Allianz

Informatie over Allianz Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Allianz

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Allianz

Klantenservice Allianz
(010) 454 19 11
(010) 454 13 10 (fax)

Allianz
Postbus 64
3000 AB Rotterdam

Bezoekadres:
Coolsingel 139
3012 AG Rotterdam

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    24155648
  • AFM-nummer:
    12000451
Doelgroep van Allianz

Het zeer grote aantal klanten verraad al een beetje dat de doelgroep van de verzekeraar bestaat uit iedereen die op zoek is naar een betrouwbare verzekeraar. Daarnaast gaat men op een flexibele manier om met de producten die er worden aangeboden. Men richt zich heel duidelijk op de wensen van de markt en probeert zich op die manier steeds aan te passen aan de manier waarop we ons hier wensen te verzekeren. Daarnaast is het de doelgroep die op zoek is naar een verzekeraar met een uitgebreide kennis en ervaring die zich goed aangesproken voelt door de medewerkers van Allianz.

Prijzen / premie's van Allianz

De prijzen en premies van Allianz behoren niet tot de laagste van Nederland, maar dat neemt niet weg dat de prijs/ kwaliteitverhouding er uitstekend is. Men levert op een betrouwbare manier verzekeringen aan, waarmee u er in ieder geval zeker van bent dat u een goede dekking ontvangt. Door als een zeer sterke internationale partner op te treden heeft men echter wel de mogelijkheid om te besparen op bepaalde kosten. Wat dat betreft betaalt u er een scherpe prijs of premie, maar het is bij een van de internetaanbieders vaak mogelijk om zelfs meer op de kosten te besparen.

Waarom kiezen klanten voor Allianz?

Klanten kiezen vooral voor Allianz vanwege het feit dat men internationaal actief is en een zeer groot aantal klanten bedient. De enorme betrouwbaarheid die daar vanuit gaat zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat alles op een goede manier geregeld zal worden. Uw dekking zit op een degelijke manier in elkaar en wanneer er een keer wat aan de hand is zal u er in ieder geval niet alleen voor komen te staan. Wat dat betreft is Allianz vooral een zeer betrouwbare partij, die ervoor zorgt dat uw verzekeringen daadwerkelijk rust brengen in uw leven.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema