iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
VerzekerUzelf.nl

Beoordeling VerzekerUzelf.nl
VerzekerUzelf.nl verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.9 (12 reviews)

Verzekeringen van VerzekerUzelf.nl

Ervaringen met VerzekerUzelf.nl Verzekeringen (12)



Sorteer recensies op:
Niet hier verzekeren Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door Jec op zaterdag 9 december 2017 over VerzekerUzelf.nl Woonhuisverzekering

Netjes iedere maand betaald maar wanneer zij moeten betalen bij schade wordt je verzekering afgesloten wegens zogenaamde vertrouwensbreuk. Verzeker u zelf hier dus niet!

Slechte klantenservice Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 7.4
Door Tom op vrijdag 28 november 2014 over VerzekerUzelf.nl Autoverzekering

Probeer al 3 dagen een antwoord te krijgen op de simpele vraag of een vervangende auto na schade onder de dekking valt.
Als je niet binnen 24 uur kunt antwoorden heb je of te weinig of incompetent personeel.

Ook de pechulp kon geen uitsluitsel geven omdat de aangeleverde gegevens niet up to date waren. Geeft geen prettig gevoel als je ze echt dringend nodig hebt.

traag en vaag Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door Mike op vrijdag 27 september 2013 over VerzekerUzelf.nl Autoverzekering (WA+)

Mijn buurman is tegen mijn juist geparkeerde auto gereden.
Duidelijke en simpel, hij erkent aansprakelijkheid,.
Online alles ingevuld. Mail terug "binnen 24 uur nemen we contact op" Dan volgt de grote stilte.
Pas na 8 dagen na melding wordt per email contact met mij opgenomen, een obligaat standaard mailtje.
Enkele simpele vragen over hoe de afhandeling verder zal verlopen worden ook hierna in het geheel niet beantwoord.

De geleverde service is zo ontzettend traag en slecht dat ik het zelf maar met de tegenpartij en reparateur heb geregeld.
Heb geen idee waar ik premie voor betaal als er werkelijk geen enkele dienstverlening is, op wat obligate en extreem trage en vage mailtjes na.

Kortom, verzekeruzelf is absolute afrader!
Wat een waardeloze club.

Schadeclaim erg snel opgelost Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Jeroen Koppen op dinsdag 3 september 2013 over VerzekerUzelf.nl Inboedelverzekering

Grote complimenten voor VerzekerUzelf.nl. Mijn iPad is laatst kapot gegaan in huis. Ik heb toen het schadeformulier ingevuld voor VerzekerUzelf.nl. Binnen het afgesproken tijdsbestek kreeg ik al bericht dat men akkoord ging met de schadeclaim. Ook had ik het bedrag snel terug op mijn rekening. Ik ben erg tevreden de snelle afhandeling en met deze inboedelverzekering.

goede survis en een goed prijs Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 8  
Dekking: 10  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.4
Door m van holland op donderdag 16 mei 2013 over VerzekerUzelf.nl Inboedelverzekering

goede prijs goede informatie en goede survis ik ben dik tevrede hier

erg slechte service bij schade Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 4.4
Door tim resseler op maandag 8 oktober 2012 over VerzekerUzelf.nl Autoverzekering

ik raad u af om bij deze verzekering wat af te sluiten ze hebben geen telefoonnummer en duurt lang voor je wat op je email terugkrijgt bij schades. dus je kan beter een wat duurdere verzekering nemen scheelt een hoop hoofdpijn.

Snel & efficient. Heldere website Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.6
Door Daphne op vrijdag 31 augustus 2012 over VerzekerUzelf.nl Motorverzekering

Ik ben zeer tevreden over Verzekeruzelf . Ben sinds kort overgestapt. Was toch maar op zoek gegaan naar een goedkope motorverzekering .

Kreeg de tip om bij Verzekeruzelf een offerte op te vragen. Wat bleek: op de website kon je een berekening maken en kreeg je gelijk te zien hoeveel het zou gaan kosten! Dus meteen oude verzekeraar gebeld en gevraagd wanneer ik op kon zeggen.

Kon op de website gelukkig wel ingeven dat ik de polis over een maand in wilde laten gaan. Kreeg meteen bevestiging!

Dat ging snel!

Niet de beste hondenverzekering, ook niet de goedkoopste Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.2
Door Pleunetje maaskantje op dinsdag 22 mei 2012 over VerzekerUzelf.nl Hondenverzekering

Een voordeel van deze hondenverzekering is dat je hond een chip krijgt. Deze kunnen ze gebruiken als hij is weg gelopen (bij mij al 3x gebeurd, zucht).

Een nadeel is dat je voor elke medische gebeurtenis een eigen risico van 19% hebt dat is nogal wat! Heb al 2x een rekening van meer dan 500 euro gehad dan tikt het wel aan. Maar volgens mij rekent bijna elke dierenverzekeraar 19% voor het eigen risico.

Verder valt ook lang niet alles binnen het pakket (Castratie/sterilisatie, gebitsreiniging) al is dit geloof ik wel extra te verzekeren maar ik vind 24 euro per maand al voldoende.

Ongevallenverzekering nodig Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 5  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 5.2
Door R.I. Jooi op vrijdag 20 april 2012 over VerzekerUzelf.nl Ongevallenverzekering

Heb al jarenlang een ongevallenverzekering. Nu begin ik te twijfelen of dit wel nodig is. Heb ik dalijk zomaar jaren premie betaald voor niks. De verzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Ik heb al een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Volgens mij dekt deze alles al, deze heb ik ook hier. Beetje raar dat deze verzekeraar daar niks over heeft gezegd. Ook heb ik een ongevallenverzekering bij mijn autoverzekering. Dubbel op of niet, ik weet het niet meer.

autoverzekering online afsluiten Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Vandieren op woensdag 21 maart 2012 over VerzekerUzelf.nl Autoverzekering

Zelf ben ik via google terecht gekomen bij VerzekerUzelf om mijn autoverzekering online af te sluiten .
Zij werken met een digitaal dossier, zelf ben ik daar wel voorstander van, ipv al dat papierwerk.

Door online af te sluiten krijg je een korting op je premie ivm weinig overhead kosten van personeel.

Zij noemen deze voordelen:
- Eerste jaar 100% van de nieuw waarde of aanschaf waarde terug bij totall loss
- Tot 80% korting voor schadevrije jaren
- Geen eigen risico en gratis vervangend vervoer bij reparatie via aangesloten kwaliteitsbedrijven
- Audio apparatuur tot € 1.000,- gratis meeverzekerd
- Schade verzekering inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp mee te verzekeren

Dit is mijn oordeel:
- Handig autoverzekering online alles regelen
- Wat verouderde website qua uiterlijk
- Meeverzekeren is relatief duur vanwege lage basis premie
- Lastig of onmogelijk om telefonisch contact te krijgen met de klantenservice van VerzekerUzelf
- Goede goedkope premie door online afsluiten

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12072
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema