Beste Reisverzekering

Op zoek naar de beste reisverzekering? Vergelijk nu 60 reisverzekeringen op kwaliteit!

Zoek nu naar de beste reisverzekering
Max. Maandpremie:
Prijs / kwaliteit score:

1. Selecteer de gewenste maandpremie
2. Selecteer de gewenste prijs / kwaliteit score
3. Klik op de knop "Zoek de beste reisverzekering"

Beste Reisverzekering afsluiten Reisverzekering Wilt u de beste reisverzekering afsluiten? Dan is het van belang om goed te letten op de premie die u gaat betalen en de dekking die u geniet, maar daarnaast ook het type dienstverlening waar u op kunt rekenen. Indien u kiest voor een van de traditionele reisverzekeraars heeft u over het algemeen de mogelijkheid om er eens langs te gaan, of ze in ieder geval telefonisch te benaderen. Een internetaanbieder zal aan de andere kant goedkoper zijn, maar u kunt er niet langsgaan met een vraag. Zo kunt u de beste reisverzekering afsluiten op basis van uw wensen met betrekking tot het type dienstverlening.
Beste Reisverzekering op basis van de dekking Daarnaast kunt u de beste reisverzekering afsluiten door goed te letten op de dekking die er geldt. Dit is vooral interessant wanneer u een speciale reis gaat maken, of u er bijvoorbeeld voor kiest om op wintersport te gaan. Tijdens het skiën of een avontuurlijke vakantie in de Ardennen is de kans relatief groot dat u met kosten te maken krijgt. De beste reisverzekering is dan de verzekering waarbij de dekking goed aansluit bij de risico’s die u tijdens uw reis zal lopen.
Beste Reisverzekering op premie Ten derde kunt u de beste reisverzekering selecteren door heel actief op zoek te gaan naar de laagste premie. Dit is vaak een stap die men als eerst neemt, maar door dit nog even uit te stellen zorgt u ervoor dat de dienstverlening aansluit bij uw wensen en de dekking voldoende uitgebreid is. Indien u op basis van die factoren meerdere verzekeringen over hebt gehouden kunt u de premies naast elkaar leggen. Zo kunt u de beste reisverzekering afsluiten, die goed past bij uw wensen en waar u aan de andere kant nooit teveel voor zal betalen.
Beste reisverzekeringen
OHRA
OHRA Reisverzekering 8.5
€ 2,55 p/m
Europeesche
Europeesche Reisverzekering 8.0
€ 2,16 p/m
Route Mobiel
Route Mobiel Reisverzekering 7.9
€ 1,35 p/m
Positieve ervaringen met een reisverzekering Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17530
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema