Agis Verzekeringen

Agis Verzekeringen

De zorgverbeteraar

Informatie over Agis Verzekeringen

Agis is een eigen verzekeraar, maar kan daarnaast worden gezien als een onderdeel van Achmea. Dit komt door het feit dat de verzekeraar samen met Interpolis, Avero Achmea, FBTO en Zilveren Kruis Achmea behoort tot de divisie Zorg & Gezondheid van Achmea. Het grote voordeel hiervan is dat Agis een eigen kijk heeft op de manier van verzekeren, maar aan de andere kant altijd terug kan vallen op de ervaring van het moederbedrijf. Zo weet je zeker dat je bij Agis kiest voor een goede verzekering, terwijl de frisse aanpak ervoor zorgt dat je bijvoorbeeld niet teveel betaalt. Ook kun je om die reden gebruik maken van aanvullende diensten zoals de zorgcoach binnen de zorgverzekering.

Agis Vakantieverzekeringen

Agis
Reisverzekering

v.a. € 3,22 p/m
Waar voor je geld Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 8.8
Door Alex op donderdag 29 juni 2017 over Agis Zorgverzekering

Een verzekering (inclusief de extra tandarts-verzekering) die zijn geld waard is; nooit gedoe over rekeningen gehad, ruime dekking, aanrader

Agis wordt helaas Zilverenkruis. Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.6
Door Jimmy op zondag 23 november 2014 over Agis Zorgverzekering

Nooit denderende ervaringen gehad met Agis. Echter ook nooit onoverkoombaar slechte ervaringen gehad.

Nu zal Agis samen met Takecarenow opgaan in het Zilverenkruis. Daar ben ik minder blij mee op basis van slechte ervaringen en negatieve verhalen. Ook wordt dat zo'n 50 euro per jaar duurder.

Nu is de tijd gekomen dat ik wel overstap van Agis. Een beter moment is er immers niet. Was de verzekeraar niet overgenomen dan was ik er waarschijnlijk gebleven.

Agis is geen aanrader voor een zorgpolis Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 4  
Dekking: 5  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.6
Door Geen op donderdag 6 november 2014 over Agis Zorgverzekering

Omdat Agis op veel websites heel hoge scores haalt, besloot ik dit jaar een keer voor de zorgverzekeraar te kiezen. De premie is iets hoger, wat zou zijn te verklaren door een betere service, zo dacht ik, maar daar heb ik bar weinig van mogen merken.

Zolang dat zorgkosten binnen het eigen risico vallen, is Agis een engeltje. Alles kan en mag en niets is te gek. Vervolgens bereik je een punt waar het verplichte eigen risico met de lepel uit de pan geschept is, en DAN toont Agis haar ware aard.

Verzekeraars staan er om bekend dat ze zelf zo min mogelijk willen opdraaien voor kosten die de verzekerde maakt, alleen bij een zorgverzekeraar had ik dit niet verwacht, je betaald immers ruim 100 euro in de maand met een of meerdere aanvullende dekkingen, het is geen verzekering van een paar euro in de maand.

Kortom, Agis doet bijzonder moeilijk zodra je eigen risico op is. Met veel moeite betalen ze uiteindelijk, dat zijn ze immers verplicht, al is de manier hoe echt niet te accepteren.

Beoordeling Agis Verzekeringen
Maandpremie: 6.1  
Eigen risico: 6.1  
Dekking: 6.3  
Klantenservice: 5.6  
Voorwaarden: 6.5  
Totaalscore: 6.1
Op basis van 9 ervaringen
Voordelen
  • Zorgverzekering op maat
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema