iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 876 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (876)



Sorteer recensies op:
Slechte service Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.4
Door Hakim Azarrouy op woensdag 28 maart 2018 over Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

Kort samengevat, top om zaken snel af te handelen m.a.w. je wordt als verzekerde totaal niet serieus genomen. Zaak aanmelden bij Achmea gaat nog goed maar op het moment de zaak in behandeling wordt genomen door een behandelaar zijn er twee opties:

1. Onder een bedrag van € 500,- afkopen - kosten/baten analyse
2. boven de € 500,- zaak snel afhandelen door de verzekerde te overtuigen dat de zaak geen kans van slagen heeft. Alle argumenten worden van tafel geveegd, meer het gevoel dat je tegenover een rechter zit of de advocaat van de tegenpartij. Totaal geen spraken van belangen behartigen van de verzekerde zelf.
3. Meer in discussie met de klant, de verzekerde dan met de tegenpartij.

Kort samengevat, Achmea tijd om wel gemotiveerde behandelaars in dienst te nemen, die het belang van de klant centraal stellen.

SLECHTE Service Achmea

Monuta 9+ Ervaring! Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.4
Door Ben Steenbeeks op donderdag 22 maart 2018 over Monuta Uitvaartverzekering

Helaas kwam ik laatst in aanraking met een persoonlijke uitvaart. Ik kwam erachter dat ik zelf nog geen uitvaartverzekering had en schrok van de hoge kosten van een uitvaart. Na wat onderzoek kwam Monuta voor mij het beste uit de bus. Tijdens het uitzoeken, kwam ik er wel achter dat Yarden voor een reden zo’n scherpe premie heeft. Betaal liever paar cent meer per maand inruil voor betere voorwaarden en goede klantenservice!

Van mij krijgt Monuta een welverdiende 9+

Onbetrouwbaar, heel slechte klantenservice, veel te duur Totaalscore: 2.8
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 8  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.8
Door Hilde op zaterdag 17 maart 2018 over Meeùs Autoverzekering (WA+)

Had al jaren een all risk autoverzekering bij Aegon via een andere tussenpersoon waar ik heel tevreden over was. Werd opeens 'verkocht' aan Meeus. Geen probleem tot ik vroeg om mijn betaling over te zetten naar maandelijks i.p.v. jaarlijks en over te zetten naar WA+. Gebeld en het zou geregeld worden, maandelijks bedrag was in totaal ook lager. Kreeg vervolgens weer een jaarlijkse rekening voor all risk. Gebeld dat anders afgesproken was. Kreeg rekening. WA+, deze was heel veel duurder dan all risk. Ik vroeg om mijn verzekering dan maar te laten zoals dat was. Volgens Meeus was dat niet meer mogelijk, verzekering was opgezegd. Kreeg nog een ander, iets goedkoper aanbod, was laagste wat ze volgens hen konden bieden. Klacht ingediend. Kreeg nog een jaar verzekering voor afgesproken maandprijs voor oude verzekering, maar zit nu met veel duurdere verzekering met minder dekking. Kreeg enkele dagen geleden een 'advies' voor andere verzekering. Weer de duurste, online was het zelfs bij dezelfde verzekeraars goedkoper. Heb het nu helemaal genoeg van Meeus en ga zelf mijn verzekering regelen. Goedkoper en zonder alle ergernis en leugens.Hoop dat dit wel goed gaat lopen? Ik heb nog nooit zo'n onbetrouwbare, niet klantgerichte tussenpersoon meegemaakt.

Keurig netjes te woord gestaan en advies gekregen. Ook het probleem opgelost Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Marcel op maandag 12 maart 2018 over Unigarant Autoverzekering (all risk)

Goed behandeld door de behandelaar. En corect advies gekregen.dikke top.

Onbegrijpelijk Totaalscore: 3.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 3  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.6
Door jordi op dinsdag 30 januari 2018 over Menzis Zorgverzekering

De verzekering geeft weinig informatie aan de omstandigheden waar ik mee te maken had.
Zo krijg ik een automatische incasso vanuit het niets zonder te vragen of ik het wel kan betalen, dit betekende dat ik 3 automatische incasso's in 1 maand moest betalend zonder te vragen of ik het wel kon betalen en of het voor mij uit kwam.

Dan nog de klantenservice, ik heb naar menzis gebeld om een polisblad te krijgen omdat ze mij een automatische incasso hadden gestuurd omdat mijn partner nog maar net in Nederland was geregistreerd. Hier kreeg ik alleen een melding in me E-mail van dat ik een automatische incasso moest betalen zo vanuit het niets, ik heb geen polisblad hiervan gekregen, ik moest hier speciaal voor bellen.

Ik heb een paar keer moeten bellen, want degene die mijn behandeling heeft gedaan heeft de aanvraag naar de verkeerde afdeling gestuurd, de werkwijze bij dit bedrijf is zeer onprofessioneel.

Je kan beter twee keer nadenken voor je dit bedrijf kiest als je zorgverzekeraar.

Schandaal!! Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 2  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.0
Door Teresa Palmira Medina Martin op dinsdag 30 januari 2018 over Interpolis Lijfrenteverzekering

Ik wacht al meer dan een jaar op een oplossing voor de uitkering van mijn Lijfrenteverzekering. Niemand wil mij helpen, noch Interpolis, noch de Rabobank die Interpolis mij willen sturen. Schandaal!!.
Ik denk aan het nemen van maatregelen

heel slecht en als ik lees in braband de mensen problemen krijgen met vergoeding Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.4
Door scholten. op maandag 22 januari 2018 over VGZ Zorgverzekering

Zorg verz: VGZ.

Zonder nieuwe prijs opgaaf voor 2018 kreeg mijn vriendin voor 1-1-2018,een

nieuwe maand premie van 117.50 was 104.95 euro in 2017.

Dus een slecht begin,dus overstappen!

Ontzettend slechte verzekering. Als er iets gebeurt zijn ze waardeloos! Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.2
Door Channoux op zaterdag 13 januari 2018 over Centraal Beheer Autoverzekering (WA+)

Net na het ongeluk het noodnummer proberen te bellen, maar daar was niemand te bereiken. Tot zo ver de 24/7 service. Ik heb daar voor een klacht bij ze ingediend, maar ook niets meer van gehoord.

Je krijgt geen vaste medewerker aangewezen, dus we moesten het verhaal ook iedere keer opnieuw vertellen. Opeens waren er ook dingen toegevoegd die nooit verteld waren. Zoals dat ik opeens betrokken zou zijn geweest en letsel zou hebben, terwijl ik in de trein zat. Die fout mogen ze wat mij betreft niet maken.

Verder wordt je ook totaal niet goed geholpen en zegt iedere medewerker wat anders over wat je kan doen. De 'service' duurt wat mij betreft ook veel te lang met tien werkdagen. De verzekering van de tegenpartij heeft ons meer geholpen dan Achmea.

Heel onprofessioneel Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 1  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.8
Door Maria Jansen op woensdag 10 januari 2018 over Centraal Beheer Inboedelverzekering

Na meer dan 16 jaar klant te zijn zeer ontevreden over
de inboedel/woongarant verzekering.
Nog nooit wat geclaimt als je iets vraag wordt het gelijk gezien als claim.

Netpolis heeft een slechte service en is niet transparant Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 3.0
Door Harman op donderdag 28 december 2017 over NetPolis Autoverzekering (WA+)

Ik heb geen goeie ervaringen met Netpolis, met name omdat Netpolis telefonisch niet bereikbaar is.

OP email's wordt heel weinig toelichting gegeven , zelfs verzoeken in de mail om gebeld te worden, worden niet gehonoreerd.

Daarnaast is Netpolis niet transparant omtrent hun bonus-malus regelingen.
Ik heb met 1 schade, 7 of 8 treden moet inleveren.

Hierdoor ondervind ik enorm veel hinder bij andere verzekeraars. Je wordt praktisch beperkt in je toekomstige vrijheid wat betreft verzekeraar als je éénmaal bij Netpolis bent.

1 2 3 ... 43 44 45 ... 86 87 88 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16139
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema