisverzekering

Ing verzekeringen duurt enorm lang om schade af te handelen ook al is klant niet de veroorzaker en kost het hun dus niks.
Ik zit al 5 weken met een kapotte schuur waar een auto doorgereden is. Verzekeringen tegenpartij wachten al heel lang op een factuur en werken volledig mee.
Ook mijn inboedel is nog steeds niet geregeld waardoor ik geen fiets heb en niet kan wassen.
Het is een schande dat ing mensen zolang laten zitten in de bende.
Ik adviseer niemand om bij ing te verzekeren, ze reageren niet of slecht op mails , laten je in de kou zitten en de telefonisten weten niet waar je het over hebt.

vreselijk, en fbto is gewoon achmea wat bekent staat als bikkelhard. Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Anne op dinsdag 22 mei 2018 over FBTO Inboedelverzekering

FBTO is een vreselijk bedrijf waar je alleen premie mag betalen. Na ruim 25 jaar verzekerd te zijn (alle verzekeringen!) wilde ze niets voor ons doen bij een waterschade. Gewoon afschepen! Wij hebben in die 25 jaar 1 keer een kleine schade verhaald dus ze hebben voldoende aan ons verdient. Maar meedenken ho maar, onaardig personeel.

Nog nooit zo,n waardeloze verzekering meegemaakt Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Huub Sterken op dinsdag 15 mei 2018 over Nationale Nederlanden Inboedelverzekering

Waardeloze verzekering, al meer dan 40 jaar premie betaald, en nou heb ik een keer een schade die de verzekering ook nog maar voor de helft hoeft te vergoeden, dan praat ik over 175 euro, en dan krijg je nul op het request. Dus ik ga mijn conclusies trekken, ga een andere verzekering zoeken, en zal ook nooit iemand aanraden om zich bij Nationale Nederlanden aan te sluiten. Ik hoop ook dat deze ervaring we in de reviews komt te staan, maar dat zal wel niet.

Geen verstand van situatie Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 2  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.0
Door Aniel op maandag 7 mei 2018 over Unigarant Woonhuisverzekering

Slecht... oplichters, alsmede CED expert. Geen verstand van casus en logica. Gaan zelf dingen verzinnen om uit je verzekering te krijgen, terwijl ik met harde bewijsstukken aan kwam.

Unigarant verdiend een IJSKOUDE douche !!!! Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 6  
Dekking: 10  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 4.8
Door P.M. Verkooijen op zaterdag 21 april 2018 over Unigarant Motorverzekering (all risk)

Wij hebben 4 april nieuwe E-Bikes gekocht en ook een E-Bikeverzekering bij Unigarant afgesloten !! Wat zeker NIET goedkoop is. Maar dat is onze keuze.
Netjes binnen 14 dagen betaald !!! Iets wat zeker NIET iedereen doet ...En ik snap best dat we een automatisch aangemaakte brief hebben gekregen.
Nu is mijn voorstel : Verstuur die brieven 2 of 3 dagen LATER !!!
Zo een eerste herinnering komt zo over als ben je een WANBETALER !!
Dit vind ik dus ECHT NIET KUNNEN !! Zo ben je na een jaar een klant kwijt en ik zal ZEKER U Bedrijf NIET aan prijzen bij andere.!!!
Ik voel me zeer VERNEDERD !!!! En oh ja bij de aan te kruisen verzekeringen staat nog NIET eens de E-Bike verzekering !!! Zo ga je niet met welwillende mensen om. Hoe groot het bedrijf ook is !!

Slechte service Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.4
Door Hakim Azarrouy op woensdag 28 maart 2018 over Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

Kort samengevat, top om zaken snel af te handelen m.a.w. je wordt als verzekerde totaal niet serieus genomen. Zaak aanmelden bij Achmea gaat nog goed maar op het moment de zaak in behandeling wordt genomen door een behandelaar zijn er twee opties:

1. Onder een bedrag van € 500,- afkopen - kosten/baten analyse
2. boven de € 500,- zaak snel afhandelen door de verzekerde te overtuigen dat de zaak geen kans van slagen heeft. Alle argumenten worden van tafel geveegd, meer het gevoel dat je tegenover een rechter zit of de advocaat van de tegenpartij. Totaal geen spraken van belangen behartigen van de verzekerde zelf.
3. Meer in discussie met de klant, de verzekerde dan met de tegenpartij.

Kort samengevat, Achmea tijd om wel gemotiveerde behandelaars in dienst te nemen, die het belang van de klant centraal stellen.

SLECHTE Service Achmea

Monuta 9+ Ervaring! Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.4
Door Ben Steenbeeks op donderdag 22 maart 2018 over Monuta Uitvaartverzekering

Helaas kwam ik laatst in aanraking met een persoonlijke uitvaart. Ik kwam erachter dat ik zelf nog geen uitvaartverzekering had en schrok van de hoge kosten van een uitvaart. Na wat onderzoek kwam Monuta voor mij het beste uit de bus. Tijdens het uitzoeken, kwam ik er wel achter dat Yarden voor een reden zo’n scherpe premie heeft. Betaal liever paar cent meer per maand inruil voor betere voorwaarden en goede klantenservice!

Van mij krijgt Monuta een welverdiende 9+

Onbetrouwbaar, heel slechte klantenservice, veel te duur Totaalscore: 2.8
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 8  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.8
Door Hilde op zaterdag 17 maart 2018 over Meeùs Autoverzekering (WA+)

Had al jaren een all risk autoverzekering bij Aegon via een andere tussenpersoon waar ik heel tevreden over was. Werd opeens 'verkocht' aan Meeus. Geen probleem tot ik vroeg om mijn betaling over te zetten naar maandelijks i.p.v. jaarlijks en over te zetten naar WA+. Gebeld en het zou geregeld worden, maandelijks bedrag was in totaal ook lager. Kreeg vervolgens weer een jaarlijkse rekening voor all risk. Gebeld dat anders afgesproken was. Kreeg rekening. WA+, deze was heel veel duurder dan all risk. Ik vroeg om mijn verzekering dan maar te laten zoals dat was. Volgens Meeus was dat niet meer mogelijk, verzekering was opgezegd. Kreeg nog een ander, iets goedkoper aanbod, was laagste wat ze volgens hen konden bieden. Klacht ingediend. Kreeg nog een jaar verzekering voor afgesproken maandprijs voor oude verzekering, maar zit nu met veel duurdere verzekering met minder dekking. Kreeg enkele dagen geleden een 'advies' voor andere verzekering. Weer de duurste, online was het zelfs bij dezelfde verzekeraars goedkoper. Heb het nu helemaal genoeg van Meeus en ga zelf mijn verzekering regelen. Goedkoper en zonder alle ergernis en leugens.Hoop dat dit wel goed gaat lopen? Ik heb nog nooit zo'n onbetrouwbare, niet klantgerichte tussenpersoon meegemaakt.

1 2 3 ... 44 45 46 ... 87 88 89 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16508
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema