Vergelijk 450 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Bromfietsverzekering

Beoordeling
Bromfietsverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 5.5 (23 reviews) en kost € 6,96 p/m.

Vergelijk bromfietsverzekeringen

Handige links:

Bromfietsverzekering ervaringen (23)



Sorteer recensies op:
Premieberekeningen kloppen niet en verschil krijg je niet terug Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.6
Door Leon op donderdag 25 april 2019 over Univé Bromfietsverzekering

In Augustus 2018 een verzekering afgesloten bij Unive. Een paar weken later een verhuizing doorgegeven, dit kon niet gelijk omdat het nog niet verwerkt was bij de gemeente.

Premie was niet bekend maar bleek ruim €13,- per maand terwijl ik soortgelijke andere bromfietsen bij HEMA heb verzekerd voor €4 per maand. Hier in April maar is achter aan gegaan omdat het toch een dure verzekering is. Blijkt dat de premie niet klopt en mevrouw zegt dat de brommer verzekert kan worden voor €5,05 per maand! Het verschil krijg je terug zegt ze zelf!

Later weer teruggebeld door Unive; de premie gaat omlaag naar €5,05 per maand maar het verschil kan ik helaas niet teruggeven omdat de polis is afgesloten voor €13 per maand! Terwijl ik een paar weken na het afsluiten een adreswijziging heb doorgegeven waardoor het aanzienlijk goedkoper is geworden!

Premie nu dus vanaf april verlaagd naar €5,05 maar de €8,- verschil per maand vanaf september krijg ik niet terug!!

klacht fiets verzekering bij pech geen hulp Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.2
Door MK.van.Dam op zaterdag 11 augustus 2018 over Allianz Bromfietsverzekering

al bijna 3 jaar 2 i bike fiets verz lopen bij jullie.Vorig jaar dec met pech onderweg gestaan 40 min voor tel werd opgenomen. Toen een uur op hulp moeten wachten.Nu maandag pech met accu. gebeld 45 min aan de tel gehangen niet opgenomen .Ander keuze menu genomen . Kreeg een jongen aan de tel ,die zei bij fietsned te horen.En hij wist van het probleem bij Allianz die hielpen hun klanten niet. nog eens geprobeerd inmiddels meer dan een uur van mijn bel tegoed weg en GEEN HULP.Heb toen zelf iemand laten komen om ons van papendrecht naar dordrecht te brengen.Mijn man is hart patient en heeft het door de warmte en opwinding heel slecht gehad.Ik vind het schandalig zo als wij behandeld zijn nou niet behandeld.Heb daarna gebeld nog maals gebeld wat echt een drama is bij jullie kreeg een meisje aan de tel.Die zei oh wat vervelend nou. Nou mn stoppen sloegen door .zij kon niks voor mr doen,maar ik zou terug gebeld worden OOK NIET gebeurd.heb nu al mn klacht radar gemaild en ga hier zeker mee door. ook zal ik niet twijfelen als mijn klacht niet netjes afgehandeld wordt dit te melden bij Kifid..Ik ben echt woedend zo als jullie met klantan omgaan jullie durven nog op je site te zetten bij pech met 35 min hulp. Nou dan is de telefoon nog niet eens opgenomen.Echt zo schandalig heb bromfiets verz aangegeven omdat fiets verz er niet bij staat.

Luie oplichters, geen coulance Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Caroline op woensdag 27 december 2017 over Unigarant Bromfietsverzekering

Jarenlang trouwe klant geweest. Eenmalig vergeten adreswijziging door te geven. Geen een keer is er gebeld of gemaild. Ook niet met een van mijn ouders contact opgenomen die in de “verzekeringsstamboom” staan. Direct een incasso bureau... boete rdw. Alleen maar omdat ze ronduit lui zijn op het kantoor, geen coulance. Mijn adres staat gewoon in alle registers.... nooit meer een verzekering hier....

Onduidelijk Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 3  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.8
Door mariska op woensdag 3 mei 2017 over HEMA Bromfietsverzekering

Schade Wordt niet uitbetaald en als het uitbetaald wordt dan gaat je maandellijkse premie met 10 euro omhoog en je krijgt -3 schadevrije jaren omdat er buiten door iemand met je scooter gespeeld is en daardoor je standaard afgebroken is als je dan contact opneemt krijg je eerst te horen dat het bedrag al uitgekeerd is en dat ze geen geld konden verhalen bij iemand dat ik er maar voor op moet draaien met een maandelijkse verhoging van 10 euro en schade vrije jaren want dat schijnen nieuwe regels te zijn van 1 of andere bond waar ik niks over kan vinden.

Onterecht beschuldigd, slechte communicatie en service Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Joelle op dinsdag 18 april 2017 over Unigarant Bromfietsverzekering

Na meerdere reviews te hebben gelezen over sleutels die zoek raken bij anderen met een fietsverzekering bij Unigarant is dit mij nu ook overkomen! Ik heb 2 sleutels opgestuurd en nu zou er maar 1 zijn binnengekomen. Na het uitblijven van de uitkering van mijn verzekering zonder daar enig bericht over te hebben gehad, maar besloten zelf te bellen om te kijken wat er aan de hand was. Hele nare ervaring, waarbij ik onterecht als schuldige wordt aangewezen en ik het idee heb dat niet ik, maar Unigarant degene is die fraudeert. Zeer slechte communicatie en service. Nu in afwachting van een gepaste oplossing van Unigarant.

Geen meedenkende mensen die goed naar de situatie kijken. Zeer kortzichtig Totaalscore: 2.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.4
Door Eric op donderdag 15 december 2016 over Univé Bromfietsverzekering

Als je ze nodig hebt geven ze niet thuis. Na de diefstal van mijn Canta die ik all risk verzekerd had word je behandeld als een crimineel.
Ben er doodziek van geweest, er werd glashard gezegd dat de goede onder de kwade lijden.
Tja daar moet je het mee doen, echt walgelijk.

Niet uit betalen na een incident Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Vd linde op vrijdag 9 december 2016 over HEMA Bromfietsverzekering

Als je bij hun verzekerd ben en er gebeurd wat betalen ze niet uit en verzinnen ze allemaal smoesjes om onder de uitbetaling uit te komen wij hebben het kort geleden mee gemaakt en er wordt niet uit gekeerd door een sleutel die niet correct is gebruikt volgens hun nou weet niet hoor hema verzekeringen de sleutel doe je in het slot en draai hem om dit is een fucking slechte verzekeringsmaatschappij maatschappij nooit meer daar iets verzekeren

Absurde premieverhoging Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door A.M. van den Berge op maandag 20 juni 2016 over Unigarant Bromfietsverzekering

In mijn geval gaat het om een fietsverzekering (deze keuze staat niet in het menu). De premie van de verzekering is met meer dan 100% gestegen. Bij navraag bleek dat dit klopt. Reden voor mij om de verzekering te beëindigen en op zoek te gaan naar een andere verzekering. Deze verhoging is absurd!

Criminelen Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Gerechtigheid op dinsdag 19 januari 2016 over Unigarant Bromfietsverzekering

Meest gruwelijke verzekering van Nederland, behandelen je zonder enig bewijs als oplichter en maken misbruik van alle toevertrouwde diensten zoals CIS.
Registreren je als oplichter,maar als je wat geld toeschuift schrappen ze je.
Zijn alleen op jouw geld uit.
Ga nooit met deze notoire oplichters om, u bent gewaarschuwd!!!!!!

Zeer slechte communicatie Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 10  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.0
Door Danny op donderdag 7 januari 2016 over Centraal Beheer Bromfietsverzekering

Brommobiel verzekering
Hoi ben al 10 jaar trouwe klant bij CB met mijn brommobiel verzekering koste me eerst 114€ per jaar en afgelopen jaar verlaagt naar 83€ helemaal super
Maar aan al het mooie komt een eind dus moest ook de brommobiel vervangen worden voor een nieuwere ik netjes CB gebeld voor een overschrijving er waren wat computer probleempjes maar komt goed zeiden ze oké en blijft de premie ongeveer het zelfde vroeg ik nog oh ja hoor kan hoog uit een paar eurootjes schelen. Na anderhalve week nog niets gehoord te hebben weer gebeld van hoe of wat , komt goed we zijn er mee bezich. Oké prima na 3 weken brief op de deurmat van CB he he eindelijk ik maak hem open uw nieuwe premie bedraagt 283€ meneer

U kunt de bromfietsverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan welke verzekeraar in uw geval het best geschikt is, bijvoorbeeld wanneer u nog jong bent en voor het eerst een brommer of scooter heeft gekocht. U kunt nagaan of u als jongere een hogere premie betaalt, of dat anderen juist heel tevreden zijn met het bedrag dat de verzekeraar hen in rekening brengt. Kijk goed naar de dekking van de basisverzekering en bekijk ook de aanvullende modules die u kunt gebruiken om de bromfietsverzekering uit te breiden.

Het is in eerste instantie van belang om zelf na te denken over de dekking die u af wilt sluiten voor de bromfietsverzekering. Vervolgens kunt u de ervaringen gebruiken om na te gaan welke verzekeraar er vlot uit zal keren, of waar u voordelig gebruik kunt maken van een verhaalservice. Hoe hoog zijn de bedragen die de verzekeraar maximaal uitkeert en is het bijvoorbeeld mogelijk om online een schade door te geven? Een groot aantal van de verzekeraars biedt deze mogelijkheid, u kunt de bromfietsverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan of dit ook inderdaad zo werkt als hoe de verzekeraar het op de eigen website presenteert.

Tenslotte kunt u de bromfietsverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan of de schadeafhandeling op een soepele manier gebeurt, of dat het lastig blijkt om schade vergoed te krijgen. Wat gebeurt er op het moment dat uw scooter of bromfiets gestolen wordt en is er eventueel sprake van een eigen risico waar de verzekeraar aan vasthoudt? Dit zijn zaken om mee te nemen in de vergelijking, door goed te kijken naar de bromfietsverzekering ervaringen. Op die manier krijgt u een goed beeld van wat anderen vinden van de verschillende verzekeraars die u van dienst kunnen zijn met een polis.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12072
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema