Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Autoweek

Informatie over Autoweek Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Autoweek

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Autoweek

Bezoek de website


Klantenservice Autoweek
0800-2993537 (Gratis)


Beschikbaarheid klantenservice
Elke dag tot 22.00u.

Autoweek
Antwoordnummer 419
2900 VB Capelle a/d IJssel

Bezoekadres:
Capellalaan 65
2132 JL Hoofddorp

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    38020847
  • AFM-nummer:
    12000478
  • BTW-nummer:
    NL800372554B01
Doelgroep van Autoweek

De autoverzekering van AutoWeek is er voor iedereen die een auto bezit en die het zat is om een ingewikkelde autoverzekering af te sluiten met allerlei voorwaarden en condities. Bij AutoWeek weet je vooraf direct welke voordelen je zal hebben en die gaan dan ook direct in. Je hoeft niet te wachten of te sparen voordat je bepaalde voordelen kan gebruiken, ze gelden meteen voor iedereen die zich bij AutoWeek laat verzekeren.

Prijzen / premie's van Autoweek

AutoWeek biedt een lage prijs voor haar autoverzekering. Dit komt omdat je zelf van alles online kunt regelen. AutoWeek heeft hierdoor minder personeel nodig dat al je aanvragen behandeld en beoordeeld. De kosten die ze hiermee besparen gebruiken ze niet om hun eigen winst op te krikken, maar dit geven ze grotendeels weer terug aan de klant. Op deze manier krijg je een goedkope autoverzekering bij AutoWeek zonder in te boeten aan kwaliteit.

Waarom kiezen klanten voor Autoweek?

De autoverzekering van AutoWeek biedt een aantal voordelen boven andere verzekeraars. Allereerst biedt AutoWeek de mogelijkheid om je verzekering op verschillende manier af te sluiten. Dit kan natuurlijk via de telefoon, maar ook op internet kun je zelf je autoverzekering bij AutoWeek afsluiten. Daarnaast is het bij AutoWeek mogelijk om dagelijks je verzekering te wijzigen of te beëindigen. Dit laatste is natuurlijk niet iets waar AutoWeek op hoopt, maar mocht het zover komen dan doen ze niet moeilijk en bieden ze dezelfde snelle service als bij het afsluiten van je verzekering, wel zo netjes.
AutoWeek bouwt daarnaast op grote namen als, zoals eerder genoemd, ASR Schadeverzekeringen en daarnaast Ditzo. Je maakt namelijk gebruik van de faciliteiten van Ditzo als je een autoverzekering afsluit bij AutoWeek die dan op hun beurt de schade weer af laat handelen door het gerenommeerde ASR Schadeverzekeringen.
AutoWeek doet tevens niet aan ‘voorlopige dekkingen’. AutoWeek biedt je direct de voordelen die ze je voorspiegelen en je zal daardoor met een autoverzekering van AutoWeek niet voor verrassingen komen te staan. Ze willen bij AutoWeek een verzekering bieden die je makkelijk af kunt sluiten en weer op kunt zeggen, zonder lastige vragen of procedures. Het gemak staat bij deze verzekering voorop.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema