Yarden

Beoordeling Yarden
Yarden verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.7 (10 reviews)

Verzekeringen van Yarden

Ervaringen met Yarden Verzekeringen (10)



Sorteer recensies op:
Yarden wordt overtuigend gezien als beste uitvaartverzekeraar Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Danny op zaterdag 25 november 2017 over Yarden Uitvaartverzekering

Wie zich scheel kijkt op de kosten van een uitvaartverzekering zal hoogstwaarschijnlijk bij de verzekering van Monuta belanden. Wie echter naar de kwaliteit en beoordelingen kijkt, komt juist uit bij Yarden als beste uitvaartverzekeraar. Dit patroon valt telkens weer op tijdens het bekijken en vergelijken van de uitvaartverzekeringen.

Op een uitvaart mag in mijn ogen niet bespaard worden. Vooral niet als de besparing in de buurt ligt van slechts 50 cent per maand, 6 euro per jaar. Ik heb online en offline teveel verhalen gehoord over de medewerkers van Monuta om zo'n minimale besparing te willen overwegen. Hoe meer van de uitvaart uit handen wordt genomen van mij of mijn kinderen, hoe blijer we mogen zijn.

Yarden scoort samen met zijn medewerkers behoorlijk goed en mag zich daarom onze uitvaartverzekeraar noemen. We hopen ze nog lange tijd niet te hoeven ontmoeten maar we zijn tot die tijd tevreden over ons unanieme besluit.

Absoluut geen klachten over uitvaartverzekeraar Yarden Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Gea op donderdag 16 november 2017 over Yarden Uitvaartverzekering

Bij ons heeft Yarden eveneens een positieve indruk achtergelaten. Onlangs moesten wij afscheid nemen van een familielid waar iedereen wel een hechte band mee had, mijn oma. Ik kan niet anders zeggen dan dat Yarden een fantastische rol heeft gespeeld bij het regelen van de uitvaart. Het was bovendien een enorm verschil vergeleken met de uitvaartverzekeraar van mijn opa (volgens zeggen was dit Interpolis), die de uitvaart juist op heel oncomfortabele wijze regelde. Yarden neemt duidelijk de tijd, controleert dubbel of alles naar wens is, om daarna een uitvaart in gang te zetten die geen klachten oplevert onder de nabestaanden. Daarvoor geef ik graag mijn waardering met een positieve beoordeling.

De uitvaartorganisatie die we nodig hadden. Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door F. de Jong op donderdag 12 oktober 2017 over Yarden Uitvaartverzekering

Kan niet anders zeggen dan dat Yarden de uitvaart van mijn vrouw zowel naar onze als naar haar wens heeft geregeld, met hier en daar het extra nodige advies. Mijn vrouw was volledig voorbereid nadat ze in 2009 haar diagnose kreeg. Na onze ervaring heb ik een goed gevoel overgehouden aan Yarden. De begeleiding, persoonlijke betrokkenheid en inlevingsvermogen waren gewoon precies zoals we het nodig hadden om afscheid te kunnen nemen van onze vrouw, moeder en dochter.

Goede service en duidelijke informatie Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Carla op dinsdag 15 december 2015 over Yarden Uitvaartverzekering

Altijd goed geholpen. De internetsite is heel duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk online af te sluiten. Ook de chat werkt goed en snel met goede service.

Afsluiten verzekering Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door Mario op dinsdag 15 december 2015 over Yarden Uitvaartverzekering

Vlotte afhandeling en duidelijke communicatie. Je krijgt wat je afsluit zonder verassingen achteraf.

Service tot in detail Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door Eelke op dinsdag 15 december 2015 over Yarden Uitvaartverzekering

Meedenken en luisteren dat kunnen ze heel goed bij Yarden. Adviseren zonder opdringerig te zijn dat is zo prettig! Mijn ouders, broer en zus zijn nu allemaal bij Yarden verzekerd en dat geeft een goed gevoel.

Snelle afwerking van de online aanvraag Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Jakko op dinsdag 15 december 2015 over Yarden Uitvaartverzekering

De online aanvraag is snel en naar wens verlopen. Is eenvoudig af te sluiten. Overlijdensverzekering is snel bij Yarden verwerkt en mijn polis heb ik binnen de gestelde termijn thuis ontvangen

Nooit een klacht gehoord of gehad over Yarden Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Charles op zondag 2 november 2014 over Yarden Uitvaartverzekering

In de jaren dat ik bij Yarden verzekerd ben heb ik nog nooit iets negatiefs over de organisatie gehoord. Hier kan ik me voor zover mijn ervaringen toelaten ook bij aansluiten. De kosten voor de verzekering zijn hartstikke acceptabel en worden niet zonder reden verhoogd. Nou heb ik nog nooit een daadwerkelijke uitvaart meegemaakt via Yarden, alhoewel ik daar het volste vertrouwen in heb en ik absoluut niet verwacht dat ze iemand zouden korten. Je bent verzekerd voor wat je betaald, niets meer en niets minder.

niet er netjes Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 8  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.2
Door leo op maandag 26 mei 2014 over Yarden Uitvaartverzekering

te hoge premie by yarden daarnaast wordt er zo maar je prive gegevens door gegeven aan derden dus privacy schending wordt tyd om over te stappen

Premie uitvaartverzekering hoog, product ook matig Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door patric op maandag 26 maart 2012 over Yarden Uitvaartverzekering

De premie van de uitvaartverzekering van Yarden is echt te hoog. Volgens mij zijn ze zelfs één van de duurste uitvaartverzekeraars in NL!! Google maar eens op ervaringen over Yarden bijna alles wat je leest is negatief en daar sluit ik me bij aan.

Ze sturen facturen die niet kloppen met wat je hebt afgesproken (te hoge premie). Wanneer je dan belt geven ze toe dat de factuur niet juist is maar ze blijven gewoon die onjuiste facturen sturen! Nu al 4x over gebeld maar er verandert niks. Tijd om over te stappen naar een andere verzekering met hopelijk betere klantenservice en lagere premie.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13094
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema