Goedkoopste Autoverzekering

Op zoek naar de goedkoopste autoverzekering? Vergelijk nu 101 autoverzekeringen op premie!

Zoek nu naar de goedkoopste autoverzekering
Max. Maandpremie:
Prijs / kwaliteit score:

1. Selecteer de gewenste maandpremie
2. Selecteer de gewenste prijs / kwaliteit score
3. Klik op de knop "Zoek goedkope autoverzekeringen"

Goedkoopste Autoverzekering afsluiten Autoverzekering Wilt u de goedkoopste autoverzekering afsluiten? Dan is het zeer verstandig om een goede vergelijking te maken. Dit helpt u met het beoordelen van de verschillende verzekeraars, om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Let hierbij op de voorwaarden van de verzekering, maar ook het type autoverzekering dat u gaat afsluiten. U kunt een goedkope autoverzekering afsluiten door voor de WA autoverzekering te kiezen, maar met een nieuwe auto bent u vaak beter af met een allrisk dekking, waarbij praktisch alle schade gedekt is.
Goedkope Autoverzekering met schadevrije jaren Wilt u de goedkoopste autoverzekering afsluiten? Zorg er dan bovendien voor dat u aangeeft hoeveel schadevrije jaren u heeft opgebouwd. U klimt op die manier op de bonus/malus ladder, waardoor de korting op uw premie flink op kan lopen. Zo kunt u tot 75 of 80% op de kosten van uw premie besparen. Uiteraard nemen de verschillende verzekeraars de schadevrije jaren van elkaar over, op basis van de informatie van Roy Data. Zo kunt u een goedkope autoverzekering afsluiten, door uw nieuwe verzekeraar aan te geven hoeveel schadevrije jaren u heeft opgebouwd en hoe veilig u dus rijdt.
Online goedkoopste Autoverzekering Uiteraard kunt u de goedkoopste autoverzekering het best online afsluiten. U vindt hier een overzicht van alle verzekeraars, om op die manier een uitstekende keuze te maken. Wij hebben de verschillende verzekeringen voor u op een rij gezet, om ervoor te zorgen dat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Kies het type autoverzekering dat u af wilt sluiten, de voorwaarden die passen bij uw persoonlijke situatie en uiteindelijk de meest scherpe premie. Zo kunt u een goedkope autoverzekering afsluiten, waarmee u goed gedekt bent tegen schade die u eventueel een keer veroorzaakt.
Goedkope autoverzekeringen
InShared
InShared Autoverzekering 6.9
€ 9,11 p/m
OHRA
OHRA Autoverzekering 7.2
€ 9,36 p/m
ANWB
ANWB Autoverzekering 5.4
€ 9,57 p/m
Zelf.nl
Zelf.nl Autoverzekering 5.7
€ 10,93 p/m
NetPolis
NetPolis Autoverzekering 5.3
€ 10,98 p/m
Ervaringen met goedkope autoverzekeringen Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16311
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema