Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

ASR

Informatie over ASR Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over ASR

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens ASR

Klantenservice ASR
(030) 257 88 00


Beschikbaarheid klantenservice
op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.30 uur.

ASR
Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Bezoekadres:
Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    30111002
Doelgroep van ASR

De doelgroep van ASR Verzekeringen bestaat uit in principe iedereen die op zoek is naar een verzekering. Of het u nu gaat om een autoverzekering of een reisverzekering, u kunt uitstekend terecht bij deze verzekeraar. Daarnaast zijn ze groot op het gebied van hypotheken en aanvullende financiële diensten, waardoor u er voor een compleet pakket terecht kunt. ASR Verzekeringen richt zich op de particuliere, maar daarnaast ook de zakelijke markt. Het is een van de grote verzekeraars in Nederland, die de laatste jaren steeds beter gebruik is gaan maken van het internet.

Prijzen / premie's van ASR

De prijzen en premies van ASR Verzekeringen zijn erg scherp, zeker voor een van de traditionele aanbieders. Het is een verzekeraar die er met behulp van diverse online producten in slaagt om de prijzen laag te houden. Daarnaast is men de eigenaar van een aantal dochterondernemingen, die er met de scherpe tarieven voor zorgen dat u een voordelige verzekering af kunt sluiten. De kans is groot dat u, wellicht zonder dat u het weet, al een verzekering heeft lopen bij een van de dochterondernemingen. De prijzen en premies van ASR Verzekeringen maken het echter ook goed mogelijk om over te stappen naar de grote verzekeraar zelf.

Waarom kiezen klanten voor ASR?

Klanten kiezen vooral vanwege de uitgebreide ervaring en de online mogelijkheden voor ASR Verzekeringen. Samen zorgen die twee aspecten ervoor dat u altijd terug kunt vallen op een meer dan uitgebreide kennis, in combinatie met de mogelijkheid om uw zaken zoveel mogelijk zelf te regelen. ASR Verzekeringen is er op die manier in geslaagd om zich als traditionele verzekeraar op een meer innovatieve manier te presenteren. Daarnaast wordt de service van de verzekeraar over het algemeen als erg goed beoordeeld door de mensen die er op dit moment al klant zijn.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13323
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema