Vergelijk 450 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Annuleringsverzekering

Beoordeling
Annuleringsverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 7.2 (8 reviews) en kost € 6,28 p/m.

Vergelijk annuleringsverzekeringen

Handige links:

Annuleringsverzekering ervaringen (8)



Sorteer recensies op:
Naar zelf.nl overgestapt om goedkoper uit te zijn Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Mariska op zondag 2 november 2014 over Zelf.nl Annuleringsverzekering

Ik ben overgestapt naar de reis en annuleringsverzekering van Zelf.nl omdat ik de kosten bij mijn vorige verzekeraar aan de hoge kant vond. Alles was heel snel en makkelijk geregeld. Ik kan nog niks zeggen over de schadeafhandeling omdat ik hier gelukkig geen ervaring mee heb. Verder lees ik in ieder geval niks slechts dus ik verwacht niks verkeerds van de reisverzekeringen van zelf.nl.

Verhouding prijs en kwaliteit is top, snel geholpen, goede service. Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Liesbeth R. op vrijdag 7 juni 2013 over Centraal Beheer Annuleringsverzekering

Samen met mijn man en twee kinderen hadden we een vakantie in de planning naar Bali. Wij gaan meestal eens per jaar op vakantie en dit jaar wilden wij in de meivakantie. Helaas werd mijn man een week voor de vakantie getroffen door een buikgriepvirus. Hij zag het natuurlijk niet zitten om zo lang te moeten vliegen en vervolgens twee weken in een warm oord te verblijven met krampen. Enfin, verder geen details. De vakantie moest geannuleerd worden en dit ging zonder problemen. De vergoeding is prima geregeld en de afhandeling van de overige zaken (hotel, autohuur) ging vlekkeloos. Ik ben heel blij dat we een annuleringsverzekering hebben van Centraal Beheer. Prijs-kwaliteitverhouding is top!

Beter kan het niet. Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Jack Reijnen op dinsdag 2 april 2013 over Allianz Global Assistance Annuleringsverzekering

Eerste keer van mijn annulerings verzekering gebruik gemaakt,krijg volgende week al mijn aanbetaling op de reis terug gestort,van mijn doorlopende reisverzekering heb ik wel eens gebruik gemaakt(ongeluk in Thailand,ruggenwervel gebroken)zonder problemen,ik ben er erg dankbaar voor voor de moeite die de verzekering heeft gedaan.Ik werd met een Taxi in het Hotel in Bangkok opgehaald en voor onderzoeken naar het beste ziekenhuis gebracht,ik moest met een corset naar huis,ik werd opgehaald door dezelfde taxi(limousine)en naar het vliegveld gebracht,ze stonden mij al op te wachten met een rolstoel,de vlucht Buss.Class ook v.d. verzekering, ze hebben voor mij ingecheckt en naar het vliegtuig gebracht,bij een tussenlanding stond weer iemand klaar met een rolstoel.Toen ik in A,dam aankwam werd mijn bagage gehaald en ik werd naar een Taxi gebracht die mij naar Z.Limburg heeft gebracht.Voor dit alles ben ik ZEER dankbaar,beter kan het niet.

Goed dat een reisverzekering uitkeert als je helaas moet annuleren Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Annie Dijkstra op zondag 30 september 2012 over Allianz Global Assistance Annuleringsverzekering

Had nog nooit eerder een reis hoeven annuleren, helaas nu wel, maar alles is naar tevredenheid afgehandeld. en kreeg inderdaad alles minus wat kleine kosten terug.

Ruime dekking annuleringsverzekering Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Reneé Vechten op vrijdag 29 juni 2012 over Allianz Global Assistance Annuleringsverzekering

De vliegmaatschappijen zijn geloof ik verplicht je een reductie te geven op je vliegticket als je langer dan 3 uur vertraging hebt. Nou ik heb in één jaar tijd zeker bij 7 vluchten meer dan 3 uur vertraging gehad (ik reis veel voor me werk en familie).

Het is me nog geen één keer gelukt om wat terug te krijgen bij KLM of Transavia, schandalig! Gelukkig is daar een annuleringsverzekering voor. Als je er een hebt met ruime dekking dan valt dit ook binnen de dekking (bij Modial is dit het geval). Heb nu twee keer 70 euro teruggekregen via Modial, blijkbaar lukt het hen dus wel!

Doorlopende annuleringsverzekering goedkoop en werkt Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door wernard ver malen op donderdag 31 mei 2012 over Univé Annuleringsverzekering

Omdat ik veel op vakantie ga heb ik naast een doorlopende reisverzekering ook een doorlopende annuleringsverzekering. Ik heb tot 2 keer toe geld terug gekregen. De eerste keer omdat ik erg ziek werd en niet in staat was om op vakantie te gaan, en de tweede keer omdat ik me hand had gebroken en het om een duikvakantie ging.

Allebei de keren voortijdig met Univé gebeld en binnen 2/3 weken het geld uitgekeerd gekregen. Over de doorlopende annuleringsverzekering ben ik te spreken. Dat geld niet voor de reisverzekering. Bagage op het vliegveld in Bodrum gestolen kreeg daarvoor geen cent terug terwijl dit toch echt onder de dekking valt...

Kosten annuleringsverzekering gunstig Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Zander Meijners op vrijdag 20 april 2012 over Europeesche Annuleringsverzekering

Goed pakket met goede voorwaarden en lage kosten. Afgelopen vakantie mijn voet gebroken en tijdig naar huis gegaan. Dan komt zo'n annuleringsverzekering goed te pas. Transport kosten + deel van de reissom terug gehad. Aan te bevelen.

Halve reissom vergoed, vergeten bij te schrijven bij polis Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 7.2
Door Emra op zaterdag 17 maart 2012 over Centraal Beheer Annuleringsverzekering

deze zomer geplanned om met de fammilie een midweek naar Mallorca te gaan. Alleen nu is mijn moeder goed ziek geworden en die kan helaas niet mee. We willen dus nu niet meer weg want het kan goed zijn dat ze niet lang meer heft. belde ik met achmea klantenservice en ze vertelde me dat de hele kosten van de reis teruggestort werden geen probleem en ze waren erg begripvol. Het enige dat ik nog moest doen is even de gegevens over de annulering van het appartement en de vliegreis (ryanair) opsturen. Kreeg per post een bevestiging aalleen daar ontbraken mijn broers op deverzekering. bleek die helemaal niet op de polis te staan en dus niet meverzekert te zijn. Kreeg dus hun reissom niet terug. Stom van mij maar ze hadden dat zelf ook kunne aangeven bij het afsluiten van de verzekering ze weten tenslotte onze familierelatie aangezien we alles bij hen hebben berzekerd. ze denken dus niet echt mee.

De annuleringsverzekering ervaringen bij ons op de website kunt u gebruiken om na te gaan hoe een verzekeraar in de praktijk om zal gaan met situaties waar u mee te maken kunt krijgen. Kunt u eenvoudig contact opnemen met de verzekeraar en gaat deze direct voor u aan de slag, of blijkt uit de annuleringsverzekering ervaringen dat de dienstverlening tegenvalt? U kunt dankzij de annuleringsverzekering ervaringen informatie van tal van andere verzekerden gebruiken, om zelf een goede keuze te maken voor een van de beschikbare verzekeraars.

Het is binnen de annuleringsverzekering ervaringen onder andere verstandig om goed te kijken naar de wijze waarop de verzekeraar vanuit het buitenland bereikbaar is. In veel van de gevallen zal u de reis vooraf willen annuleren, maar het komt tevens geregeld voor dat u de reis vroegtijdig af dient te breken. De annuleringsverzekering ervaringen kunnen u meer vertellen over de wijze waarop de verzekeraar hiermee om zal gaan. Dient u zelf veel te regelen, of neemt de verzekeraar dat graag voor u uit handen om u een goede dienstverlening aan te kunnen bieden?

U kunt online door de verschillende annuleringsverzekering ervaringen heen bladeren. Op die manier krijgt u een goed idee van de service die de verzekeraar biedt en de hoeveelheid tijd en moeite die u er zelf in dient te steken. U kunt de ervaringen gebruiken als advies van anderen om u heen, die al enige tijd gebruik maken van de verzekeringen. Probeer op basis van de annuleringsverzekering ervaringen na te gaan welke verzekeraar u een goede dekking aan kan bieden. Vervolgens kunt u een online vergelijking maken om ook de premies op een rij te zetten en zo voordelig mogelijk gebruik te maken van een goede annuleringsverzekering.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12072
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema