Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

ARAG

Informatie over ARAG Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over ARAG

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens ARAG

Klantenservice ARAG
033 - 43 42 342
033 - 43 42 300 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
maandag t/m donderdag van 8:30 uur tot 17:30 uur bereikbaar (vrijdag tot 17:00).

ARAG
Postbus 230
3830 AE Leusden

Bezoekadres:
Kastanjelaan 2
3833 AN Leusden

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    31028303
Doelgroep van ARAG

De doelgroep van ARAG Verzekeringen bestaat uit iedereen die zoekt naar bescherming bij juridische conflicten. In principe kan iedereen te maken krijgen met dergelijke conflicten, ook al lijkt daar op dit moment nog totaal geen sprake van. De doelgroep van ARAG Verzekeringen bestaat wat dat betreft uit iedereen die er graag voor wil zorgen dat er zelf geen juridische strijd gevoerd hoeft te worden. Bovendien valt er met behulp van een verzekering voor te zorgen dat het niet nodig is om een dure advocaat in te huren. De doelgroep bestaat zo uit iedereen die in de toekomst te maken zou kunnen krijgen met een vervelend conflict.

Prijzen / premie's van ARAG

De prijzen en premies van ARAG Verzekeringen zijn niet de laagste, maar staan goed in verhouding tot de verzekering die u ervoor terugkrijgt. Dat heeft vooral te maken met het feit dat u zelf kunt kiezen waar u wel of niet voor wilt betalen. Zo is het mogelijk om alleen een verzekering tegen juridische conflicten over letsel, of juist over situaties in het verkeer af te sluiten, als u daarmee te maken heeft. Zo is ARAG Verzekeringen in staat om de prijzen en premies relatief laag te houden, al is het aan de andere kant geen prijsvechter op het internet.

Waarom kiezen klanten voor ARAG?

Men kiest vooral voor ARAG Verzekeringen vanwege de zekerheid die er op die manier ontstaat, over mogelijke conflicten die een rol zouden kunnen gaan spelen. U kunt op dit moment niet weten of u er ooit mee te maken zal krijgen, maar het risico loopt iedereen. Men kiest er met behulp van een rechtsbijstandsverzekering voor dat er juridische hulp genoten op het moment dat er een keer wat aan de hand is, zonder daar een dure advocaat bij komt kijken. Klanten kiezen wat dat betreft voor ARAG Verzekeringen om ervoor te zorgen dat ze ook in het geval van een conflict nooit alleen komen te staan.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema