AEGON Verzekeringen

AEGON Verzekeringen

Meer dan 5 miljoen klanten

Informatie over AEGON Verzekeringen

AEGON is een Nederlandse beursgenoteerde maatschappij die sinds 1983 bestaat. Op dat moment fuseerde AGO en Ennia dat uiteindelijk de naam AEGON heeft gekregen. Vanaf dat moment heeft AEGON zich altijd gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. AEGON biedt een breed assortiment van diensten zoals pensioenen (zowel collectief als individueel), levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en financiële diensten zoals sparen en beleggen.
AEGON maakt met haar diensten vooral gebruik van tussenpersonen en adviesbureaus. Ze hebben zelfs een aantal eigen dochterondernemingen die op dit gebied actief zijn. Voorbeelden hiervan zijn Meeùs en Nedasco. Deze bedrijven werken onder de vleugels van AEGON. AEGON is hiermee een zeer grote en sterke verzekeraar die deuren kan openen die kleine verzekeraars wellicht niet open krijgen of niet eens te zien krijgen. AEGON is hiermee een goede keuze voor iedereen die houdt van zekerheid en betrouwbaarheid.

Bezoek de website


AEGON Vervoersverzekeringen

AEGON
Autoverzekering

v.a. € 14,26 p/m
AEGON Woonverzekeringen

AEGON
Woonhuisverzekering

v.a. € 6,86 p/m

AEGON
Inboedelverzekering

v.a. € 6,17 p/m
AEGON Levensverzekeringen AEGON Vakantieverzekeringen

AEGON
Reisverzekering

v.a. € 5,67 p/m
AEGON Ondernemersverzekeringen
Snelle service bij het afsluiten en goedkope verzekeringen. Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Hakima Ouardi op woensdag 7 december 2016 over AEGON Inboedelverzekering

Snelle service bij het afsluiten en goedkopere verzekeringen ten op zichte van andere aanbieders. Dus ben tot nu toe tevreden.

Goede inboedelverzekering met logische voorwaarden Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Jvp op vrijdag 12 december 2014 over AEGON Inboedelverzekering

Ik heb me door de consumentenbond over laten halen om de inboedelverzekering van aegon te nemen. Door de verhouding tussen prijs en kwaliteit kwam deze als 1 van de besten inboedelverzekeringen uit de bus.

Hiervoor nooit ervaringen opgedaan met enig product van aegon. Maar nu kan ik best zeggen dat in ieder geval de inboedelverzekering heel goed bevalt.

- Snel geregeld. Het afsluitproces is super simpel.
- Lage premie per maand.
- Goede beoordelingen door o.a. consumentenbond.
- Goede standaarddekking en helemaal naar eigen wens uit te breiden.
- Communicatief en klantgerichte verzekeraar.
- Garantie tegen onderverzekering.

Er zijn ook een paar nadelen maar die vind ik persoonlijk goed te begrijpen. Zoals een maximale vergoeding van 500 euro voor spullen die uit een auto gestolen worden... wie bewaart er zo veel in een auto? En sieraden uit huis tot maximaal 12500 verzekerd of je moet een kluis kopen... zoveel geld geef ik in 3 levens nog niet uit aan sieraden. In mijn ogen is en blijft dit een goede en zeker ook eerlijke inboedelverzekering van aegon met begrijpelijke voorwaarden en "nadelen".

klantonvriendelijk en schandalig Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 2.6
Door Steffe Bak op donderdag 24 oktober 2013 over AEGON Lijfrenteverzekering

Ter toelichting vooraf; ik heb bij Aegon geld op een lijfrente uitstelrekening. Omdat de betaalde premie nimmer fiscaal is afgetrokken, en ik niet voornemens ben dat te doen, heeft de Belastingdienst een zogeheten saldoverklaring afgegeven. Aegon mag het geld in één termijn en zonder inhouding van belasting aan mij overmaken.
Op 26 augustus '13 heb ik alle door Aegon aangegeven bescheiden opgezonden en verzocht het geld over te maken. Nu 2 maanden later heeft Aegon nog niet gereageerd. Zelf bel ik regelmatig en kreeg oa de volgende antwoorden (1) heeft u al een ontmoedigingsbrief ontvangen (sic) (2) de medewerker die het dossier in behandeling heeft, heeft een andere collega om advies gevraagd en die laatste is er bijna nooit (3) de afdeling heeft het vreselijk druk maar ik vraag of u voorrang kunt krijgen. De vierde maal bleef ik aandringen. Dat schoot de medewerker in het verkeerde keelgat. Wat een klantonvriendelijk bedrijf. Het enige wat ik nog kan doen is een vordering instellen.

Beoordeling AEGON Verzekeringen
Maandpremie: 6.8  
Eigen risico: 6.7  
Dekking: 6.6  
Klantenservice: 6.5  
Voorwaarden: 6.5  
Totaalscore: 6.5
Op basis van 16 ervaringen
Voordelen
  • Meer dan 5 miljoen klanten
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13207
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema