iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Witgeld

Beoordeling Witgeld
Witgeld verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.4 (8 reviews)

Verzekeringen van Witgeld

Ervaringen met Witgeld Verzekeringen (8)



Sorteer recensies op:
Complimenten Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.2
Door Aadje op zondag 18 augustus 2013 over Witgeld Inboedelverzekering

Ik ben positief over de inboedelverzekering van Witgeld. Enige tijd geleden is mijn huis overhoop gehaald, waaronder mijn laptop is meegenomen. Ik ben keurig geholpen bij WitGeld, ik heb het bedrag terug gekregen. Ik ben er blij mee dat ik zo goed ben geholpen! Complimenten!

Zeer zeer goed Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Mitchell van Beek op donderdag 1 augustus 2013 over Witgeld Autoverzekering

Op aanraden van een familielid overgestapt. Wat een leuk en jong bedrijf! De maandpremie is zeer laag, dekkingen zijn goed.

Mijn vrouw heeft afgelopen maand een aanrijding gehad, met een eenvoudig telefoontje was alles geregeld!

Snelle afhandeling na totale leegroof huis Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.4
Door Frannie E. op donderdag 20 juni 2013 over Witgeld Inboedelverzekering

Ben echt super super super tevreden over deze inboedelverzekering! Ik kwam een aantal weken geleden thuis en tot mijn grote schrik was alles overhoop gehaald. Heleboel spullen gejat, tot mijn grote verdriet ook mijn laptop met al mn vakantiefoto's erop. Gelijk contact opgenomen met Witgeld, waar ik vakkundig werd geholpen. Klantenservice zijn echt toppers daar. ALLES wat gejat is, werd vergoed. Aangezien de dieven echt zo'n beetje alles hadden meegenomen, was dit toch een geluk bij een ongeluk.

snelle service, premie gunstig, snelle afhandeling, witgeld.nl is watonduidelijk Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door moniz op woensdag 24 oktober 2012 over Witgeld Autoverzekering

snelle service, website kan wel wat duidelijker, premie gunstig en snelle afhandeling

Nieuw bedrijf, wel grappig gedaan. Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 9.2
Door Fran van Hanen op dinsdag 26 juni 2012 over Witgeld Autoverzekering

Nieuw bedrijf, wel grappig gedaan. Wel gemakkelijk om af te sluiten en aardige vriendelijke medewerker

Dekking inboedelverzekering is goed Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Johnny ver Kamp op dinsdag 5 juni 2012 over Witgeld Inboedelverzekering

Schoften hebben 2 maanden geleden bij ons thuis ingebroken. En hoe? Blijkt dat ze een namaak sleutel hebben gemaakt van onze huurwoning en hiermee op een zaterdagnacht (toen wij niet thuis waren) zo naar binnen zijn gelopen.

Geen braakschade, nergens iets te vinden dat er was ingebroken. Maar wel voor meer dan 2000 euro aan waren gestolen. De inboedelverzekering van Witgeld dekt ook inbraak gevallen waar geen schade is toegedaan. Hier mogen we van geluk spreken want de meeste inboedelverzekeraars doen dat niet! De dekking van deze verzekering is dus echt top. Daarnaast krijg je de nieuwwaarde vergoed en heb je geen eigen risico.

Alle sloten zijn inmiddels vervangen en we hebben een alarmsysteem geïnstalleerd. We willen natuurlijk niet nog een keer aanspraak op de verzekering doen.

Goedkoope autoverzekering bij Witgeld Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Miermel en man op woensdag 30 mei 2012 over Witgeld Autoverzekering

Goedemorgen,

Ik en mijn man Joost willen over Witgeld zeggen dat ze een heel goedkoope autoverzekering pakket hebben. 2 weken terug hebben we een aanrijding gehad in Diemen. Smiddags belde we naar het kantoor van Witgeld in Emmen we kregen een persoon van de klantenservice aan de lijn (geen bandje). 15 minuutjes later was de schade opgegeven en heeft de mevrouw het allemaal in orde gemaakt.

Wij betalen maar 11 euro per maand voor de premie. Voor ons een goedkoope verzekering en goede service ervaring.

Groeten,
Miermels

Witgeld heeft de goedkoopste woonhuisverzekering! Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door jennemiekje op donderdag 29 maart 2012 over Witgeld Woonhuisverzekering

Hoi,

Wil je goedkoop uit zijn met je woonhuisverzekering / opstalverzekering? Dan raad ik Witgeld aan. Als je de dekkingen vergelijkt met andere verzekeraars krijg je hier het meest voor je geld. Bij andere verzekeraars is bv ruitschade niet standaard meeverzekerd of inbraak zonder braaksporen.

Ik heb de verzekeringen vergelijken op Independer.nl, Verzekeraar.nl en Verzekeringssite.nl en de goedkoopste woonhuisverzekering is toch echt bij Witgeld, ook al zegt Independer.nl van niet (die zetten waarschijnlijk een verzekeraar bovenaan die meer geld aan ze betaald!).

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17951
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema