Vergelijk 450 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Motorverzekering

Beoordeling
Motorverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 7.0 (27 reviews) en kost € 14,57 p/m.

Vergelijk motorverzekeringen

Handige links:

Motorverzekering ervaringen (27)



Sorteer recensies op:
Slecht, doen alles om niet uit te keren. Je word niet terug gebeld. Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.0
Door Desie op vrijdag 21 december 2018 over Nationale Nederlanden Motorverzekering

Voertuig gesloten. Na 3 maanden word ik continu voor gek gehouden.
Krijg geen vragen op mn antwoorden en ze zouden me 4x bellen en ze hebben 0x gebeld.

Slecht bedrijf!

Unigarant verdiend een IJSKOUDE douche !!!! Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 6  
Dekking: 10  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 4.8
Door P.M. Verkooijen op zaterdag 21 april 2018 over Unigarant Motorverzekering (all risk)

Wij hebben 4 april nieuwe E-Bikes gekocht en ook een E-Bikeverzekering bij Unigarant afgesloten !! Wat zeker NIET goedkoop is. Maar dat is onze keuze.
Netjes binnen 14 dagen betaald !!! Iets wat zeker NIET iedereen doet ...En ik snap best dat we een automatisch aangemaakte brief hebben gekregen.
Nu is mijn voorstel : Verstuur die brieven 2 of 3 dagen LATER !!!
Zo een eerste herinnering komt zo over als ben je een WANBETALER !!
Dit vind ik dus ECHT NIET KUNNEN !! Zo ben je na een jaar een klant kwijt en ik zal ZEKER U Bedrijf NIET aan prijzen bij andere.!!!
Ik voel me zeer VERNEDERD !!!! En oh ja bij de aan te kruisen verzekeringen staat nog NIET eens de E-Bike verzekering !!! Zo ga je niet met welwillende mensen om. Hoe groot het bedrijf ook is !!

Een warm bad, maar waar net zo goed op de regeltjes gelet wordt! Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Anna op woensdag 23 augustus 2017 over ASR Motorverzekering (all risk)

Menselijk, betrokken gesprek gehad. Top. Zo moesten er meer hulpvaardige mensen zijn. Zakelijk maar toch heel betrokken. Duidelijke uitleg, zonder versprekingen te doen!

Treurige balle tent Totaalscore: 2.2
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.2
Door Jeff op vrijdag 5 juni 2015 over Univé Motorverzekering

Zeer slechte maatschapij.
12 jaar ben ik verzekerd geweest bij unive
Regelmatig niet kloppende prijzen voor toen ze over gingen op een nieuw systeem.
Maar als klap op de vuurpijl hebben ze mijn verzekering door een fout stop gezet een foutje geven ze ook eerlijk toe. Helaas heb ik 400 euro boete gehad van de rdw en unive geeft geen thuis en willen dit niet rechtzetten voor mij om te huilen....
Harde werker nooit schulden maar 400 euro spaargeld weg bedankt unive !!

Laagste premie door gebrek winterstop periode motorverzekering Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 7.2
Door B.N. op zaterdag 20 december 2014 over Univé Motorverzekering

De motorverzekering van Unive heeft de laagste premie maar daar moet men niet bij vergeten dat de verzekeraar géén winterstop periode kent. Je moet dus het hele jaar door verzekerd zijn. Alleen om deze reden heeft Unive de laagste premie om een motor te verzekeren, uiteindelijk compenseert dit zich met andere verzekeraars die wel een winterstop aanbieden.

Op verdere punten is deze motorverzekering van Unive heel degelijk. Kortingen bij o.a. meerdere verzekeringen en kortingen bij goede beveiliging kunnen zijn allemaal beschikbaar en kunnen de laagste premie dus nog net wat verder omlaag brengen. Afhankelijk van het type motor dat je bezit is het geen probleem om de premie voor deze motorverzekering te missen.

Hebben niks op orde!!!!! Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.4
Door Selma op maandag 13 januari 2014 over ENRA Motorverzekering (all risk)

Enra motorverzekering:

* Slechte verzekerings service!

* Onnodige post

* Onterechte rekeningen!

Heb schade gereden met mijn motor, heb meerdere brieven en emails moeten schrijven en vervolgens hier nog een paar keer achteraan moeten bellen.

Uiteindelijk ben ik hier weggegaan, verschrikkelijk. Toen kreeg ik zelfs nog steeds rekeningen en aanmaningen! Echt wat is dit? Dan kun je je zelf toch geen verzekeraar noemen als je zo te werk gaat?

Het afsluiten liep ook al moeizaam, maar hier had ik nog vertrouwen in, ik dacht dit is vast eenmalig. Uiteindelijk hoop je natuurlijk ook je verzekering nooit nodig te hebben, maar dit liep helaas wat anders. Voor mij nog meer verzekeringen van Enra!!

Erg pro-actief en zeer vriendelijk! :-) Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door David de W. op maandag 13 januari 2014 over Europeesche Motorverzekering (all risk)

Ik ben erg tevreden over deze motorverzekering. Ze zijn best goedkoop en boden mij direct een pakketpolis aan toen we met een tweede motor kwamen. Erg pro-actief dus. Mijn motor was toen helaas kapot, maar we konden mijn oude motor, ipv mijn nieuwe in de verzekering stoppen totdat mijn nieuwe weer gerepareerd was. Daarna is het heel vlug en goed weer omgewisseld.

Na een tijdje hebben wij ook voor allebei de motoren een poetspakket gekregen als welkomscadeau, zeer attent van de Europeesche!

Het aanvragen van een verzekering is bij de Europeesche erg makkelijk en ze reageren snel op e-mailtjes.

Alleen maar goeds voor Allianz! Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.2
Door Theooo op maandag 13 januari 2014 over Allianz Motorverzekering (all risk)

Ik heb zeer goede ervaringen met Allianz en daarom schrijf ik deze review. Ik heb nu een jaartje ongeveer een motor, met hierbij een motorverzekering bij eerder genoemde motorverzekerings verzekeraar.

Tijdje terug is mijn motor omgewaaid met een storm, tegen een boom. Spiegel was eraf, en erg veel krassen op mijn motor. Ik heb gelijk contact opgenomen met Allianz. Een keurige dame aan de lijn gekregen, die mij er van verzekerde dat het snel opgelost zou worden en ik me geen zorgen hoefde te maken.

Uiteindelijk is het ook allemaal zeer snel verlopen en is mijn motor gerepareerd. Ik heb ook alles vergoed gekregen, dus dat is ook erg fijn. Goed bezig Allianz!

Dikke pluim voor Aon. Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.4
Door Rik op woensdag 4 december 2013 over Aon Motorverzekering (all risk)

Ik heb zeer goede ervaringen met de all risk motorverzekering, daarom schrijf ik ook deze review.

Ik heb nu ongeveer een half jaar een motor, met hierbij de motorverzekering van Aon. Mijn motor was laatst omgewaaid, of miscshien zelfs wel omgegooid, dat durf ik echt niet te zeggen. Helaas zaten hier allemaal krassen op en een deukje. Omdat ik net motor rij en de motor ook nog erg nieuw is vond ik het best erg.

Ik heb toen contact opgenomen met Aon, omdat de schade vrij fors zou zijn. De afhandeling ging zeer goed. De mensen aan de telefoon waren ontzettend behulpzaam. Ik heb alles vergoed gekregen en inmiddels ziet mijn motor er weer helemaal nieuw uit. Ik heb alleen maar goede woorden over voor Aon. Ik kan deze verzekering aan iedereen aanraden!

Besparen met de Europeesche Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Wilbert op vrijdag 1 november 2013 over Europeesche Motorverzekering

Zit je krap met je geld? dan is de Europeesche echt de perfecte motorverzekering. Jammer dat ik hier zelf ook net pas achter ben. Hiervoor was ik verzekerd bij een andere bekende verzekeraar. De Europeesche is echt flink goedkoper. Ik heb bij meerdere verzekeraars mijn premie berekent, maar overal kwam deze er als goedkoopste eruit. Ik heb al enkele jaren mijn motorrijbewijs en kom er nu pas achter dat er grote verschillen zijn tussen de verzekeringen.

De voorwaarden waren bijna hetzelfde dus dit maakte helemaal niets uit. Het voordeel is dat ik nu echt elke maand flink wat geld over houd. VOoral nu tijdens de crisis is het handig om verzekeringen eens na te lopen, vaak betaal je teveel. Ik ben zelf ook andere verzekeringen nagegaan en ook voor mijn inboedel en zorgverzekering heb ik een goedkopere gevonden! dit maakt het leven een stuk eenvoudiger ;-)

Bent u op zoek naar motorverzekering ervaringen, bijvoorbeeld om na te gaan wat u kunt verwachten op het moment dat u daadwerkelijk een keer te maken krijgt met schade? U heeft online de mogelijkheid om de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken en na te gaan waar u de minste premie betaalt, maar is dat nog steeds waardevol indien u meer weet over de wijze waarop de verzekeraar met u om zal gaan? U kunt de motorverzekering ervaringen van anderen lezen, om op zoek te gaan naar een verzekeraar die de eigen beloften waarmaakt en op die manier zorgt voor een goede dekking.

Op de motor bent u behoorlijk kwetsbaar binnen het verkeer, waardoor het verstandig is om de motorverzekering ervaringen na te gaan. Uiteraard kunt u kijken naar de wijze waarop de verzekeraar de dekking nakomt, maar het is daarnaast interessant om na te gaan of anderen ervaringen hebben met het stellen van vragen aan de klantenservice. Dit is vervolgens ook iets dat u zelf kunt testen, op basis van de motorverzekering ervaringen die anderen plaatsen. Door dit in een vroeg stadium na te gaan, weet u zeker dat dit geen problemen oplevert op het moment dat er daadwerkelijk wat aan de hand is.

Kunt u uit de motorverzekering ervaringen opmaken of u eenvoudig de dekking kunt wijzigen, bijvoorbeeld om tijdelijk gebruik te maken van een module voor opzittenden? Verder kunt u nagaan of een verzekeraar voor u in de gaten houdt of u nog de juiste dekking heeft voor uw motor, of dat u wellicht een meer voordelige dekking af kunt sluiten. Des te beter de motorverzekering ervaringen op dit gebied, des te groter de kans dat de verzekeraar u hier goed mee van dienst kan zijn. Het is daarom de moeite waard om deze goed door te nemen, los van de vergelijking op basis van de premie.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema