iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
ANWB

Beoordeling ANWB
ANWB verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.9 (18 reviews)

Verzekeringen van ANWB

Ervaringen met ANWB Verzekeringen (18)



Sorteer recensies op:
Als dit ik van te voren had geweten ................ Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 5.0
Door Michel Min op woensdag 18 oktober 2017 over ANWB Autoverzekering (all risk)

Bij de afhandeling van de overstap gaat van alles mis.
Bellen helpt niet, Medewerkers zijn niet capabel en gemachtigd beslissingen te nemen.
Iemand die dat wel mag had terug moeten bellen maar doet dat niet.
Krijg als antwoord opeens een nota die helemaal nergens meer op slaat
Vul de tevredenheidsonderzoek netjes in en geef hierbij mijn klacht aan.
Laatste vraag, wenst U dat er contact wordt opgenomen ?
Antwoord ja, geen belletje of wat dan ook.
Wat is dit voor een Club ?
Heb er nu eigenlijk mijn buik al vol van.

Ik ben heel erg blij. Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.2
Door S.K Anand op maandag 10 juli 2017 over ANWB Autoverzekering (WA+)

ik ben heel erg blij met de OHRA auto verzekering. De mensen van de klanten service zijn heel netjes en ze praten heel netjes.

waardeloze service Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Kevin op zondag 10 april 2016 over ANWB Autoverzekering

Adreswijziging bij dit bedrijf doorgegeven maar anwb stuurt facturen gewoon naar het oude adres. Na een tijd krijg ik via de nieuwe bewoners van het oude adres een brief van een incassobedrijf met alle bijkomende kosten. Bel ik anwb klantenservice. Na een half uur in de wacht te hebben gestaan kunnen ze mij zogenaamd niet helpen. Anwb heeft waardeloze service en ik zou het bedrijf niemand aanraden.

Hopeloos, slordig, liegen! Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.0
Door Astrid op woensdag 22 januari 2014 over ANWB Autoverzekering (WA+)

hierbij wil ik mijn klacht melden,
ik was een korte tijd verzekerd bij de ANWB de premie zou automatisch van mijn rekening worden afgeschreven zo gezegd zo gedaan. Op een dag kreeg ik een brief van de rdw dat mijn auto niet verzekerd was ik kreeg het spaans benauwd gelijk gebeld met de rdw zeiden dat ik een boete riskeer van 390 E en ja hoor die kreeg ik ook. Gebeld met de ANWB het antwoord was ja mevrouw u heeft brieven en emails ontvangen waarin staat dat u verzekering is opgezegd vanwege wandbetaling. Ik zei mevrouw als het zo was dat jullie niet konden incasseren waarom ben ik niet gebeld of waarom heeft ANWB niet een brief gestuurd? Ja dat hebben wij gedaan nou het was dus hun woord tegen die van mij. Het gekke ervan is dat mijn partner ook verzekerd is bij ANWB en hij krijgt altijd post van hun maar ik heb in de 5 maanden geen brief van ze ontvangen. Dus mensen 1 advies ga NIET MET DE ANWB IN ZEE ze zijn leugenaars en troggen geld van je af!

ANWB is me erg tegengevallen! Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.6
Door Damian op zondag 12 januari 2014 over ANWB Inboedelverzekering

Anderhalf jaar geleden is er ingebroken in mijn appartement. Het leek erop dat ANWB dit keurig oppakte en ik was dan ook zeer tevreden. ANWB gaf aan dat ze de schade konden laten herstellen.

Keurig gewacht, maar er kwam niemand opdagen! Ik heb vervolgens wederom contact opgenomen met ANWB en gevraagd wanneer het wel opgelost zou worden. Er werd ineens ontzettend moeilijk over gedaan en het duurde ontzettend lang totdat we tot een oplossing kwamen. Ik heb wederom 2 weken moeten wachten totdat er daadwerkelijk iemand kwam helpen!

Ik heb ook even gezegd wat ik ervan vond, uiteindelijk kreeg ik wel alles 100% vergoed en stond dit binnen een week op mijn rekening. Dit is me erg tegengevallen van de ANWB, ik had zeker meer van ze verwacht. Ben ook al een beetje aan het kijken of ik wellicht een andere inboedelverzekering kan afsluiten, maar dat is ook altijd maar weer de vraag of dit beter is.

Goed gehandeld ANWB! Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Jos op dinsdag 10 september 2013 over ANWB Bootverzekering

Enige tijd geleden hebben wij schade gehad aan ons roer. Dit is hierna prima geregeld. De ANWB heeft heel goed meegedacht. Ook kwamen ze met het idee om een vervangende boot te huren. deze huur is direct overgemaakt naar de huurder van de boot. Op deze manier hebben wij gewoon kunnen doen wat we wilde.

De anwb heeft heel goed gehandeld en meegedacht. Wij raden deze verzekering aan iedereen aan

Schandalig en onverantwoordelijk Totaalscore: 2.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.4
Door Ivo op vrijdag 6 september 2013 over ANWB Autoverzekering

Zeer slechte schade afhandeling waardoor vervolgschade is ontstaan en nu de ANWB hun verantwoordelijkheid niet neemt door de vervolgschade welke ik anders niet zou hebben gehad te vergoeden.

Situatie schets:

Woensdag avond 7 augustus 2013 heb ik een hulpvraag gedaan bij de wegenwacht omdat mijn stuurbekrachtiging het niet meer deed, hierop is er een medewerker van de wegenwacht bij mij geweest en heeft geconstateerd dat de multiriem die de stuurbekrachteging en airco aandrijft los ligt. Hij heeft de riem onbeschadigd verwijderd en me gezegd morgen de riem er even terug op laten leggen. Mijn vraag was "kan ik dan gewoon met de auto rijden?" antwoord "Geen enkel probleem meneer". Mijn volgende vraag was "Ik moet ongeveer 15 kilometer rijden voordat ik bij de garage ben (eerst naar mijn werk omdat ik vroeg begin en dan naar de garage), kan dat?" antwoord wederom "Geen enkel probleem meneer"

Zo gezegd zo gedaan echter vlak voordat ik op mijn werk ben gaan er wat lampjes branden op het dashboard en bij het afzetten de de motor hoorde ik een "rammel". Wederom de wegenwacht gebeld en deze zijn naar mijn werk gekomen en hebben geconstateerd dat de "Krukaspoelie + trillingsdemper + overgebleven multiriem kapot zijn. Besloten is dat de auto naar mijn garage wordt weggesleept. Deze heeft de auto op de brug gezet en er is geconstateerd dat doordat de andere riem ook kapot is gegaan deze de ditributieriem ook dusdanig heeft beschadigd dat deze nu ook vervangen dient te worden. Door deze diagnose ben ik zelf gaan kijken in de garage en ook ik heb met eigen ogen geconstateerd dat de distributieriem inderdaad goed beschadigd is totalen reparatie €950.

Conclusie is dat de krukaspoelie kapot was waardoor de multi riemen kapot zijn gegaan, dit zou de normale reparatie voor mij zijn geweest (€475). Maar omdat mij het advies is gegeven dat ik "gewoon" door kon rijden met mijn auto is er ook schade veroorzaakt aan de distributieriem en nu moet ik deze ook vervangen(€475). Ik wil dan ook de extra schade van het vervangen van de distributieriem verhalen op de anwb / wegenwacht. Ik heb specifiek gevraagd of ik kon doorrijden met mijn auto of dat het beter was van niet, ik heb dus echt een verkeerd advies gehad!

Adequaat en betrouwbaar, maar tamelijk hooggeprijsd. Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.2
Door Schneider op vrijdag 6 september 2013 over ANWB Autoverzekering (all risk)

Nette en adequate afhandeling.
Hanteert no blame no claim bij wetsbescherming fietser/voetganger
Premie aan de hoge kant
Komt al vrij snel op max. (80%) kortingsstaffel tov andere verzekeraars.

UItermate tevreden Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Connie Vermeulen-Klink op dinsdag 13 augustus 2013 over ANWB Caravanverzekering

Omdat wij vaak met de caravan op vakantie gaan hebben we 2 jaar geleden besloten een caravanverzekering af te sluiten bij de ANWB. De maandpremie is gunstig. Toen we in juni veel schade hadden door een heftige stormbui in Zuid-Frankrijk hebben wij enorm veel gehad aan de caravanverzekering van de ANWB. We hebben enkele foto's moetne opsturen, wat ik logisch vind. Zonder veel gedoe hebben zij veel voor ons gedaan en hebben we de schade vergoed gehad.

Ik kan deze verzekering aanraden aan mensen die met de caravan op pad gaan

Goede ervaringen Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.4
Door Tim op donderdag 1 augustus 2013 over ANWB Motorverzekering

ANWB is zeker niet de goedkoopste verzekering, maar wel uitstekende voorwaarden. Enkele weken geleden schade gereden aan mijn motor. Ontzettend balen natuurlijk, maar een telefoontje was voldoende. uitstekend geholpen door de mevrouw aan de telefoon.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12533
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema