iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Agis

Beoordeling Agis
Agis verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.1 (9 reviews)

Verzekeringen van Agis

Ervaringen met Agis Verzekeringen (9)



Sorteer recensies op:
Waar voor je geld Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 8.8
Door Alex op donderdag 29 juni 2017 over Agis Zorgverzekering

Een verzekering (inclusief de extra tandarts-verzekering) die zijn geld waard is; nooit gedoe over rekeningen gehad, ruime dekking, aanrader

Agis wordt helaas Zilverenkruis. Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.6
Door Jimmy op zondag 23 november 2014 over Agis Zorgverzekering

Nooit denderende ervaringen gehad met Agis. Echter ook nooit onoverkoombaar slechte ervaringen gehad.

Nu zal Agis samen met Takecarenow opgaan in het Zilverenkruis. Daar ben ik minder blij mee op basis van slechte ervaringen en negatieve verhalen. Ook wordt dat zo'n 50 euro per jaar duurder.

Nu is de tijd gekomen dat ik wel overstap van Agis. Een beter moment is er immers niet. Was de verzekeraar niet overgenomen dan was ik er waarschijnlijk gebleven.

Agis is geen aanrader voor een zorgpolis Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 4  
Dekking: 5  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.6
Door Geen op donderdag 6 november 2014 over Agis Zorgverzekering

Omdat Agis op veel websites heel hoge scores haalt, besloot ik dit jaar een keer voor de zorgverzekeraar te kiezen. De premie is iets hoger, wat zou zijn te verklaren door een betere service, zo dacht ik, maar daar heb ik bar weinig van mogen merken.

Zolang dat zorgkosten binnen het eigen risico vallen, is Agis een engeltje. Alles kan en mag en niets is te gek. Vervolgens bereik je een punt waar het verplichte eigen risico met de lepel uit de pan geschept is, en DAN toont Agis haar ware aard.

Verzekeraars staan er om bekend dat ze zelf zo min mogelijk willen opdraaien voor kosten die de verzekerde maakt, alleen bij een zorgverzekeraar had ik dit niet verwacht, je betaald immers ruim 100 euro in de maand met een of meerdere aanvullende dekkingen, het is geen verzekering van een paar euro in de maand.

Kortom, Agis doet bijzonder moeilijk zodra je eigen risico op is. Met veel moeite betalen ze uiteindelijk, dat zijn ze immers verplicht, al is de manier hoe echt niet te accepteren.

na jaren nog een rekening!! Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.8
Door Emiel op zondag 15 december 2013 over Agis Zorgverzekering

Heb nu eena aantal jaren een zorgverzekering bij Aon, hiervoor zat ik bij Agis. ik heb gekozen voor een lagere premie omdat ik weinig gebruik maak van zorg. Nu heb ik van anderhalf jaar terug een rekening gekregen. Ik heb een behandeling gehad waar ik zo'n 300 euro voor moet betalen. Ik heb gebeld waarom ze nu pas met deze rekening komen maar daar krijg ik geen fatsoenlijke uitleg over. Ik vind het echt schandalig, maar ik moet wel de rekening zo snel mogelijk betalen...Ze hebben echt de boel niet helemaal op orde daar. Wie weet wat me nog te wachten staat....

In de loop van de jaren slechter geworden Totaalscore: 1.6
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 4  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.6
Door J.J. de Haas op dinsdag 22 oktober 2013 over Agis Zorgverzekering

Geen goede ervaringen met Agis. Verwisselt verzekernemers, weigert Finbox instellingen, stuurt van het Kastje(bank) naar de bekende muur. Waarschijnlijk omdat ze graag automatisch willen incasseren. Wel snel antwoord op vragen maar heel vaag en als je dan specifiek doorvraagt weer van het kastje enz.

Agis verhoogt eigen risico zorgverzekering Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Abe. op donderdag 11 oktober 2012 over Agis Zorgverzekering

Zat bij FBTO nu Bij Agis Zorgverzekeraar . Zij hebben de overstap voor me geregeld
in 2011 (heb ik niets voor hoeven doen verder).
Heb al een tijd last van me knie en kan zelf het ziekenhuis kiezen
waar ik heen ga. Betaal me eigen risico (zelf verhoogd tot 500 euro maar scheelt me wel maandelijks 21 euro) de rest betaald Agis.

Hoef geen ziektekosten voor te schieten want dat regelt het ziekenhuis
met Agis. Denk niet dat ik in 2013 ga overstappen of er moet een andere
zorgverzekering zijn die dezelfde prijs / kwaliteit biedt.

Neem de voorwaarden goed door en bekijk tot in details welke vergoedingen je nodig hebt voor u iets bij hen afsluit. Totaalscore: 2.4
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.4
Door AS op woensdag 25 april 2012 over Agis Zorgverzekering

Agis vertelt het leuk maar als je gaat declareren kom je bedrogen uit. Zoals met de tandartsenvergoedingen. Als je een gecontracteerde tandarts vindt dan heb je geluk want die zijn op een hand te tellen. Je betaald dan de hoofdprijs. Verder wordt dieper in de voorwaarden duidelijk dat er meer verplichtingen en beperkingen zijn als wat zij in eerste instantie beloven. Schandalig. Opheffen die zorgverzekeringen en terug naar het oude ziekenfonds. Hoezo vrije marktwerking eerst kleden de banken ons uit en nu de private zorgverzekeraars die zelf nooit geen risico's dragen omdat de overheid altijd bijspringt maar wel er met de winst vandoor gaan!
Nederland verloederd!!!!!!!!!!

Een zorgverzekering kiezen blijft lastig Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.2
Door Chiel breken op vrijdag 30 maart 2012 over Agis Zorgverzekering

Vorig jaar ben ik 18 geworden en moest ik van mijn ouders zelf een zorgverzekering kiezen omdat ze het niet meer willen betalen voor me. De zorgverzekering die ze voor me betaalde was bij Univé en koste 120 euro per maand. Dat is dan met tandarts vergoeding enzo maar ik vind het nogal duur.

Toen ben ik eens wat rond gaan vragen en zoeken bij vrienden en op het internet. 2 van mijn vrienden hebben hun zorgverzekering gekozen bij Agis omdat deze niet duur is en declareren gemakkelijk gaat. Ik heb zelf 0 ervaring met het kiezen van een zorgverzekering dus ben ik maar uitgegaan van hun mening. Dus nu zit ik ook bij Agis..

Zorgverzekering Agis opzeggen kost teveel moeite Totaalscore: 5.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 6  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.4
Door Bertus op maandag 28 november 2011 over Agis Zorgverzekering

De instelling die Agis heeft maakt mij nou niet bepaald blij. En daarmee doel ik op hoe lastig het is om de zorgverzekering goed op tijd op te zeggen en wat de logische reden daarachter is. Het kost een berg moeite om een bevestiging te krijgen dat je de zorgverzekering wilt opzeggen. Zou met niets verbazen als Agis de hoop heeft dat de verzekerde het gewoon vergeet en zo nog een jaar lang bij ze uit moet zitten. Als Agis het van hun premie, dekking of klantenservice moet hebben dan kan ik me voorstellen dat er elk jaar een flinke uitstroom is.

Ik wil weg bij Agis omdat mijn zorgverzekering veel goedkoper kan en ook een betere dekking zou hebben bij andere zorgverzekeraars. Mijn ervaring met Agis is nou ook niet echt fantastisch te noemen.. Nu kan ik eerst zelf erachteraan om bevestiging te krijgen dat mijn zorgverzekering opgezegd is.. Zit er niet op te wachten om nog een jaar veel teveel te betalen..

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14492
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema