Avéro Achmea

Informatie over Avéro Achmea Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Avéro Achmea

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Avéro Achmea

Klantenservice Avéro Achmea
058-2979797
058-2979590 (fax)

Avéro Achmea
Postbus 909
8901 BS Leeuwarden

Bezoekadres:
Lange Marktstraat 26
8911 AD Leeuwarden

Doelgroep van Avéro Achmea

De doelgroep van Avéro Achmea bestaat in principe uit iedereen die op zoek is naar een verzekering, aangezien men zowel aan particulieren als aan bedrijven levert. Men heeft verzekeringen op het gebied van zorg, maar daarnaast ook op het gebied van schade en inkomen. Wat dat betreft kent men een zeer uitgebreide doelgroep. De zakelijke klanten kunnen er onder andere terecht voor algemene verzekeringen binnen hun bedrijf, maar ook voor de verzekeringen van het personeel. Door zich op een brede doelgroep te richten probeert Avéro Achmea zoveel mogelijk klanten aan te spreken, om als een grote verzekeraar op te kunnen treden.

Prijzen / premie's van Avéro Achmea

De prijzen en premies van Avéro Achmea behoren niet tot de laagste, maar staan aan de andere kant wel goed in verhouding tot de kwaliteit die er geleverd wordt. Men zorgt voor uitstekend producten, die via de onafhankelijke adviseurs kunnen worden aanbevolen. Met behulp van een adviseur is het mogelijk om een product uit te zoeken dat de risico’s op de juiste manier afdekt, tegen een eerlijke prijs. De online aanbieders zijn over het algemeen goedkoper dan Avéro Achmea. In dat geval kunt u echter rekenen op een minder uitgebreide service, waardoor deze verzekeraar er in ieder geval voor zorgt dat alles goed geregeld is.

Waarom kiezen klanten voor Avéro Achmea?

Het feit dat alles in goede handen is levert voor de meeste klanten dan ook de belangrijkste reden op om voor deze verzekeraar te kiezen. Aangezien men bij Avéro Achmea altijd terug kan vallen op de kennis en ervaring van Achmea zijn de interne structuren over het algemeen zeer goed geregeld. Daarnaast kiest men voor deze verzekeraar, vanwege het feit dat men doorlopend op zoek is naar innovatieve producten. Deze worden echter pas gelanceerd op het moment dat Avéro Achmea volledig zeker is van de kwaliteit van het geheel, in verhouding tot de premie die er wordt gerekend.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema