ANWB

Beoordeling ANWB
ANWB verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.7 (21 reviews)

Verzekeringen van ANWB

Ervaringen met ANWB Verzekeringen (21)



Sorteer recensies op:
Adequaat en betrouwbaar, maar tamelijk hooggeprijsd. Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.2
Door Schneider op vrijdag 6 september 2013 over ANWB Autoverzekering (all risk)

Nette en adequate afhandeling.
Hanteert no blame no claim bij wetsbescherming fietser/voetganger
Premie aan de hoge kant
Komt al vrij snel op max. (80%) kortingsstaffel tov andere verzekeraars.

UItermate tevreden Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Connie Vermeulen-Klink op dinsdag 13 augustus 2013 over ANWB Caravanverzekering

Omdat wij vaak met de caravan op vakantie gaan hebben we 2 jaar geleden besloten een caravanverzekering af te sluiten bij de ANWB. De maandpremie is gunstig. Toen we in juni veel schade hadden door een heftige stormbui in Zuid-Frankrijk hebben wij enorm veel gehad aan de caravanverzekering van de ANWB. We hebben enkele foto's moetne opsturen, wat ik logisch vind. Zonder veel gedoe hebben zij veel voor ons gedaan en hebben we de schade vergoed gehad.

Ik kan deze verzekering aanraden aan mensen die met de caravan op pad gaan

Goede ervaringen Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.4
Door Tim op donderdag 1 augustus 2013 over ANWB Motorverzekering

ANWB is zeker niet de goedkoopste verzekering, maar wel uitstekende voorwaarden. Enkele weken geleden schade gereden aan mijn motor. Ontzettend balen natuurlijk, maar een telefoontje was voldoende. uitstekend geholpen door de mevrouw aan de telefoon.

GOED! Vakantie zonder "zorgen" Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Elke ter h. op donderdag 25 juli 2013 over ANWB Reisverzekering

Afgelopen meivakantie met de caravan naar Frankrijk geweest met het gezin. Een prima vakantie, totdat mijn vrouw viel en haar enkelbanden scheurde.. Door de ANWB reisverzekering hebben wij aan geld etc. niet hoeven denken, we zijn prima geholpen en de onvoorziene kosten hebben we terug gehad. Hoewel een reisverzekering in de eerste instantie misschien wat overbodig lijkt, is het toch erg belangrijk! Wij zijn erg blij met de ANWB!

Klantenservice niet goed Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 6.2
Door G. L. op zaterdag 25 mei 2013 over ANWB Reisverzekering

De maandpremie van de ANWB reisverzekering en het eigen risico zijn goed te betalen. Er zijn wel goedkopere reisverzekeringen te vinden, maar ik vind de ANWB een prima verzekeraar qua prijs. Enige minpunt dat ik heb bij de ANWB is dat de klantenservice enorm moeilijk doet over het uitbetalen van schade.

In acht jaar tijd heb ik twee keer aanspraak moeten doen op de reisverzekering, maar ANWB probeert daar onderuit te komen met hun voorwaarden. Ze blijven excuses zoeken om maar niet te hoeven betalen of maar een deel uit te keren, en eer dat ze betalen daar gaat veel tijd overheen.

Ik vind dat erg geniepig en oneerlijk, daarom overweeg ik het nu toch om over te stappen naar een andere verzekeraar. Hopelijk kan ik daar op betere klantenservice rekenen.

inboedelverzekering berekenen Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Independer op vrijdag 22 juni 2012 over ANWB Inboedelverzekering

Bij het inboedelverzekering berekenen van ANWB staat:
- 5% ANWB ledenvoordeel

Heb deze aangevraagd en in eerste instantie kwam deze 5% helemaal niet meer terug.

Gelukkig werd ik bij het bevestigingen daarna gebeld door een ANWB medewerker dat ik klant was en alsnog de korting kreeg.

Goede service dus, inboedelverzekering zelf is goed maar dat is bij de meeste verzekeraars wel

Goedkope rechtsbijstandverzekering, meer ook niet Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 4  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.8
Door eric-jan ter goed op donderdag 21 juni 2012 over ANWB Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering van de ANWB is goedkoop, en daarmee is het ook gezegd. Ik had een conflict maar het ging om een bedrag dat te laag was om de ANWB zich ermee te moeien. Nou daar betaald je dus maandelijks voor. Daarnaast is de standaard verzekering vrij kaal (dus zonder dekking voor inkomen, consumentenzaken, etc.) vandaar dat ie wel zo goedkoop zal zijn?

Goede ervaringen met ANWB reisverzekering Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.4
Door Han op donderdag 17 mei 2012 over ANWB Reisverzekering

prima service en reisverzekering van ANWB.Lees veel slechte ervaringen maar mensen schrijven sneller een slechte ervaring op internet dan een positieve.
Heb nog niet vaak de reisverzekering hoeven te gebruiken maar die keren dat we iets geclaimed hebben werden er geen vragen gesteld en werd het bedrag zeer snel uitbetaald.
Dit gebeurde oa toen een deel van onze bagage was gestolen op een vliegveld en een keer wanneer wij door ernstige regenval de camping af moesten en in een hotel hebben overnacht voor een week. 1 telefoontje was genoeg.

Indien het omschrevene klopt,verdienen jullie nog minder dan een twee!! Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 2  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 4.2
Door Ummels-Luyten op donderdag 26 april 2012 over ANWB Autoverzekering (all risk)

Geulle/26 april 2012
Hoe is het mogelijk dat na 18 jaar schade vrij rijden,de premie all risk verzekering duurder wordt omdat men het mag beleven dat men zeventig jaar wordt,zo ook indien men een ongeluk krijgt of schade ondervindt met met een reisverzekering of annuleer verzekering,men zou dan maar een bepaald bedrag uitgekeerd krijgen en niet schadeloos worden gesteld,waar tegen men verzekerd is,is dit zo ?? Is dit het cadeautje voor meer dan 32 jaar trouw lidmaatschap!!!! Gaarne tekst en uitleg zo spoedig mogelijk,

Goede dekking reisverzekering van ANWB Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Peter Rutten op donderdag 12 april 2012 over ANWB Reisverzekering

Wij zijn vorig jaar op vakantie geweest in Frankrijk. Lekker met de familie op de camping gezeten. Toen we er 3 dagen waren brak er brand uit op de camping waardoor we per direct van de camping af moesten en in een hotel moesten logeren.

Zijn dus ook eerder naar huis gegaan dan gepland, erg vervelend allemaal. Op de dag dat we terug reden met de ANWB gebeld en ze hebben wat papieren opgestuurd. Deze hebben we ingevuld en op de bus gedaan, 2 weken later ontvingen we een vergoeding. Moet zeggen dat ik er blij mee ben en niet verwacht had dat we zoveel vergoedt zouden krijgen. Maar dit is te danken aan de goede dekking van de reisverzekering van de ANWB.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16341
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema