iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
AEGON

Beoordeling AEGON
AEGON verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.5 (15 reviews)

Verzekeringen van AEGON

Ervaringen met AEGON Verzekeringen (15)



Sorteer recensies op:
Goede inboedelverzekering met logische voorwaarden Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Jvp op vrijdag 12 december 2014 over AEGON Inboedelverzekering

Ik heb me door de consumentenbond over laten halen om de inboedelverzekering van aegon te nemen. Door de verhouding tussen prijs en kwaliteit kwam deze als 1 van de besten inboedelverzekeringen uit de bus.

Hiervoor nooit ervaringen opgedaan met enig product van aegon. Maar nu kan ik best zeggen dat in ieder geval de inboedelverzekering heel goed bevalt.

- Snel geregeld. Het afsluitproces is super simpel.
- Lage premie per maand.
- Goede beoordelingen door o.a. consumentenbond.
- Goede standaarddekking en helemaal naar eigen wens uit te breiden.
- Communicatief en klantgerichte verzekeraar.
- Garantie tegen onderverzekering.

Er zijn ook een paar nadelen maar die vind ik persoonlijk goed te begrijpen. Zoals een maximale vergoeding van 500 euro voor spullen die uit een auto gestolen worden... wie bewaart er zo veel in een auto? En sieraden uit huis tot maximaal 12500 verzekerd of je moet een kluis kopen... zoveel geld geef ik in 3 levens nog niet uit aan sieraden. In mijn ogen is en blijft dit een goede en zeker ook eerlijke inboedelverzekering van aegon met begrijpelijke voorwaarden en "nadelen".

klantonvriendelijk en schandalig Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 2.6
Door Steffe Bak op donderdag 24 oktober 2013 over AEGON Lijfrenteverzekering

Ter toelichting vooraf; ik heb bij Aegon geld op een lijfrente uitstelrekening. Omdat de betaalde premie nimmer fiscaal is afgetrokken, en ik niet voornemens ben dat te doen, heeft de Belastingdienst een zogeheten saldoverklaring afgegeven. Aegon mag het geld in één termijn en zonder inhouding van belasting aan mij overmaken.
Op 26 augustus '13 heb ik alle door Aegon aangegeven bescheiden opgezonden en verzocht het geld over te maken. Nu 2 maanden later heeft Aegon nog niet gereageerd. Zelf bel ik regelmatig en kreeg oa de volgende antwoorden (1) heeft u al een ontmoedigingsbrief ontvangen (sic) (2) de medewerker die het dossier in behandeling heeft, heeft een andere collega om advies gevraagd en die laatste is er bijna nooit (3) de afdeling heeft het vreselijk druk maar ik vraag of u voorrang kunt krijgen. De vierde maal bleef ik aandringen. Dat schoot de medewerker in het verkeerde keelgat. Wat een klantonvriendelijk bedrijf. Het enige wat ik nog kan doen is een vordering instellen.

Goede dekking voor zo laag mogelijke prijs Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Theo de Leeuw op dinsdag 3 september 2013 over AEGON Woonhuisverzekering

Ik heb de prijs/kwaliteit verhouding bekeken omdat ik ervan uitga dat ik deze verzekering niet hoef te gebruiken qua schade. Ik wil een goede dekking voor een zo laag mogelijke prijs. Via een vergelijkingssite ben ik bij Aegon terecht gekomen. De aanvraag is snel geregeld en we zijn goed geholpen. Tot nu toe heb ik deze verzekering gelukkig nog niet hoeven gebruiken, maar het is fijn om te weten dat ik kan "leunen" op een goede woonverzekering.

Zonder poespas, tevreden Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.6
Door Daan & Emma op dinsdag 13 augustus 2013 over AEGON Inboedelverzekering

Ik snap de negatieve verhalen hieronder niet helemaal. Ik heb pasgeleden enorm veel schade gehad. Ik heb totaal geen problemen gehad met het uitbetalen van de schade, alles was goed geregeld zonder poepas, Hoewel de maandpremie niet erg goedkoop is, ben ik wel tevreden over de verzekering van Aegon

het duurt nu al 2 maanden om mijn verzekering te beeindigen maar nog niets gebeu Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door reina op maandag 1 juli 2013 over AEGON Inboedelverzekering

Een onwaarschijnlijk slechte klantenservice!

Geen goed woord voor AEGON over Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.4
Door van akkeren op donderdag 22 november 2012 over AEGON Aansprakelijkheidsverzekering

heb mijn telefoon laten repareren via Aegon en is slechter terug gekomen dan dat het was .
heb 4 e-mails gestuurd en daar word niet op gereageerd heb de telefoon in de orgineele verpakking meegegeven en krijg hem in een zakje weer terug,
het is nu al een maand geleden en heb geen leentoestel maar betaal wel mijn kosten voor deze maand terwijl i niet kan bellen.

slecht, niet klantvriendelijk, lui, geen service Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.6
Door Josefina Willems op zondag 14 oktober 2012 over AEGON Autoverzekering (all risk)

juni 2012 schade aan mijn auto. Betreft een allrisk verzekering. Tegenpartij heeft aangeven te betalen, echter in oktober wou de reparateur de schade notabene op mij verhalen. Men had nog niets in werking gesteld en mijn schadeformulier lag nog ergens op de stapel na 5 maanden. Ik vind dit een kwalijke zaak. Heb de verzekering per direct gestopt na zoveel mails, tijd etc... en nu een excuus brief met een bon voor de wasstraat ontvangen a 15 euro!!! Belachelijk...

Eerst jurist, dan pas advocaat bij rechtsbijstandverzekeringen Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door Bemiddelaar op maandag 4 juni 2012 over AEGON Rechtsbijstandverzekering

Zelf verkoop ik al jaren rechtsbijstandsverzekeringen van diverse verzekeraars. Het verschil tussen deze verzekeringen is er niet of nauwelijks, normaal gesproken is enkel een het vergelijken op premie voldoende om een juiste keuze te kunnen maken. De kwaliteitsverschillen zitten vooral in de klantenservice van de verzekeraar.
Rechtsbijstandsverzekeringen in Nederland zijn helaas niet zoals de meeste mensen zouden verwachten. Rechtsbijstand is in Nederland een naturapolis, dmz je ontvangt de rechtshulp niet van een advocaat maar van een jurist. Deze persoon probeert het probleem eerst zelf op te lossen. Wanneer de kosten hiervan te ver oplopen wordt het dossier doorgeschoven naar een echt advocaat. Een andere optie is dat geprobeerd wordt het dossier stop te zetten met een smoes naar de klant om zo weinig mogelijk kosten te hoeven maken.
In andere landen ontvang je direct aan het begin een echte advocaat die je gaat begeleiden wat normaal gesproken tot een veel beter resultaat leidt. Dit is dan ook mijn tip voor al de lezers, kijk eens of je je over de grens kan laten verzekeren. Dan wordt je pas echt geholpen!

Kosten inboedelverzekering laag, kwaliteit ook Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.8
Door AEGON ex-klant op maandag 2 april 2012 over AEGON Inboedelverzekering

Teleurstellend ben ik in deze bank. Inmiddels 12 jaar lid / klant van de AEGON bank. Bankzaken, hypotheek en verzekeringen allemaal bij de AEGON. In 12 jaar tijd heb ik 3x aanspraak gedaan op mijn verzekeringen (betreft 2x auto en 1x inboedel). Voor de autoverzekering heb ik 2x gemeld dat er is ingebroken (binnen 2 jaar tijd) beide keren autoradio weg. 1x vergoed gekregen, de andere keer niet, huh wtf?

Voor me inboedelverzekering heb ik gemeld dat er tijdens het verjaardagsfeestje van onze dochter een bal door de huiskamer vloog en de TV van de kast viel (t.w.v. 550 euro). Sorry, maar dat was dan onze eigen fout. Nou ik heb het gehad, zet vanaf volgende maand al mijn producten om naar een andere bank! Vandaar dat de kosten van de inboedelverzekering zo laag zijn, de kwaliteit is dat namelijk ook.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering bij AEGON Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Vader op donderdag 22 maart 2012 over AEGON Aansprakelijkheidsverzekering

Mijn zoontje heeft een maand terug per ongeluk een bal door het ruit van de overburen geschopt tijdens het voetballen / buiten spelen. Gelukkig hebben wij een aansprakelijkheidsverzekering (kinderen / gezin is automatisch mee verzekerd) dus kon ik de schade declareren. Het ruit was niet alleen kapot ook een dure vaas (80 euro) die achter het ruit stond viel aan stukken op de grond. De totale schade was 220 euro.

Het is wel erg jammer dat er een eigen risico van 100 euro geldt. Uiteindelijk is er dus 120 euro vergoedt en de andere 100 euro hebben we zelf moeten betalen. Toch maar eens kijken of we die eigen risico eraf kunnen krijgen!

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema