Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 936 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (936)



Sorteer recensies op:
zeer slecht Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door e de ruiter op donderdag 23 april 2020 over De Goudse Arbeidsongeschiktheid

sluit geen AOV verzekering af bij deze partij, Polisvoorwaarden worden niet nageleefd. Ze doen er alles aan om niet te hoeven betalen. Zijn heel traag met reageren.
Je komt bedrogen uit als je bij de Goudse een AOV verzekering afsluit.

jammer ik had verwacht dat de outo verzekerd zou worden Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door mevrouw Nancy Welkens op maandag 20 april 2020 over Interpolis Woonhuisverzekering

Redelijk.Ik werd doorverwezen naar een andere maatschappij. Independer terwijl ik al jaren verzekerd ben bij interpolis.

Slechte Service Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 6.6
Door Arnaud op maandag 30 maart 2020 over Ditzo Autoverzekering (WA+)

Probeer al ruim een week in contact tekomen vanwege een vraag over factuur , Helaas wordt mijn vraag via Whatsapp niet beantwoord. Graag had ik me vraag beantwoord willen hebben voor de eind betaaldatum bereikt was.. Helaas ook dit niet het geval waardoor ik of gedwongen moet betalen zonder uitleg.

Inmiddels ook een e-mail gekregen dat mijn premie is stopgezet
Rare manier van werken dit.

geen aanrader Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 5  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.0
Door E.M Backx op donderdag 26 december 2019 over ASR Autoverzekering (all risk)

een ongelooflijke slechte afhandeling.
ASR is beslist geen aanrader

prijsverhoging Totaalscore: 3.8
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 2  
Dekking: 8  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.8
Door Bob Oostveen op dinsdag 10 december 2019 over Ditzo Woonhuisverzekering

Kreeg vandaag bericht dat de woonhuisverzekering per 01-01-2020 omhoog.
gaat. Verrassend toch !!!!
Even de papieren erbij en een duidelijke verhoging en tevens de vraag of ik dan meer kan claimen bij schade.
DITZO verhoogd de premie met 12.5 %, niet of nauwelijks onderbouwd. Hoe verder mer DITZO.
Bij schade aan het woonhuis maar € 800.-- krijg je de mededeling dat de schade is ontstaan door slecht onderhoud (waterschade bij slecht weer)
Succes mensen.

Ik weet nog niet of ik te weiinig vergoed heb gekregen Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 5.2
Door P g kocken janssen op vrijdag 8 november 2019 over IZA Zorgverzekering

Ik vind het schandalig dat je 90 cent per minuut telefoonkosten moet betalen we betalen al veel zorgkosten +de eigen bijdrage 385 euro en als je dan wil vragen omdat jr denkt dat er te weinig vergoed is voor nieuwe steunzolen dan krijg je een grote telefoon rekening bijna net zoveel als je denkt dat te weinig vergoed is. Moet niet mogen veel mensen kunnen bijna niet rond komen dus je durft niet meer te bellen om te vragen of het klopt maar dit zal niet bij de hoge Heren terecht komen dus word er niks aan gedaan denk ik.

De afhandeling na het overlijden van mijn man is uitstekend verzorgd en ontzorgd Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Lodewijk op donderdag 31 oktober 2019 over DELA Uitvaartverzekering

Na het overlijden van mijn man ben ik goed geholpen door de DELA

Onbekend Emailadres? Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.0
Door F. van Schalm op zaterdag 26 oktober 2019 over ASR Overlijdensrisicoverzekering

Ik zoek per Email info over een oude polis.
Op de website staat 'info@asrverzekeringen.nl' als contactadres.
Ik krijg de mail terug van hun Postmaster met opmerking dat Email adres niet bekend is. Ra ra hoe kan dat?

Heel fijn geholpen Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door jonker op vrijdag 11 oktober 2019 over Centraal Beheer Autoverzekering (all risk)

Zeer correcte afhandeling van het telefonisch contact,erg duidelijke uitleg
over hoe te handelen.Zeer vriendelijk dame.

Zeer slecht Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.0
Door Maarten op dinsdag 1 oktober 2019 over ANWB Bromfietsverzekering

Ik ben van achter aangereden door een afslaande auto terwijl ik op een fietspad reed met mijn snorscooter.
ANWB weigerd contact op te nemen met de verzekering van de tegenpartij en mij te vertegenwoordigen omdat ik een WA-verzekering bij hun heb. Ongehoord! Ik raad ANWB ten zeerste af! Tenzij je graag niet geholpen wilt worden.

1 2 3 ... 46 47 48 ... 92 93 94 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema