Vergelijk 450 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Bootverzekering

Beoordeling
Bootverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 5.9 (9 reviews) en kost € 7,49 p/m.

Vergelijk bootverzekeringen

Handige links:

Bootverzekering ervaringen (9)



Sorteer recensies op:
Delta lloyd weigert boot direct te bergen, daardoor 30.000 euro schade Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.0
Door M. Gideonse op vrijdag 29 juli 2016 over Delta Lloyd Bootverzekering

waardeloze bootverzekering!!! vastgelopen op veersemeer 30.000 euro schade, verzekering betaald niks van de schade die grotendeels door hun is veroorzaakt.

anderhalve week terug vastgelopen op veersemeer, lekkage in kiel door vast varen. verzekeraar was slecht te bereiken, weigerde vervolgens directe berging, vonden ze te duur, wachte tot de volgende dag toen was heel de boot vol gelopen met water en alles kapot van apparatuur tot met motor.

ondanks uitgebreide dekking krijg ik niks, ga het er niet bij laten zitten

Prima bootverzekering van Allianz via Datacombinatie Yacht Verzekeringen Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 8.6
Door Willem Kouwer op woensdag 3 februari 2016 over Allianz Bootverzekering

Via mijn tussenpersoon heb ik een bootverzekering bij Allianz afgesloten.
De premies liggen lager dan van mij oude bootverzekeraar, maar ik vind vooral de voorwaarden erg belangrijk. De voorwaarden van Allianz welke Datacombinatie heeft aangeraden zijn erg uitgebreid.

Dit is één van de weinige maatschappijen welke nieuwe onderdelen uitkeert bij een schade, dus geen gezeur. Helaas heb ik een kleine schade gehad welke keurig is afgehandeld !

FBTO denkt mee Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Michel van den E. op zondag 3 november 2013 over FBTO Bootverzekering

Vanaf kleins af aan ben ik veel op het water te vinden. Varen is echt mijn hobby, gelukkig is mijn vrouw er ook erg fan van. Een half jaar geleden heb ik een nieuwe jacht gekocht. Ik zou het heel erg vinden als er met deze boot iets zou gebeuren. Via vrienden die ook een nieuwe jacht hebben, ben ik bij de bootverzekering van FBTO uitgekomen. Zij hebben deze verzekering aangeraden.

De boot is all risk verzekerd bij FBTO. Ik heb gebeld om wat meer informatie op te vragen en ik werd echt heel keurig geholpen. Ze luisteren naar je en denken met je mee. De premie is nog best voordelig en de voorwaarden zijn uitstekend. Ik vind het een fijn gevoel dat deze boot all risk verzekerd is en ik heb het gelukkig nog niet nodig gehad maar ik weet zeker dat ik op FBTO kan rekenen. Ze denken echt met je mee, en niet omdat ze iets willen verkopen, maar omdat er daar ook mensen zijn die mijn hobby begrijpen.

Dus als u ook uw boot wilt verzekeren, zou ik zeker FBTO in overweging nemen.

Goed gehandeld ANWB! Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Jos op dinsdag 10 september 2013 over ANWB Bootverzekering

Enige tijd geleden hebben wij schade gehad aan ons roer. Dit is hierna prima geregeld. De ANWB heeft heel goed meegedacht. Ook kwamen ze met het idee om een vervangende boot te huren. deze huur is direct overgemaakt naar de huurder van de boot. Op deze manier hebben wij gewoon kunnen doen wat we wilde.

De anwb heeft heel goed gehandeld en meegedacht. Wij raden deze verzekering aan iedereen aan

Nooit weer datacombinatie (Unigarant) Totaalscore: 1.6
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.6
Door J.B op maandag 15 april 2013 over Unigarant Bootverzekering

Had of heb officieel mijn boot nog bij datacombinatie verzekerd. Ik heb de verzekering in 2011 opgezegd bij een zekere heer R maar die heeft dit nooit doorgegeven in 2012 weer het zelfde spelletje en heb ik dus maar niet betaald. Ze sturen geen aanmaning of zo maar direct een incassobureau. Als je klanten die jarenlang braaf betaald hebben en nooit een schade hebben gemeld zo behandeld dan hoor je bij mij niet goed beoordeelt te worden. Slechte oneerlijke behandeling vooral door de heer R

boot gezonken geen uitkering Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door jojones op dinsdag 9 april 2013 over Europeesche Bootverzekering

boot gezonken geen uitkering men heeft mj als verzekerde geprobeerd weg te zetten als zijnde de dader de politie trapte er nog in ook werd ik ineens verdachte schoftige verzekeraar totaal onbetrouwbaar later zaak gesponeer echter geen dader dus geen uitkering waardeloos

Meeus nimmer en nooit, niet deskundig voor bootverzekering Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door H. Hendriks op zaterdag 8 december 2012 over Meeùs Bootverzekering

Enkele keren contact gehad. er ontbreekt totale ervaring op het gebied van dit product.
Informatie opgevraagd nimmer gekregen, toe gebeld met klanten service, ruim 30 minuten in de wacht. Toen van het kasje naar de muur gestuurd (4x doorverbonden) en nog geen steek verder. Kwam er tijdens het gesprek wel achter dat ze niet thuis waren in de materie van bootverzekering , zoals foutieve informatie of men wist het niet.
Advies sluit verzekering bij maatschappijen/tussenpersonen welke goed bekend zijn met het product
maatschappijen bekend met het product zijn bijv. Delta Lloyd, Europeesche, Watersportverzekeraar, Oranje verzekering, EFM, Noord Nederland, SOM, Unigarant,

Bootverzekering berekenen een ramp Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.2
Door rickosj op vrijdag 29 juni 2012 over Delta Lloyd Bootverzekering

Wat een BAGGER site van die Delta Llord zeg! Ik probeer nu al 3 dagen achter elkaar de verzekering voor mijn boot te berekenen maar telkens krijg ik foutmeldingen en een tekstje dat ik contact met de klantenservice moet opnemen. Wanneer ik dan bel krijg ik te horen dat er wordt gewerkt aan het probleem en het morgen opgelost zou moeten zijn, nou mooi niet dus! Ga het wel ergens anders proberen doeeeei!!

Geen vergoeding voor gezonken boot Totaalscore: 2.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 2  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 2.8
Door KLE op woensdag 22 februari 2012 over Europeesche Bootverzekering

Mijn boot ligt in centrum Amsterdam in de grachten. Gebruik hem niet heel vaak maar is wel leuk om eens mee te varen.
Toen ik smorgens bij de boot kwam bleek deze te zijn gezonken,zomaar, nee natuurlijk niet. Vandalen hebben hem laten zinken. Helaas geen enkel spoor van de daders en daarom krijg ik helemaal niks vergoed voor mijn boot van de bootverzekering. Je kan zeggen wat je wil maar ze luisteren helemaal nergens naar, geen vergoeding voor mij, maar ook geen bootverzekering van de Europesche meer voor mij!!!

Bootverzekering ervaringen helpen u een keuze te maken uit de verschillende verzekeraars. Heeft u voor het eerst een boot gekocht en wilt u deze graag goed en voordelig verzekeren, of zoekt u naar een nieuwe verzekeraar na een slechte ervaring met uw huidige bootverzekering? U kunt online door de bootverzekering ervaringen heen bladeren, om een beeld te krijgen van de verschillende verzekeraars. Het is onder andere interessant om na te gaan hoe een verzekeraar om gaat met schade aan de boot, valt het niet mee om de schade vergoed te krijgen, of onderneemt de verzekeraar aan de andere kant juist direct actie?

Let bij de bootverzekering ervaringen onder andere op de uitkering door de verzekeraar op het moment dat uw boot zinkt en het niet goed duidelijk is waar dat aan ligt. Probeer daarnaast in te schatten welke risico’s u loopt en hoe de verzekeraars daarmee om zullen gaan. U kunt de bootverzekering ervaringen gebruiken om te achterhalen hoe verzekeraars reageren op verschillende schadeposten en situaties. Op die manier weet u wat u kunt verwachten en kunt u bijvoorbeeld besluiten om een paar euro meer te betalen, voor een verzekeraar die vervolgens een uitstekende dekking aan zal bieden.

Wilt u online bootverzekering ervaringen met elkaar vergelijken? U kunt er online eenvoudig doorheen bladeren. Uiteraard kunt u op die manier meerdere verzekeraars op een rij zetten. Combineer dit vervolgens met de online vergelijking op basis van de dekking en de premie. U zorgt er op die manier voor dat u een goede keuze kunt maken voor een van de bootverzekeringen. De bootverzekering ervaringen kunnen u onder andere meer vertellen over het feit of de verzekeraar verstand heeft van boten en wat er komt kijken bij een goede verzekering tegen de meest voorkomende schade.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12072
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema