iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 905 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (905)



Sorteer recensies op:
Slechte bemiddeling bij onterechte declaratie Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.8
Door Niels op vrijdag 14 december 2018 over AnderZorg Zorgverzekering

Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.

Slechte red aring. Inefficiënt. Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 3.0
Door E.lewin op vrijdag 7 december 2018 over Centraal Beheer Woonhuisverzekering

ERVARING.
Byzonder slechte ervaringen. Mijn polis is nooit terug te vinden als ik iets wil melden.
Het personeel is overigens vriendelijk en behulpzaam.

De jaarpremie van meer dan 300 E wordt overigens wel altijd feilloos afgeschreven..

Betaalbaar, basispremie onder de 100 euro, mobiele mogelijkheden Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Kees v. Houten op zaterdag 24 november 2018 over Just Zorgverzekering

Zojuist mijn overstap ingediend bij Just; ze bieden de drie dingen waar ik het meest naar op zoek was: relatief betaalbare premie, uitgebreide mobiele app en voldoende afspraken met de zorgverleners in mijn directe omgeving. App de dokter schijnt ook een erg goede aanvulling te zijn van de zorgverzekering.

Ik heb gekozen voor het maximale eigen risico van 885 euro. Dit verlaagt de basispremie met 17,50 euro naar 95,70. Voeg daar Just Smile á 8,20 euro aan toe en ik kom op 103,90 euro per maand.

Just behoort ongetwijfeld tot de goedkoopste zorgverzekeraars. Ik heb geen enorm zorgwekkende berichten gelezen over de kwaliteit van de service die ze bieden, maar als ik op 2014, 2015, 2016, 2017 en (tot en met vandaag) 2018 mag vertrouwen, dan zal ik ze toch niet nodig hebben.

Uitstekende zorgverzekering voor ouderen, wat minder voor jongeren Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Evelien Hoeks op zondag 18 november 2018 over Zilveren Kruis Zorgverzekering

Zilveren Kruis is absoluut een goede keuze voor wie op zoek is naar een zorgverzekering met hoge kwaliteit. Door de jaren heen heb ik twee of drie keer (ziekenhuis)zorg nodig gehad met een feilloze service van Zilveren Kruis haar kant. De dekking is goed, de voorwaarden zijn goed, en de klantenservice is uitstekend. Voor mij is het persoonlijk minder interessant geworden om bij Zilveren Kruis te blijven omdat haar premie met 7.50 euro per maand omhoog gaat terwijl ik zo weinig zorg nodig heb, dat ik toch maar eens moet gaan kijken naar goedkopere opties. Dat gezegd hebbende, zou ik Zilveren Kruis aan blijven raden aan personen die wel jaarlijks door hun eigen risico heen gaan en uitstekende service verwachten bij de zorg die zij nodig hebben. Vooral voor de oudere doelgroepen zou Zilveren Kruis dus wel een goede fit zijn terwijl gezonde jongeren beter af zijn bij een zorgverzekeraar met een meer betaalbare maandpremie, eventueel in combinatie met een hoger of zelfs maximaal eigen risico. Ik ben pas een dag bezig met het vergelijken van de zorgverzekeringen van volgend jaar en heb nu al door dat ik met gemak 15-25 euro per maand kan besparen door het roer om te gooien.

Teleurgesteld in de extreme verhoging van de premie Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door Needoei op maandag 12 november 2018 over De Friesland Zorgverzekering

Wat een lachertje dat een regionale zorgverzekeraar haast de duurste zorgverzekering van het land heeft. Ik ben zeker niet van plan om die extra 9 euro per maand over te maken naar een verzekeraar die in essentie alleen afspraken hoeft te maken met plaatselijke zorgaanbieders en zo de kosten juist lager zou moeten kunnen houden dan landelijke zorgverzekeraars. Ik heb altijd een goede mening gehad over de service van de Friesland maar het moge duidelijk zijn dat het laag houden van de premie niet onder de prioriteiten valt. Iets duurder wil ik wel betalen, veel duurder niet!

CZ niet eens zoveel duurder in 2019 Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door TJ op zaterdag 10 november 2018 over CZ Zorgverzekering

Gezien het feit dat er zorgverzekeringen zijn die boven de 130 euro per maand uitkomen, vind ik de prijs voor de kwaliteit van CZ niet eens zo gek klinken voor het jaar 2019. Voor de basisdekking zal ik volgend jaar net geen 125 euro per maand betalen, exclusief de aanvullende dekkingen waar ik nog niet zeker van ben welke ik volgend jaar denk nodig te gaan hebben. De verzekeringen worden weer duurder zoals we inmiddels wel kunnen verwachten maar ik zou het zelf zeer onverstandig vinden om naar de meest uitgeklede zorgverzekering te stappen, dan betaal ik zelf bij voorkeur een paar euro extra per maand om daarbij de garantie te hebben dat ik goede kwaliteit ontvang. Verplicht is het toch, doe het dan gelijk goed ook.

Ben al jaren bij deze verzekering zonder problemen, heb vrienden geadviseerd Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door Martin De la Roij op woensdag 7 november 2018 over Centraal Beheer Autoverzekering (all risk)

Prima verzekering jaren lang goede ondersteuning

Trouwe klant van Unive door de goede kwaliteit en service Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Geertje op zondag 4 november 2018 over Univé Zorgverzekering

Unive heeft bij mij om de hoek een kantoor, wat alles heel makkelijk maakte voordat het digitale tijdperk echt tot leven kwam voor dit soort zaken. Even op de fiets om dit of dat te regelen mbt de verzekeringen, en klaar. Nu hoef ik nooit meer op de fiets te stappen om dingen te regelen, want Unive gaat gewoon met de tijd mee door alles online mogelijk te maken, en blijf ik steevast verzekerd bij Unive door de altijd positieve ervaringen die ik met ze heb. Ik kan ook online overstappen naar een ander, in de hoop dat ik geld bespaar en een verzekeraar kies met een vergelijkbaar goede kwaliteit/service. Maar dat idee trekt me niet door de comfort die ik vind bij Unive. Met de pakketkorting is het nog mogelijk om een paar procent (afhankelijk van het aantal afgesloten schadeverzekeringen) te besparen op premies, ik ontvang hiermee 4% korting. Niet echt iets om over naar huis te schrijven omdat in ieder geval de zorgverzekering al buiten boord valt (wat was dat anders fijn!), maar toch bespaart het ruwweg 20 euro op jaarbasis. Deze pakketkorting kan oplopen tot 10%, wat het toch zeker wel interessant maakt voor sommige mensen. Hoe dan ook, ik ben altijd goed te spreken geweest over Unive, hoewel ik onvoldoende ervaring heb met concurrerende partijen om nou echt te zeggen dat Unive de beste of de goedkoopste is.

Altijd een professionele indruk van OHRA Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Jacob op woensdag 31 oktober 2018 over OHRA Zorgverzekering

OHRA heeft met CZ een zeer sterke zorgverzekeraar achter zich staan. Dit betekent voor de klant dat de dekking goed en breed is, met veel afgesloten contracten bij zorgverstrekkers door heel Nederland. Bovendien is OHRA ijzersterk in de mogelijkheden die ze online biedt; op het gebied van online inzicht in jouw zorgverzekering, is niemand sterker dan OHRA. Vaak is het nog steeds moeilijk om iets simpels zoals de huidige status van het verbruikte eigen risico in te zien; bij OHRA is dat zeer eenvoudig. Ook buiten online om is OHRA zeer sterk, met een snelle response, of dit nou via e-mail of via telefoon is, deskundig antwoord en een allround professionele indruk.

Waar een enkeling op zou moeten letten is of diens medicijn naar keuze wel wordt vergoed, omdat soms exclusief de medicijnen van farmaceut X worden vergoed en niet die van Y en Z. Deze praktijken vinden niet alleen plaats bij OHRA; meerdere zorgverzekeraars hebben exclusieve afspraken met de makers van specifieke medicijnen. Sowieso handig om hier rekening mee te houden voordat men een nieuwe zorgverzekering afsluit voor het volgende jaar, bij welke zorgverzekeraar ook.

Op bovenstaande na heb ik nog geen echte nadelen ontdekt aan OHRA. De prijs is niet de laagste, maar de kwaliteit is dat ook zeker niet. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is volledig naar mijn zin. OHRA heeft nooit lang op zich laten wachten als het aankomt op betalingen en handelt alles altijd zeer netjes af, met duidelijke communicatie.

Voor mij is het nog even afwachten of het in 2019 opnieuw OHRA wordt voor mij. Er zal een grote verandering plaats moeten vinden in de verhouding tussen prijs en kwaliteit om mij weg te jagen, maar je weet het nooit. Tot die tijd ben ik overtuigd van de kwaliteiten van OHRA voor mijn zorgverzekering, reisverzekering, inboedelverzekering en autoverzekering. Alleen rechtsbijstand neem ik voor nu elders af.

Beste goedkope zorgverzekering Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Joost op dinsdag 30 oktober 2018 over Just Zorgverzekering

Sinds dit jaar gekozen voor de basisverzekering van cz direct, puur omdat zij bij alle grote vergelijkers als beste goedkope zorgverzekeraar word beoordeeld. Ik ben nog jong genoeg om geen chronische ziekte te hebben, en probeer buiten dat ook gezondheidsbewust te leven. Nooit griep, nooit verkouden, helemaal niets. Dus ik had vorig jaar berekend hoeveel ik had kunnen besparen door de goedkoopst mogelijke zorgverzekering met maximaal vrijwillig eigen risico te kiezen, en dat kwam uit rond de 200 euro per jaar tov wat ik voorheen betaalde! Vanzelfsprekend direct de overstap aangevraagd, cz direct heeft wat dit betreft alle taken op zich genomen.

Nog geen gebruik gemaakt van zorg behalve de tandarts. Ik heb aanvullend Tand 1 afgesloten, waarmee ik 75% verzekerd ben tot een bedrag van 250 euro. Dit is niet perse een vereiste dekking voor mij maar toch zal ik deze voor de zekerheid wel houden. De premie is met 8 euro per maand niet onacceptabel hoog. De afhandeling van de kosten van mijn tandartsbezoek is vlekkeloos verlopen. Dat doet mijn vertrouwen in cz direct goed.

Cz direct heeft ook afspraken met sportscholen maar helaas valt mijn sportschool daar niet binnen dus kom ik niet in aanmerking voor korting op mijn abo. Wel een extra voordeel voor sommige jongeren die sportief willen blijven en minimale zorgpremie willen betalen.

1 2 3 ... 45 46 47 ... 89 90 91 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15603
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema