iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 801 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (801)



Sorteer recensies op:
Bijzonder slechte service Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.4
Door Michiel op dinsdag 25 juli 2017 over UMC Zorgverzekering

Recent geprobeerd contact te maken via mail met de klantenservice, dan krijg je een week later een briefje terug met "we hebben geprobeerd u te bellen, wilt u ons terugbellen?" Het gemelde tel nummer is van het call center van vgz, daar weten ze niet dat zij het label UMC voeren, vervolgens weer doorverbonden en lang in de wacht, en uiteindelijk inhoudelijk geen antwoord op mijn vraag.

hoe zou je je voelen met zo,n ervaring Totaalscore: 1.6
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.6
Door ms op vrijdag 21 juli 2017 over ASR Woonhuisverzekering

Door illegale acceptgiro geld van mijn rekening afgeschreven asr weigert bedrag terug te boeken kennelijk nemen ze de bedrieger in bescherming.

Perfect hulp Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Geraldo Do Rosario op woensdag 19 juli 2017 over ASR Lijfrenteverzekering

Klantenservice aan de lijn gehad net...
Iedereen wil zo geholpen worden

Ik ben heel erg blij. Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.2
Door S.K Anand op maandag 10 juli 2017 over ANWB Autoverzekering (WA+)

ik ben heel erg blij met de OHRA auto verzekering. De mensen van de klanten service zijn heel netjes en ze praten heel netjes.

Voel mij behandeld als wanbetaler, juist in de schulden gekomen hierdoor!!! Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 5  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.6
Door Evert van Schupppen op vrijdag 7 juli 2017 over ING Aansprakelijkheidsverzekering

Na lang een vaste klant van de ING Bank te zijn geweest werd ik zonder pardon uit de verzekeringen gezet, Ik had een woonzekerpakket voor mijn huurwoning en een W.A. verzekering. Tevens had een al ruim 30 jaar een bankrekening bij de ING Bank ( voorheen uiteraard een Girorekening bij de Postbank)
Doordat ik 1 x niet aan mijn verplichtingen kon voldoen om mijn doorlopende krediet in een positief saldo te doen belanden (moet 1 x per 3 maanden voor 1 hele dag een positief saldo hebben op derekening)
Ik kreeg een brief van de ING Bank dat ik mijn saldo binnen 5 werkdagen moest aanvullen en anders zou mijn kreiet worden ingetrokken.
Helaas kon ik aan dit verzoek niet voldoen met als gevolg dat de ING Bank het krediet introk en tevens mijn bankrekening blokkeerden en alle verzekeringen per direct stop zetten.

Waar voor je geld Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 8.8
Door Alex op donderdag 29 juni 2017 over Agis Zorgverzekering

Een verzekering (inclusief de extra tandarts-verzekering) die zijn geld waard is; nooit gedoe over rekeningen gehad, ruime dekking, aanrader

Gewoon zoals het hoort Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door Walter Berwald op donderdag 22 juni 2017 over ASR Autoverzekering

Goede ervaringen ook met de klanten dienst die erg flexibel is en goed meedenkt.

Heel prettig dat ik bij vragen een beroep kan doen op de klantenservice. Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 7.8
Door F.A. van den Aardweg op maandag 12 juni 2017 over Unigarant Reisverzekering

Ben bezig met het invullen van mijn doorlopende reisverzekering en begreep bepaalde vragen niet. Contact gehad met de klantenservice, deze dame stond mij zeer vriendelijk te woord en gaf mij de juiste antwoorden op mijn vragen.
Fijn dat ik op z'n moment een beroep kan doen op de klantenservice van Unigarant !!!

Tevreden verzekerde Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door Anne op maandag 5 juni 2017 over HEMA Reisverzekering

Moesten wegens narigheid onze vakantie annuleren. Het volledige bedrag snel en zonder problemen teruggekregen. Enige opmerking: jammer dat ze niet belbaar zijn. Alleen mailen kan, en even bellen is soms toch fijner.

Nauwelijks bereikbare en ondeskundige klantenservice. Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.8
Door Steef op vrijdag 5 mei 2017 over HEMA Autoverzekering

Klantenservice alleen via email.
De mail wordt niet/laat beantwoord en telkens door nieuwe medewerkers die verschillende en tegenstrijdige antwoorden geven die later niet correct blijken te zijn. Echt een verschrikkelijk moeizaam contact.

1 2 3 ... 40 41 42 ... 79 80 81 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17330
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema