iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 804 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (804)



Sorteer recensies op:
Prima verzekering met voldoende persoonlijke keuze Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.2
Door MCM Zwarts V Schie op dinsdag 5 september 2017 over AnderZorg Zorgverzekering

prima verzekering met voldoende persoonlijke keus

Een warm bad, maar waar net zo goed op de regeltjes gelet wordt! Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Anna op woensdag 23 augustus 2017 over ASR Motorverzekering (all risk)

Menselijk, betrokken gesprek gehad. Top. Zo moesten er meer hulpvaardige mensen zijn. Zakelijk maar toch heel betrokken. Duidelijke uitleg, zonder versprekingen te doen!

Super goed. Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Suzan boom op woensdag 2 augustus 2017 over Interpolis Autoverzekering

Vorig jaar auto pech in buitenland. Via de verzekering kregen we toestemming om onze auto te laten repareren In italie. Ondanks het hoog seizoen kregen we binnen 48 uur een huur auto. We werden super goed voorgelicht geholpen en te woord gestaan. Ook door de nood hulp voor de huur auto. Echt super. 2 weken lang in de vakantie vervangend vervoer. Alle kosten vergoed. En zonder pardon. Ze wilde zelfs mijn telefoon kosten nog vergoeden maar daar heb ik nee tegen gezegd ze hadden al zoveel voor ons gedaan.

Bijzonder slechte service Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.4
Door Michiel op dinsdag 25 juli 2017 over UMC Zorgverzekering

Recent geprobeerd contact te maken via mail met de klantenservice, dan krijg je een week later een briefje terug met "we hebben geprobeerd u te bellen, wilt u ons terugbellen?" Het gemelde tel nummer is van het call center van vgz, daar weten ze niet dat zij het label UMC voeren, vervolgens weer doorverbonden en lang in de wacht, en uiteindelijk inhoudelijk geen antwoord op mijn vraag.

hoe zou je je voelen met zo,n ervaring Totaalscore: 1.6
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.6
Door ms op vrijdag 21 juli 2017 over ASR Woonhuisverzekering

Door illegale acceptgiro geld van mijn rekening afgeschreven asr weigert bedrag terug te boeken kennelijk nemen ze de bedrieger in bescherming.

Perfect hulp Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Geraldo Do Rosario op woensdag 19 juli 2017 over ASR Lijfrenteverzekering

Klantenservice aan de lijn gehad net...
Iedereen wil zo geholpen worden

Ik ben heel erg blij. Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.2
Door S.K Anand op maandag 10 juli 2017 over ANWB Autoverzekering (WA+)

ik ben heel erg blij met de OHRA auto verzekering. De mensen van de klanten service zijn heel netjes en ze praten heel netjes.

Voel mij behandeld als wanbetaler, juist in de schulden gekomen hierdoor!!! Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 5  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.6
Door Evert van Schupppen op vrijdag 7 juli 2017 over ING Aansprakelijkheidsverzekering

Na lang een vaste klant van de ING Bank te zijn geweest werd ik zonder pardon uit de verzekeringen gezet, Ik had een woonzekerpakket voor mijn huurwoning en een W.A. verzekering. Tevens had een al ruim 30 jaar een bankrekening bij de ING Bank ( voorheen uiteraard een Girorekening bij de Postbank)
Doordat ik 1 x niet aan mijn verplichtingen kon voldoen om mijn doorlopende krediet in een positief saldo te doen belanden (moet 1 x per 3 maanden voor 1 hele dag een positief saldo hebben op derekening)
Ik kreeg een brief van de ING Bank dat ik mijn saldo binnen 5 werkdagen moest aanvullen en anders zou mijn kreiet worden ingetrokken.
Helaas kon ik aan dit verzoek niet voldoen met als gevolg dat de ING Bank het krediet introk en tevens mijn bankrekening blokkeerden en alle verzekeringen per direct stop zetten.

Waar voor je geld Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 8.8
Door Alex op donderdag 29 juni 2017 over Agis Zorgverzekering

Een verzekering (inclusief de extra tandarts-verzekering) die zijn geld waard is; nooit gedoe over rekeningen gehad, ruime dekking, aanrader

Gewoon zoals het hoort Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door Walter Berwald op donderdag 22 juni 2017 over ASR Autoverzekering

Goede ervaringen ook met de klanten dienst die erg flexibel is en goed meedenkt.

1 2 3 ... 40 41 42 ... 79 80 81 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16076
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema