Vergelijk 440 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

ABN Amro

Informatie over ABN Amro Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over ABN Amro

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens ABN Amro

Bezoek de website


Klantenservice ABN Amro
0900 - 00 24 (0,10 eur cent per minuut)


ABN Amro
Postbus 283
1000 EA Amsterdam

Bezoekadres:
Grote Voort 247
8041 BL Zwolle

Doelgroep van ABN Amro

De doelgroep van de ABN AMRO bestaat allereerst uit iedereen die er al klant is, op het gebied van financiële producten. Men beperkt zich echter niet tot die groep, door zich daarnaast ook op de rest van Nederland te richten. Men zorgt graag voor een uitstekende beoordeling door haar klanten en richt zich op een zo breed mogelijke groep potentiële klanten, om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om zich te verzekeren. De doelgroep is, net als bij de andere grote banken in Nederland, ontzettend breed en heeft daarmee betrekking op praktisch iedereen.

Prijzen / premie's van ABN Amro

De prijzen en premies van ABN AMRO behoren niet tot de laagste van Nederland. Desalniettemin is het een uitstekende keuze om hier een verzekering af te sluiten, vanwege de uitgebreide en uitstekende service die men aan weet te bieden. Bovendien is het mogelijk om meerdere verzekeringen bij deze verzekeraar af te sluiten en op die manier van een korting te profiteren. Men maakt relatief weinig kosten indien u meerdere verzekeringen afsluit, waardoor ook de premie voor u omlaag kan. Zo is het wel degelijk mogelijk om u bij ABN AMRO tegen een scherpe premie op een uitstekende manier te verzekeren.

Waarom kiezen klanten voor ABN Amro?

Klanten kiezen vooral voor ABN AMRO vanwege de uitstekende naam die men door de jaren heen op heeft weten te bouwen. Het is een van de grootste banken van Nederland, waardoor er bovendien sprake is van een zeer grote mate van betrouwbaarheid. De producten zitten op een uitstekende manier in elkaar en zorgen ervoor dat de klanten hun tevredenheid graag uitspreken. De schades worden snel afgehandeld en door meerdere verzekeringen af te sluiten is het mogelijk een aantrekkelijke korting te krijgen. ABN AMRO is zo een traditionele verzekeraar, die er als bank alles aan doet om op een moderne manier klanten aan te spreken.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema