Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 931 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (931)



Sorteer recensies op:
Ik weet nog niet of ik te weiinig vergoed heb gekregen Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 5.2
Door P g kocken janssen op vrijdag 8 november 2019 over IZA Zorgverzekering

Ik vind het schandalig dat je 90 cent per minuut telefoonkosten moet betalen we betalen al veel zorgkosten +de eigen bijdrage 385 euro en als je dan wil vragen omdat jr denkt dat er te weinig vergoed is voor nieuwe steunzolen dan krijg je een grote telefoon rekening bijna net zoveel als je denkt dat te weinig vergoed is. Moet niet mogen veel mensen kunnen bijna niet rond komen dus je durft niet meer te bellen om te vragen of het klopt maar dit zal niet bij de hoge Heren terecht komen dus word er niks aan gedaan denk ik.

De afhandeling na het overlijden van mijn man is uitstekend verzorgd en ontzorgd Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Lodewijk op donderdag 31 oktober 2019 over DELA Uitvaartverzekering

Na het overlijden van mijn man ben ik goed geholpen door de DELA

Onbekend Emailadres? Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.0
Door F. van Schalm op zaterdag 26 oktober 2019 over ASR Overlijdensrisicoverzekering

Ik zoek per Email info over een oude polis.
Op de website staat 'info@asrverzekeringen.nl' als contactadres.
Ik krijg de mail terug van hun Postmaster met opmerking dat Email adres niet bekend is. Ra ra hoe kan dat?

Heel fijn geholpen Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door jonker op vrijdag 11 oktober 2019 over Centraal Beheer Autoverzekering (all risk)

Zeer correcte afhandeling van het telefonisch contact,erg duidelijke uitleg
over hoe te handelen.Zeer vriendelijk dame.

Zeer slecht Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.0
Door Maarten op dinsdag 1 oktober 2019 over ANWB Bromfietsverzekering

Ik ben van achter aangereden door een afslaande auto terwijl ik op een fietspad reed met mijn snorscooter.
ANWB weigerd contact op te nemen met de verzekering van de tegenpartij en mij te vertegenwoordigen omdat ik een WA-verzekering bij hun heb. Ongehoord! Ik raad ANWB ten zeerste af! Tenzij je graag niet geholpen wilt worden.

klantenservice prima organisatie groot en wat stuk in opereren Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.0
Door Corinne Jaspers op dinsdag 17 september 2019 over Reaal Lijfrenteverzekering

Al onze verzekeringen hebben wij al meer dan 20 jaar ondergebracht bij Unive.
Wat wij lastig vinden is dat het niet via die ene trechter loopt . Verder duurt het heel lang eer je bevestiging krijgt van je storting. Mensen aan de lijn zijn heel aardig.

Autoverzekering net afgesloten met een nette premie en nette e-mail bevestiging. Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Jan Pieter op maandag 15 juli 2019 over VerzekerUzelf.nl Autoverzekering (WA+)

Net een Autoverzekering afgesloten. Verliep soepel. Schadevrije jaren netjes overgenomen. Nette premie. Kortom allemaal heel NETJES. En nou maar erop vertrouwen dat als er een schade ontstaat, dit ook netjes wordt afgehandeld :).

Ditzo een ramp met communiseren. Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.8
Door |Ruud Scherjon op vrijdag 5 juli 2019 over Ditzo Autoverzekering (all risk)

Mijn autoverzekering bij Generali werd februarui 2018 overgenomen door ASR die de verzekering enige tijd later onderbracht bij Ditzo .
Omzetten van mijn all-risk verzekering naar WA+ werkt bij Ditzo in de praktijk niet. Bij telefonisch contact via Ditzo-klantenservice wordt me een veel hogere premie voorgeschoteld dan via de website. Contact met de klantenservice via chat-kanaal is ook binnen kantooruren buiten werking. Ander contact met Ditzo wordt alleen via sociale media aangeboden en wie geen smartphone heeft valt buiten de boot.
Opzeggen van de autoverzekering via de website gaat ook niet. Reden voor mij om helemaal te stoppen met Ditzo

Slechte administratie, niet doen! Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.2
Door Xaz Ziri op donderdag 27 juni 2019 over Aon Inboedelverzekering

Opgezegd op 1 juni via de site. Volgens de site wordt dit na vier werkdagen verwerkt, maar nee. Na 2 telefoontjes en 4 weken later is het nog niet afgehandeld, en probeert men gewoon de volgende maand te incasseren. Als de administratie al zo traag en slecht georganiseerd is, ben ik heel blij dat ik nooit schade heb gehad. Nooit meer Aon voor mij.

Slechte IT-ers, die niet klantvriendelijk denken. Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door M. Belfi op maandag 3 juni 2019 over IZZ Zorgverzekering

Het is een goede verzekering, maar kunnen jullie niet een normale manier vinden om een betaling boven de € 220.- te laten verrichten.

Ik heb mijn digid gevonden, maar dan moet ik een app installeren; dan krijg ik een pagina waarin mij in ieder geval niet duidelijk is, waarom ik een sms zou moeten krijgen en hoe....... Als ik dan een hele poos naar mijn beeldscherm heb gekeken en overal heen gescrolld heb, dan begin ik langzamerhand te verlangen naar een zorgverzekering met in ieder geval IT-ers, die wat meer begrip tonen voor mensen, die niet de hele dag zitten te pixelstaren!

En waar ik de titel voor mijn ervaring in moet vullen is mij ook niet duidelijk.

1 2 3 ... 46 47 48 ... 92 93 94 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13094
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema