iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
UMC

Beoordeling UMC
UMC verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.5 (6 reviews)

Verzekeringen van UMC

Ervaringen met UMC Verzekeringen (6)



Sorteer recensies op:
klantenservice ondeskundig Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door René op woensdag 20 februari 2019 over UMC Zorgverzekering

klantenservice geeft vage en onduidelijke antwoorden die achteraf makkelijk te weerleggen zijn (ondeskundig/incompetentie ?)
schriftelijke vragen zijn niet meer mogelijk via mail vanwege de antwoorden die bindend zijn of onjuist.

De UMC site en klachtenmanagment werken beiden niet goed Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.0
Door A Schouten op woensdag 8 augustus 2018 over UMC Zorgverzekering

Het is een traag of niet werkend systeem
De toegang met DigID herhaalt zich steeds
De site sluit tussendoor
Bij mails met facturen, blijken de facturen niet op de site te staan
Bij indienen declaratieformulier sluit de site "failure"
Bij het indienen van een klacht online, stuur het klachtenmanagement een mail terug dat de klachten niet wordt afgehandeld omdat ik een vraag stel en geen klacht aangeef.
Het cirkeltje is rond: men suggereert dat ik de klantenservice moet bellen, maar dat had ik zaterdag al twee maal gedaan.
Kortom ik sta perplex en heb een brief aan de directie gezonden.

Bijzonder slechte service Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.4
Door Michiel op dinsdag 25 juli 2017 over UMC Zorgverzekering

Recent geprobeerd contact te maken via mail met de klantenservice, dan krijg je een week later een briefje terug met "we hebben geprobeerd u te bellen, wilt u ons terugbellen?" Het gemelde tel nummer is van het call center van vgz, daar weten ze niet dat zij het label UMC voeren, vervolgens weer doorverbonden en lang in de wacht, en uiteindelijk inhoudelijk geen antwoord op mijn vraag.

UMC Zorg goeie zorg slechte service Totaalscore: 3.6
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 4  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.6
Door A Hendricks op vrijdag 29 augustus 2014 over UMC Zorgverzekering

Wordt verplicht automatisch incasso aftenemen vanaf 1 Januari maar die gaat pas in in Mei nu wordt er verwacht dat ik een maand die door hun niet van mijn rekening afging nu met extra kosten te betalen.ben al meer dan 5 jaar klant bijna 8.

problemen met zorgverzekeraar Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 5  
Dekking: 7  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.2
Door froukje weersing op maandag 7 mei 2012 over UMC Zorgverzekering

ik ben al een jaar bezig om een probleem uit de wereld te helpen met het UMC zorgverzekeraar
juni 2011 heb ik een nota ontvangen waarin fysiotherapie was berekend ,ben hier voor verzekerd dus gebeld en idd het was een fout ik kon de fysio er afhalen en het restant betalen , vanaf dat moment gaat het fout
heb het restant betaald en krijg nu geregeld een brief waarin staat dat er nog een bedrag open staat ,na tal van telefoontjes een brief en een bezoek aan het kantoor umc in groningen waar trouwens niks openstond in de pc en de medewerkster er ook niks van begreep ben ik niks opgeschoten met alles het enige wat ik vraag stuur mij een brief met de naam van de arts en de bij behorende code waar van jullie zo zeker zijn dat het nog openstaat
heb 11 april 2012 een aangetekende brief gestuurd naar de klachten commisie van het umc met alle copie,s en bank afschriften dat het is betaald
waarop 27 april een medewerker mij belde en met mij een afspraak heeft gemaakt om mij een brief te sturen met het gevraagde de naam en code ,die ik op 1 mei zou ontvangen en hij op 4 mei zou bellen om het met mijn papieren te vergelijken
ik heb geen papieren gehad en ook ben ik 4 mei niet gebeld
wel had ik intussen mijn nieuwe eigen bijdrage van 220 euro ontvangen ,daarvoor heb ik een betalingsregeling getroffen van 55euro per maand
nou kom ik er achter dat ze die 55 euro voor mijn eigenbijdrage hebben gebruikt voor het in hun ogen openstaande bedrag van 2011
ik ben hierover zo boos , zo ga je toch zeker niet met mensen om
het is hun fout en ik moet het rechtbreien ben klaar met het umc
dus mijn vraag wat kan en moet ik hier mee

Fysiotherapie tot max 18 behandelingen vergoedt met zorgverzekering UMC Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.6
Door Luan Burgers op vrijdag 23 maart 2012 over UMC Zorgverzekering

Heb al enige tijd de UMC Plus zorgverzekering. Hiervoor heb ik gekozen omdat ik nu al maanden bij mijn fysiotherapeut loop voor mijn rug en knieën en UMC dit vergoedt. Althans dat dacht ik, schijnt dat ze dus alleen de eerste 18 behandelingen vergoeden. Heb er inmiddels al 54 opzitten dus reken maar uit wat ik zelf heb moeten betalen (á 29 euro per keer).

Maar goed ik heb gezocht naar andere verzekeraars die ook fysio vergoeden maar het blijkt overal vrijwel hetzelfde te zijn (18 of 20 behandelingen vergoedt) dus dat is flink balen! Ben nu met mijn werkgever in overleg of hij mee wil betalen aan mijn fysio tenslotte heeft hij er ook baat bij als ik harder kan werken.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15069
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema