Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering verzekert je, zoals de naam al aangeeft, tegen ongevallen. Dit betekent dat onverwachte ongevallen die je normaal een hoop geld zouden kosten gedekt worden door de verzekering. lees meer

Vergelijk 14 ongevallenverzekeringen

Vergelijk Ongevallenverzekering
Ongevallenverzekeringen
Verzekeraar Product Maandpremie Prijs / kwaliteit
InShared Ongevallenverzekering € 1,25
Verzekeraar.nl Award: Goedkoopste ongevallenverzekering

Deze verzekering is per maand € 1,72 goedkoper dan de gemiddelde ongevallenverzekering op Verzekeraar.nl.
6.6
Zelf.nl Ongevallenverzekering € 1,35 7.0
OHRA Ongevallenverzekering € 1,41 7.5
ANWB Ongevallenverzekering € 1,42 7.3
De Nederlanden van Nu Ongevallenverzekering € 1,57 7.0
Kruidvat Ongevallenverzekering € 1,65 8.0
Delta Lloyd Ongevallenverzekering € 2,08 6.3
Polis Direct Ongevallenverzekering € 2,08 7.0
SNS Bank Ongevallenverzekering € 2,10 8.0
Verzekeraar.nl Award: Best scorende ongevallenverzekering

Deze verzekering scoort 14% beter dan de gemiddelde ongevallenverzekering op Verzekeraar.nl.
VerzekerUzelf.nl Ongevallenverzekering € 2,94 6.1
AEGON Ongevallenverzekering € 3,33 0.0
Nationale Nederlanden Ongevallenverzekering € 4,68 7.0
ING Ongevallenverzekering € 5,00 7.0
Onna Onna Ongevallenverzekering € 6,93 7.0
Waarom sluit je een Ongevallenverzekering af? Door een ongevallenverzekering af te sluiten koop je het risico op hoge kosten door een ongeval af. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, zo kan er makkelijk thuis of op de werkplek wat gebeuren. Zodra er hierbij letsel ontstaat wat medisch vast te stellen is treedt je ongevallenverzekering in werking. Daarnaast is het mogelijk deze te gebruiken bij je autoverzekering. Wanneer je een ongeval met de auto krijgt en geen ongevallenverzekering hebt ben je uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor de schade aan je medepassagiers. Dit is natuurlijk erg vervelend wanneer het je eigen gezin betreft, maar het wordt nog veel vervelender wanneer het gaat om bijvoorbeeld de kinderen van goede vrienden of je buren. Wanneer deze iets overkomen door je eigen schuld zijn ze niet verzekerd en draai je zelf op voor de kosten. Zeker in het geval van blijvend letsel kan dit erg hoog oplopen en ben je niet zomaar van de betalingen af. De medische kosten voor bijvoorbeeld een gebroken arm zijn erg hoog en veel mensen hebben dit niet zomaar beschikbaar. Wil je dus graag met anderen op pad en je verzekeren tegen eventuele schade aan medepassagiers? En wil je je verzekeren tegen eventuele ongevallen met lichamelijk letsel als gevolg? Sluit dan een ongevallenverzekering af.
Waar moet je op letten bij het afsluiten van een Ongevallenverzekering? Het belangrijkste waar je op moet letten bij een ongevallenverzekering is de mate waarin een verzekering uitkeert bij een ongeval. Vaak hebben de verzekeraars allerlei voorwaarden gesteld aan de schade waardoor niet het volledige bedrag wordt uitgekeerd. Alleen in het geval van volledige invaliditeit zal bijvoorbeeld het maximale bedrag worden uitgekeerd. In elk ander geval zal de verzekering slechts een percentage van de gemaakte kosten uitbetalen. Dit betekent dat je minder kosten zal maken na een ongeval, maar het is belangrijk te onthouden dat een ongevallenverzekering doorgaans lang niet alle kosten van het ongeval dekt.

Wanneer je meer schade in de auto gedekt wilt hebben is het raadzaam een inzittendenverzekering af te sluiten. Deze gaat verder in de dekking op dit gebied en daarmee kom je dus nog minder snel voor verrassingen te staan. De inzittendenverzekering houdt daarnaast ook geen rekening met de schuldvraag, het vergoedt gewoon de kosten van het ongeval.
Hoe kies ik een Ongevallenverzekering? Wanneer je graag een ongevallenverzekering wilt afsluiten krijg je deze vraag doorgaans al wanneer je een autoverzekering afsluit. Dit betekent dat je als aanvullende verzekering de ongevallenverzekering kunt afsluiten. Kijk hierbij goed naar de voorwaarden die de verzekering stelt aan eventuele schades en hoeveel ze uitbetalen wanneer iemand niet volledig invalide is geworden na een ongeluk.

Je kunt een ongevallenverzekering ook los van je autoverzekering afsluiten, het verzekert je dan tegen ongelukken die thuis of op de werkvloer kunnen gebeuren. Het is relatief goedkoop en een ongeluk zit natuurlijk altijd in een klein hoekje.

Kijk daarnaast naar de verschillen met een inzittendenverzekering en kies hiervoor als je graag meer verzekerd wilt hebben dan een ongevallenverzekering. Ook deze verzekering kun je vaak afsluiten naast je autoverzekering en het zal je in de meeste gevallen automatisch gevraagd worden.
Ervaringen
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 41x gestemd en er zijn 3 recencies geschreven over het afsluiten (of overstappen) van ongevallenverzekeringen.

bij vergelijken komt u duurder uit dan wat aangegeven is op de site? Totaalscore: 3.8
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 5  
Dekking: 4  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 3.8
Door belmeki op dinsdag 27 november 2012 over De Nederlanden van Nu Ongevallenverzekering

u zegt goedkoop te zijn , maar dat is niet waar!
bij premie berekening kom ik uit op 3.27 euro voor ongevallen verzekering?

Ongevallenverzekering nodig Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 5  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 5.2
Door R.I. Jooi op vrijdag 20 april 2012 over VerzekerUzelf.nl Ongevallenverzekering

Heb al jarenlang een ongevallenverzekering. Nu begin ik te twijfelen of dit wel nodig is. Heb ik dalijk zomaar jaren premie betaald voor niks. De verzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Ik heb al een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Volgens mij dekt deze alles al, deze heb ik ook hier. Beetje raar dat deze verzekeraar daar niks over heeft gezegd. Ook heb ik een ongevallenverzekering bij mijn autoverzekering. Dubbel op of niet, ik weet het niet meer.

Neem altijd een ongevallenverzekering voor zekerheid! Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door mark-jan ver drie op vrijdag 16 maart 2012 over OHRA Ongevallenverzekering

Iedereen zou een ongevallenverzekering moeten hebben! Bij mij in de familie (neefje van 15) is invalide geraakt door een val tijdens hardlopen, je ziet maar hoe makkelijk zoiets kan gebeuren! Mijn oom en tante hadden geen verzekering voor ongevallen dus het wordt ze nu financieel gezien zwaar.

Ik had zelf ook geen ongevallenverzekering maar toen ik dit hoorde ben ik op zoek gegaan naar wat het kost, en je verzekerd je zelf al voor 2/3 euro per maand dus waarom zou je dit niet doen?? Heb hem van ohra die is goedkoop en heeft in ieder geval wereldwijde dekking, iedereen nemen dus!

Deel uw ervaring met uw Ongevallenverzekering op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12633
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema