iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 914 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (914)



Sorteer recensies op:
klantenservice ondeskundig Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door René op woensdag 20 februari 2019 over UMC Zorgverzekering

klantenservice geeft vage en onduidelijke antwoorden die achteraf makkelijk te weerleggen zijn (ondeskundig/incompetentie ?)
schriftelijke vragen zijn niet meer mogelijk via mail vanwege de antwoorden die bindend zijn of onjuist.

uitstekende serviceverlening en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.4
Door jan van soest op maandag 7 januari 2019 over Reaal Uitvaartverzekering

Bij mijn vader destijds uitstekende pieteit en klantvriendelijke serviceverlening ervaren.

Nooit meer Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 4.6
Door Dick op zondag 6 januari 2019 over ZEKUR Zorgverzekering

Op 29 december ontving ik een brief met dagdatum 19 december erop vermeld (dus lekker in het verleden gedateerd) met daarin de mededeling dat mijn ziekenhuis NIET gecontracteerd is. En daar moest ik het mee doen; ik kan dus ineens niet meer naar mijn vaste ziekenhuis, tenzij ik een duurder pakket afsluit. Opzeggen kon niet meer, het jaar was voorbij.

Zekur heeft wat mij betreft niet voldaan aan de informatieplicht. Ze beroepen zich op mijn onderzoeksplicht; ergens ik november herb ik een vrij willekeurige email ontvangen met daarin onderin een link 'Bekijk de wijzigingen voor 2019' zeg maar. Geen duidelijke call to action om te controleren of jouw ziekenhuis gecontracteerd is.

Ik heb hiervoor de rechtsbijstand ingeschakeld en ze gaven mij gelijk. Echter is de Wet op een aantal punten wat vaag waardoor een procedure lastig zal zijn.

ZEKUR NIET doen! Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Frits op zondag 6 januari 2019 over ZEKUR Autoverzekering

Vorige maand een autoverzekering bij Zekur afgesloten. Premie leek erg weinig in vergelijking tot de rest. De eerste maand werd het beloofde bedrag a €29,- afgeschreven. De opvolgende maand (januari) was dit bedrag uit het niets met maarliefst !!€10!! verhoogd!

Vervolgens de klantenservice gebeld en maar liefst 56 minuten!! in de wachtrij mogen staan om iemand te woord te kunnen staan. Daar werd mij verteld dat de premie dit jaar met €10 is verhoogd.
Stelletje oplichters zijn het!

ZEKUT NIET DOEN!!

Jammer, dat samen gaan met delta lloyd en veel hogere zorgpremie Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.6
Door SDS op zondag 30 december 2018 over Nationale Nederlanden Zorgverzekering

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de zorgverzekering van NN aan de te dure kant vind worden voor wat je ervoor terugkrijgt. Nu is het wel zo dat de inhoud van iedereens zorgverzekering kleiner word terwijl de kosten hoger worden, bij NN is het alleen wel wat extra buitenproportioneel. Komend jaar gooien ze de premie 9 euro per maand(!) omhoog vergeleken met dit jaar en gaan ze ook nog eens onder 1 dak verder met delta lloyd(!!). Dat laatste is voor mij de grootste afknapper en ook de reden waarom ik mijn zorg elders ben gaan zoeken. Hadden ze een gemiddelde verhoging van de premie aangekondigd en geen plannen om met 1 van de slechtste financiele dienstverleners van NL samen te gaan, dan zou ik er waarschijnlijk voor hebben gekozen om te blijven. Misschien overdrijf ik en valt de impact van delta lloyd wel mee op de kwaliteit van NN, ik ga het er echter niet op wagen.

Meeus is ondanks wettelijke verplichting nalatig Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 7.0
Door Stassen op donderdag 27 december 2018 over Meeùs Autoverzekering (oldtimer)

Ik ben bij een andere autoverzekeringsmaatschapij uit de verzekering gezet omdat Meeus heeft nagelaten bij beëindiging de schadevrije jaren te melden aan het Roy-Data systeem ( royement verklaring ) dit zijn ze verplicht .

Erg slecht daar ik van de een op de andere dag onverzekerd bleek !

Hr H Stassen te Vught

De zorgverzekering van Fbto is zeker een aanrader Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door F.van Dijk op woensdag 26 december 2018 over FBTO Zorgverzekering

Fbto is voordelig in de prijs van de zorgverzekering, helder in de voorwaarden en meer dan prima in de klantenservice.

De basisverzekering van Fbto á € 109,95 per maand bestaat standaard uit een naturaverzekering. Volgens gegevens van grote websites is ruim 80% van de mensen op zoek naar een naturapolis, dus zal deze voor de meeste mensen voldoen. Voor € 7,55 extra per maand wordt de verzekering omgezet in een restitutiepolis. Zowel op het gebied van naturapolissen als restitutiepolissen behoort Fbto hiermee tot de goedkoopste zorgverzekeraars.

Naast lage lasten biedt Fbto nog enkele voordelen die niet per se aanwezig zijn bij zorgverzekeraars, zoals zelf bepalen wanneer je de zorgpremie betaalt, een extra hoge korting als je voor € 885 eigen risico kiest (€ 22 per maand korting, gemiddeld ligt deze korting veel lager). Je kan er ook nog voor kiezen om eigen risico in termijnen te betalen. Fbto houdt er dus sterk rekening mee dat mensen die het best wel krap hebben, hier en daar wel een goede regeling kunnen gebruiken om niet in de schulden te komen.

Naar mijn idee zijn de aanvullende pakketten van Fbto ook van hoge kwaliteit terwijl de prijs ruim onder het gemiddelde ligt voor o.a. fysiotherapie, tandzorg en alternatieve geneeswijzen. Ik ben echter verre van een specialist op dit gebied.

Ik ben sinds 2 jaar klant bij Fbto, ik bekijk de producten van de concurrenten jaarlijks voor eventuele besparingen, tot nu toe zonder succes!

Slecht, doen alles om niet uit te keren. Je word niet terug gebeld. Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.0
Door Desie op vrijdag 21 december 2018 over Nationale Nederlanden Motorverzekering

Voertuig gesloten. Na 3 maanden word ik continu voor gek gehouden.
Krijg geen vragen op mn antwoorden en ze zouden me 4x bellen en ze hebben 0x gebeld.

Slecht bedrijf!

Administratie eigen risico mag wat sneller Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.2
Door Cornelis op zondag 16 december 2018 over Univé Zorgverzekering

Inmiddels is het maanden geleden dat ik een kleine ingreep moest ondergaan in het ziekenhuis. Het was mijn verwachting dat Unive snel duidelijkheid zou geven wat betreft de kosten, omdat ik natuurlijk graag zou weten hoeveel eigen risico ik moet gaan betalen. Inmiddels zitten we bijna in het nieuwe jaar en heb ik nog steeds geen bericht ontvangen over de te betalen rekening. Met Unive bellen heeft ook niks geholpen, "dat kan even duren" zeggen ze dan. Verder vind ik Unive een top zorgverzekeraar, met nooit enige problemen. Ik kan me ook niet herinneren dat ik ooit zo lang heb moeten wachten op een rekening. Inzicht in het eigen risico is wel een verbeterpuntje geworden voor ze.

De ingreep betrof het verwijderen van een verdachte moedervlek. Dit heb ik al eerder moeten laten doen, maar dan deed de huisarts het zelf en betaalde ik daar geen eigen risico over (niet voor de ingreep zelf, wel voor het lab onderzoek). Deze keer moest het door de dermatoloog gedaan worden, inclusief lab onderzoek, dus maak ik me al lange tijd zorgen over de hoogte van de persoonlijke rekening.

Bovenstaande terzijde, blijf ik in 2019 gewoon verzekerd bij Unive.

Slechte bemiddeling bij onterechte declaratie Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.8
Door Niels op vrijdag 14 december 2018 over AnderZorg Zorgverzekering

Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.

1 2 3 ... 45 46 47 ... 90 91 92 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15104
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema