Vergelijk 442 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

De Nederlanden van Nu

Beoordeling De Nederlanden van Nu
De Nederlanden van Nu verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.3 (12 reviews)

Verzekeringen van
De Nederlanden van Nu

Ervaringen met De Nederlanden van Nu Verzekeringen (12)



Sorteer recensies op:
Uitstekende lage premie en uitgebreide dekking. Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Arjan op woensdag 28 oktober 2015 over De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Heb nu ruim 2 jaar de opstal, inboedel en avp bij de Nederlanden van Nu lopen. Uitstekende lage premie en uitgebreide dekking. Mailtjes worden ook vaak snel beantwoord.

Auto niet overgesloten omdat de Nederlanden van Nu te hoog uitkwam.

Gunstige bijdrage, erg traag bij schade Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.6
Door Ed op maandag 2 juni 2014 over De Nederlanden van Nu Autoverzekering (WA+)

Na bijna een maand is de schade van een eenzijdig ongeval in het buitenland nog steeds niet geregeld, communicatie hierover is bijna nihil. De klantenservice is weliswaar vriendelijk, maar meer dan alleen maar standaard antwoorden (ja meneer, dat duurt nu eenmaal) krijg ik er niet uit.

Aanmelding liep niet heel soepel, wel hoge korting Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door Hans der K. op dinsdag 3 september 2013 over De Nederlanden van Nu Autoverzekering

Ik ben ivm een hoge maandpremie van mijn vorige autoverzekering overgestapt naar een autoverzekering van de Nederlanden van Nu. Het afsluiten van deze verzekering was voor de klantenservice erg lastig. Dit ging namelijk gepaard met een flink aantal problemen. Uiteindelijk ging het gelukkig goed en heb ik flinke kortingen via mijn no-claim. Ik zit nu inmiddels een halfjaar en ben nu toch wel tevreden. Binnenkort stapt mijn vrouw met haar auto ook over.

bij vergelijken komt u duurder uit dan wat aangegeven is op de site? Totaalscore: 3.8
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 5  
Dekking: 4  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 3.8
Door belmeki op dinsdag 27 november 2012 over De Nederlanden van Nu Ongevallenverzekering

u zegt goedkoop te zijn , maar dat is niet waar!
bij premie berekening kom ik uit op 3.27 euro voor ongevallen verzekering?

Verbaasd dat de klantenservice heel snel opnam Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 7.8
Door Dennis op woensdag 20 juni 2012 over De Nederlanden van Nu Autoverzekering (WA+)

Ik heb tot nu toe geen problemen gehad met de klantenservice, ze nemen altijd heel snel op, word ook altijd vriendelijk te woord gestaan. ik vind de voorwaarden ook heel duidelijk.

De Nederlanden van Nu helpt je met je schade Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Zeg ik niet op woensdag 13 juni 2012 over De Nederlanden van Nu Motorverzekering

Ik knalde met mijn motor tegen een geparkeerde auto aan. En dit was niet door mijn fout. Ik haalde hem op van de garage, ze zouden het voorwiel vervangen. 2 straten verder op bewoog het wiel ineens hevig te trillen, voordat dat ik echt kon afremmen knalde ik dus tegen de stilstaande auto aan!

Het verhaal heb ik uitgelegd aan Nederlanden van Nu want daar heb ik mijn motorverzekering en deze proberen nu bij de garage schade te claimen. Het is ook echt zo gebeurd dus ik ben blij dat ze verhaal gaan halen bij hen.

No claim autoverzekering korting loopt hoog op Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door david op woensdag 6 juni 2012 over De Nederlanden van Nu Autoverzekering

Ik heb zo'n 65% no-claim korting op mijn autoverzekering. Dit i.c.m. een eigen risico van 0 euro is dit een zeer geschikte autoverzekering want met een schade betaal je niets en je gaat ook geen grote stappen achteruit met je no claim.

Een nadeel is de website die is elke keer als ik hem een bezoek geef vrij traag en dat is vervelend als je een schade wil melden.

Online reisverzekering afsluiten ging makkelijk en snel bij Nederlanden van NU Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 9  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door mir.. op dinsdag 5 juni 2012 over De Nederlanden van Nu Reisverzekering

Hallo,

Me vriend en ik hebben gisteren de reisverzekering van Nederlanden van NU online afgesloten. Me vader adviseerde dit. We gaan meestal 3x per jaar op vakantie en de beste keuze is dan een doorlopende reisverzekering.

Je hoeft alleen je samenstelling van je huishouden op te geven en je krijgt meteen de opties voor extra dekkingen afsluiten . Zo hebben wij als extra genomen:
- Annulering vooraf en tijdens
- Wintersport & gevaarlijke sporten

Over werelddekking zaten we te twijfelen maar uiteindelijk niet gedaan omdat we eigenlijk nooit buiten Europa op vakantie gaan. Als je eenmaal je reisverzekering hebt samengesteld ga je verder met je persoonlijke gegevens etc. Heel simpel en allemaal online te regelen! Verder staat er in de dekking dat je (behalve op je bagage) geen eigen risico hebt, dat is ook vrij uniek in de reiswereld.

Een voordelige autoverzekering met een oké dekking Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Jillss op vrijdag 18 mei 2012 over De Nederlanden van Nu Autoverzekering

Een voordelige autoverzekering icm met rechtsbijstand is te vinden bij de nederlanden van nu. Ze werken samen met DAS voor de rechtsbijstandverzekering en dat is een topper (zit ik ook al jaren bij).

Men heeft mij verteld dat de autoverzekering zo voordelig is omdat ze geen geld uitgeven aan dure reclames en kantoorpanden. Nadeel is wel dat ze niet bekend zijn en je dus eerst overtuigd moet zijn van hun verzekeringen. Hier probeer ik hun een handje bij te helpen. Het is een goede verzekeraar met hele voordelige verzekeringen aarzel niet!

Rechtsbijstandverzekering afsluiten erg makkelijk, prima website Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door maikel op woensdag 16 mei 2012 over De Nederlanden van Nu Rechtsbijstandverzekering

Op de website van Nederlanden van Nu is het heel simpel om een rechtsbijstandverzekering te berekenen en af te sluiten. Een stuk makkelijker dan bijvoorbeeld bij FBTO! Waar de berekentools heel vaak niet werken...

Heb de rechtverzekering binnen 5 min afgesloten, je moet je situatie opgeven + de algemene info. De site zit simpel in elkaar geen gekke fratsen dus makkelijk te begrijpen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13094
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema